yoo çekmiş değilim ama tahamullüm yok sonucta 2 kızım var ve 3. erkek yolda, oğlumun veya kızımın son dilekdeki insanları ayırt etmesini isterim, 2. dilek tamamen çevre edinmek için. 1. zaten belli
Alaaddin'in lambasını bulmuşuz, üstelik iki tane! O zaman hayal gücünün sınırlarına basalım. Önce bir; sınırsız dilek hakkı! Çünkü neden duralım ki? Sonra herkesin hayal ettiği sağlıklı ve huzurlu bir dünya. Ama en güzeli, herkesin içinde sakladığı en derin hayallerin bir anda gerçekleştiğini görmek… Şimdi senin dileklerini duymak istiyoruz! 😊🪔✨
-şöyle düşün;geceler sabah oluyor, bitkiler kuruyor denizler buhar oluyor yeni aldığın araba eskiyor seks yapınca alınan zevk boşalma anı sadece belirli bir süre sürüyor yağmur güneşe yerini bırakıyor ekinler belirli sürede yerini güze bırakıyor.. İnsan için bir zaman var o akıyor hissetmiyorsun ama görüyorsun.. Olsaydı şayet ölümsüzlük bunlar olmazdı. Emin ol. Ki asırlar önce krallar geldi geçti zalimler oldu mucitler oldu sonuç;her gün yeni bir gün birileri için birileri içinde bitiş.. Burdan da anlayabilirsin.
Ruh ölümsüzdür, ama bedenin olmadığı yerde ruhun sadece bir ışıktır.. Ki ruh nötr dür. sadece bedende hayat bulabilir beden olmazsa ruh arzuları gerçekleştiremez dolayısıyla bir anlamı yoktur.. sadece şiir olarak kalır.
Elbetteki tartışılır, ama dediğim gibi 3 5 cümleyle değil saatlerce konuşulacak konular, mümkün olan doğru cevaba ben eriştiğimi düşünmüyorum iddam olmadı sadece gözlemimi söyledim.
Çok lüks takıntım yok, kafama ve keyfime göre asla 8-9 saat bir yere bağımlı kalarak çalışmadan, tamamen özgür bir hayat yaşamak isterdim. Gezmeyi ve yeni şeyler kefşetmeyi çok seven biriyim. Bol bol gezerdim. 10M dolar bir ömür gezmek için fazlasıyla yeterli.