Mahalledeki çocuğa fakeden saydirmistim sokağımi söylemiştim beni buldu babama geliyordu az kalsın engelledi insanlar da?

Engellediler çocuğu gelemedi bı şekil beni kesecekti çocuk. Bide psikopatmis bu ben bilmiyodum şakasına yapmistik. olaydan 2 ay geçti bu çocuk hala bana bakıyor önümden 3-4 defa geçiyor. Bide beni tam bilmiyordu gözlüklü biliyordu ilk defa dün gözlükle görünce önünden bana bakarak 3 kez motorla turladı arabayı da gazliyor. Bu ne yapacak kinci biri sanki biraz. Bana içini dökemedi aşağıya cagarmisti fakeden isletirken inmedim sesli tek konuşmuştu sesimi kayda almıştı tabi tehdit falan etmişti işte çok büyük ergenlikti yaptığım bidaha yapmicam dedim zaten de bu adam sürekli bakıyor amacı ne arabayla gazliyor
Güncellemeler
8 ay
Öldürecek mi , konuşacak mi köşede sıkıştırıp, yürüyecek mi anlamadım kötü çocuklar olur ya mahallenin öyle biri dolandırıcılık yapiyor ayrıca berberlik de
Mahalledeki çocuğa fakeden saydirmistim sokağımi söylemiştim beni buldu babama geliyordu az kalsın engelledi insanlar da?