Kızlar, bütün dünyadaki erkekler hapiste başlamalı hayata hepsi kadinlari taciz ediyor rahatsiz ediyor ne gibi önlem lazim sizce?

erkekler bütün erkekler 1 yaşindan itibaren hapise girmeli hepsi sapik tecavuzcu doguyor bunlarin sokakta kadinlar olarak adim atamiyoruz islik calanlar süzenler laf atanlar tanismak isteyenler kufur edenler idam geri gelmeli ve butun erkekler yargilanmali hepsi sapiklaşmis askinti oluyolar arabaya cagiriyolar kufur ediyolar kadinlari bu konuda ciddiye almiyolar polise sikayet etmek lazim bu sapiklari hatta bunlari direk etmeliler dolmuşa taksiye otobuse tranvaya binemiyoruz korkumuzdan sapik dolu öküz gibi bakiyolar dunyadaki butun erkeklerden tiksindim hicbir anlamda da bir boka yaradiklari yok bunlarla evlenilmez cocuk yapilmaz bunlarla ayrilamazsinda öldürürler bunlar cani hepsi bunlara resim bile atilmaz numarani resmini yayarlar piyasaya bunlara guvenilmez bunlara ciplak resim oranjzi buranizi cekip yollamayin sevgiliniz kocaniz dahi olsa ayrilirken ifşaliyolar pislik bunlar hepsi ayni bok bunlar adam olsa kadinlar sokakta yolda yurur 3 yasinda cocuk erkek cocuklari çok bilmiş sapik kufurbaz şimarik babalari da edepsiz yetistiriyor igrendim cocuklardan erkek cocuklardan erkeklerden tiksindim bu erkek cocuklari 1 yasinda basliyor homofobik transfobik olmaya bunlarin babasi ailesi terbiyesiz utanmazlar insanlari sacina kiyafetine lgbt oluşuna gore yargilayan insanlars hayati zorlastiran sapik beyinliler bu erkeklerin hepsi ölse dunyada sapık kalmaz soylari kuruyacak az kaldi ama uzun surmeyecek

Güncellemeler
8 ay
erkek cocuklari ozellikle asiri sapik oluyolar simarik keşke dogmasalar asiri simarik agzinda kufur salyalar erkeklerin hepsi deli ruh hastasi sorunlu psikopat timarhanelikler sapiklar kendilerini tutamiyolar bunlar hem abaza hem kufurbaz kendi annelerine kisa etek giyme derler kendi kiz kardeslerine sokakta elalemin kizina sarkarlar sapik doguyolar bunlar bizim kadinlar olarak erkeklere ihtiyacimiz cinsel anlamda bile yok ben niye erkek kahri cekecem yarr. aksa kadinlar da var
Kızlar, bütün dünyadaki erkekler hapiste başlamalı hayata hepsi kadinlari taciz ediyor rahatsiz ediyor ne gibi önlem lazim sizce?