Güncellemeler
8 ay
erkek cocuklari ozellikle asiri sapik oluyolar simarik keşke dogmasalar asiri simarik agzinda kufur salyalar erkeklerin hepsi deli ruh hastasi sorunlu psikopat timarhanelikler sapiklar kendilerini tutamiyolar bunlar hem abaza hem kufurbaz kendi annelerine kisa etek giyme derler kendi kiz kardeslerine sokakta elalemin kizina sarkarlar sapik doguyolar bunlar bizim kadinlar olarak erkeklere ihtiyacimiz cinsel anlamda bile yok ben niye erkek kahri cekecem yarr. aksa kadinlar da var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Dünyada nasilki bayan olmak zor bizim turkiyedede zor
aynen cok zor ama kadin olmak zor neden biliyomusun bizi koruyan bi devlet yok bir idam gelse bak nasil butun katiller sapiklar çocuk dahi olsa suc isledigi zaman ceza alsa bak neler degisir
Aynen
bir çocuk dusunun 8 yasinda akli insan öldürmeye calisiyor kapkac yapiyor islik calmak kiz taciz etmek herseye kafasi akli eren erkek cocugu suç islediginde nasil ceza almaz neyseki yeni ceza geliyor cocuklara cocuk suclulara aslinda cocuk yapmak istemeyen insanlar cok dusunceliler ben bakamam diyor sorumluluk alamam diyor topluma iyilik yapiyor dogurup sokaga atmiyor hic cocuk yapmiyor cocuk yapan insanlar cok bencil cunku dogurduklari simarik cocuklarina bakmayip kreşe anaokuluna veya sokaklara saliyolar basina ne gelirse gelsin kimse saldirirlarsa saldirsinlar cocuk dogurmak neden toplumu olumsuz etkiliyor cunku bir insanin yaptigi cocuk aslinda butun topluma ceza olabiliyor o kadar bencil babalar varki erkek cocuk yapmislar sokaga salmislar kimin kizina naparsa yapsin işe gidiyor oglu nerde bilmiyor kime zarar veriyor hirsizlikmi yapiyor kufurmu ediyor tacizemi bulasiyor o yuzden bu devirde hickimse cocuk yapmiyor cocuk yapanlarda cocuklarina sahip cikmayanlarda sapik beyinli insanlar mesela ben cocuk gurultusu duymayi hic sevmem baskasinin yaptigi dogurdugu cocugun sesini ben duymak zorunda kaliyosam toplumu etkliyor iste baskasinin yaptigi cocuk hepimizi tum toplumu ilgilendiriyor
Ah ah
Bunlar kadin olsada ayni olur karaktersizligin cinsiyeti yoktur ahlak ahlaksizlik kadına erkeğe özgü