Kafam karışık düşüncelerinize ihtiyacım var?

Merhabalar, birkaç yıl önce sınıfımda bir çocuk vardı sevgili falan değildik aynı memleketliyiz ailelerimiz tanıyor birbirlerini daha doğrusu annelerimiz, hatta birlikte fotoğrafları var çok eskiden kalma onu göndermişti bana neyse daha sonra bu uygunsuz şeyler üzerine konuşmaya başladı ben biraz çekindim daha az konuşmaya başladım zorladı da zorladı video istedi bende işte geçmiş hatası göndermiştim bi tane snapchatten uygunsuz oda sadece chat’e kaydetti birkaç süre sonra sildim videoyu chatten dedi ki “neden sildin, iyi geliyodu” bende anlattım çekiniyorum falan hataydı namaza falan başlamıştım hatta, ondan bir süre sonra çocukla yüz yüze görüştük öpmeye çalıştı bende kibarca ittim istemiyorum dedim gittim sonrasında mesaj attım “konuşmayı sonlandıralım ailelerimiz tanış olmaz öyle falan diye” tamam dedi 3 yıl geçti aradan o günden beri sadece istek atmıştı snapten 2 sene önce reddetmiştim, şu an nişanlıyım 1 yıldır annesi hatta tebrik etti, görüyorum arada çocuğun kendisini de nişanlımlayken dışarda görüyorum, hatta yakında düğünüm var 1 ay sonra, annesi de sormuştu ne zaman düğün diye gördüğünde beni, 3 yıldır sesi çıkmıyo çocuğun acaba bir gün nişanlıma bişey der mi ya da video elinde midir dicem de niye neden sildin iyi geliyodu desin videoyu

Kafam karışık düşüncelerinize ihtiyacım var?