Erkekleri çok cesaretlendiriyorlar. Erkoları çocukken sakat doğduklarına ikna etmek lazım değil mi?
Erkeklere verilen tüm akademik ve mesleki fırsatları kadınlara vermek lazım, erkekler birşekilde yapar bişeyler.
Erkekleri çok cesaretlendiriyorlar. Erkoları çocukken sakat doğduklarına ikna etmek lazım değil mi?
Erkeklere verilen tüm akademik ve mesleki fırsatları kadınlara vermek lazım, erkekler birşekilde yapar bişeyler.
Erkeklere verilen tüm akademik ve mesleki fırsatlar 20’inci yüzyıldan sonra kadınlara da verildi fakat yine içlerinde Atomu parçalayıp müthiş bir icat yapan olmadı 😀
Komik mi lan
Şirketlere artik daha çok kadın aliniyor. Artik universite okuyanların cogu kadin. Doktorlarin dis hekimlerinin cogu kadin artik kudur ahsbsnsn
Doktor ve diş hekimi olmadılar demedim. Fakat gerçekçi olalım. Günümüz matematiği, tıp bilimi fizik kimya ve diğer bilim dalları hepsinin temelini oluşturan kişilerin cinsiyetlerine bakınız. Kimse kadınları aşağılamıyor mental ve fiziksel yapınız bunun için müsait değil bunu kabul etmelisiniz. He şunu söylerseniz kendinize pay çıkarabilirsiniz tüm bu bilimsel ve teknolojik gelişmelere öncü olan erkek bireyleri bir Kadın doğurdu. Kesinlikle haklısınız zaten insanoğlunun varoluşundan beri size biçilen rol de bu. Ayrıca cevap verme şeklinizden kuduranın kim olduğu net anlaşılıyor bence kendinizi daha fazla aşağılamayın 😘
@biseysorupcikicam90 sorduysan çık ve bence görüşlerimden uzak durabilirsin. Ben senin görüşünün altına gelip dikkat çekmeye çalışıyor muyum mesela?
Ataerkil duzen yuzunden kadinlar kisitlaniyordu çunku. Mesela wifiyi icat eden bir kadindi mesela. Bugün bircok bilim kadini da var. Erkekler okumayi birakiyor güc kadinlarda artik. Yakin zamanda tum gelismeler bizim olacak
Evet Ukrayna’daki feminist kadınlar da savaş çıkana kadar aynısını söylüyordu savaş çıkınca biz kadınız çocuk büyütür yemek yaparız dediler 😀 ama bakalım hep birlikte göreceğiz 😀
Yorumumu silsene amma kafa sîktiniz
Savasla o ayni şey mi? Kadinlar daha cok merakli okumaya. Erkekler tüm gun lol oynarken biz kendimizi gelistiriyoruz. Birçok kadin CEO var dunyada. Yazilim sektorunde bircok kadin var. Hatta aya ilk inis yapan başyazilimci da bir kadindi 😉.
Mesela sen kendini çok geliştiren arkadaş acaba kaç tane yabancı dil biliyorsun ve ne mezunusun acaba 😀
@biseysorupcikicam90 lütfen görüşüme cevap yazmayı keser misin taciz edilmiş gibi hissediyorum seninle konuşmak istemiyorum görüşüm hakkında yorum yapmanı da istemiyorum lütfen beni daha çok rahatsız etme.
Makine mühendisiyim, IELTS 7.0 ing puanım var, masterimi Almanyada yapiyorum 😉
Umarım gerçekten öyledir. Erkeklerin yaptığı yazılım programı ile proje çizmek nasıl bir duygu 😀
😂😂😂 tamam sil yorumumu lanet olsun bildirim gelip duruyor
Girdigim programda yillik bursu kadinlara 200 eur fazla veriyorlar bu arada. Artik degeriniz yok
@biseysorupcikicam90 bu beni alakadar eden bir şey değil. Sen kendi isteğinle gelip yorum yaptın dilersen bildirimleri kapatabilirsin. Teşekkürler
@biseysorupcikicam90 aşkım boş ver erko kudurtuyoruz 😂
Kendini bu konuda daha değerli görmen güzel bir şey başarılarının devamını dilerim umarım bir gün sıfırdan Autocad benzeri bir program yazıp diğer insanların da bundan faydalanmasını sağlayacak kadar kendini geliştirirsin 😀
Cevap
3Cevap
Hayır ilgisi yok
Akademik ve meslek fırsatları zaten eşit erkeklerin özel bir ayrıcalığı yok
Sen çocuğun olursa öyle yaparsın.
Ne diyon âmına koydun ortalığın
Yo niye
Benziyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?