Diğer Kızlar, Nolur birisi bisi desin kendimi çok yalnız hissediyorum? karadelicimehmet Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimse yok mu Güncellemeler8 ay Güncel Güncellemeler7 ay GÜNCEL Kızlar, Nolur birisi bisi desin kendimi çok yalnız hissediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 7 ay https://www.youtube.com/embed/KECuxFJupIY😞😞😞😞 1 26 Yorumla karadelicimehmet 7 ay AYNI DURUMDASIN SANIRIM Yorumla Cevap sahibi 7 ay Maalesef Yorumla karadelicimehmet 7 ay KONUSMAK ISTER MISIN Yorumla Cevap sahibi 7 ay YOK Yorumla karadelicimehmet 7 ay SEN BILIRSİN Yorumla karadelicimehmet 7 ay neden hjayatını degıstırmek ıstemıyorsun Yorumla Cevap sahibi 7 ay Bu benim seçimim yalnız olmak kimsenin bana karışmaması milletin toplu takılıp yaptığı şeyleri yalnız başıma yapmak bana zevk veriyor ben yalnız başıma çoğu insandan daha iyiyim Yorumla karadelicimehmet 7 ay BIRISI ILE KONUSMAK İYİ GELMIYOR MU? Yorumla Cevap sahibi 7 ay Gerek yok Yorumla karadelicimehmet 7 ay bir teklifte bulunabılır myım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Bulunma Yorumla karadelicimehmet 7 ay neden bu kdr sertsın anlamadım Yorumla karadelicimehmet 7 ay düzgünce maddi bi teklifte bulunacaktım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Offf Yorumla karadelicimehmet 7 ay ciddi soylemiştim neden boylesın kı cidden bi teklifim var kabul etmezsen yazmazsın Yorumla Cevap sahibi 7 ay Et bakalım Yorumla karadelicimehmet 7 ay kendımı yalnız hissediyorum. sadece sanal olarak ucret karsılıgı konusur musun. cınsel bir şey olmuyacak Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yok teşekkürler Yorumla karadelicimehmet 7 ay peşin vericem ayrıca sen bılırsın mesaj atarsın kabul edersen Yorumla Cevap sahibi 7 ay Beni paranla satın alamazsın ne kadar vercen ki Yorumla karadelicimehmet 7 ay haftalık 5 k Yorumla Cevap sahibi 7 ay Hmmmm Yorumla karadelicimehmet 7 ay mesaj atarsan konusuruz ayrıntıyı Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ya haram paradır istemiyorum Yorumla karadelicimehmet 7 ay Walla helal para Yorumla karadelicimehmet 7 ay Kararin? Yorumla
Çakmaqueen Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 40% 8 ay Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Herkes yalnızdır birisine ihtiyaç pek duymadan yaşamayı ogrenmelisin 0 1 Yorumla karadelicimehmet 8 ay Öğrenemedigim icin kanser oldum sanırım Yorumla
Malmdgwhbd Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay selamlar 0 1 Yorumla karadelicimehmet 8 ay Selam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
😞😞😞😞
AYNI DURUMDASIN SANIRIM
Maalesef
KONUSMAK ISTER MISIN
YOK
SEN BILIRSİN
neden hjayatını degıstırmek ıstemıyorsun
Bu benim seçimim yalnız olmak kimsenin bana karışmaması milletin toplu takılıp yaptığı şeyleri yalnız başıma yapmak bana zevk veriyor ben yalnız başıma çoğu insandan daha iyiyim
BIRISI ILE KONUSMAK İYİ GELMIYOR MU?
Gerek yok
bir teklifte bulunabılır myım
Bulunma
neden bu kdr sertsın anlamadım
düzgünce maddi bi teklifte bulunacaktım
Offf
ciddi soylemiştim neden boylesın kı cidden bi teklifim var kabul etmezsen yazmazsın
Et bakalım
kendımı yalnız hissediyorum. sadece sanal olarak ucret karsılıgı konusur musun. cınsel bir şey olmuyacak
Yok teşekkürler
peşin vericem ayrıca sen bılırsın mesaj atarsın kabul edersen
Beni paranla satın alamazsın ne kadar vercen ki
haftalık 5 k
Hmmmm
mesaj atarsan konusuruz ayrıntıyı
Ya haram paradır istemiyorum
Walla helal para
Kararin?
Herkes yalnızdır birisine ihtiyaç pek duymadan yaşamayı ogrenmelisin
Öğrenemedigim icin kanser oldum sanırım
selamlar