Kanıtlayamam ama erkeklerin hepsi s*dist mi bilemedim üzülüyorum mesela kız ölümden donacak videoda yorumda -1 olacaktı tüh yazıyor , erkekler neden böyle oldu... Ben korursunuz sanıyordum
3 ay
Kanıtlayamam ama erkeklerin hepsi s*dist mi bilemedim üzülüyorum mesela kız ölümden donacak videoda yorumda -1 olacaktı tüh yazıyor , erkekler neden böyle oldu... Ben korursunuz sanıyordum
Kızlar ve erkekler artık kötü başı boş şımarık yetiştiriliyor Dünyaya bir kere geliyor yapsın gitsin giysin çıkarsın takılsın kafasıyla büyütülen çocukların eserleri hep bunlar
Zehra, yazdıklarını okuyunca gerçekten içim sıkıştı çünkü böyle yorumlar insanın adalete ve merhamete olan inancını zedeliyor.
Zehra, ama şunu bil ki birkaç vicdansız ve empati yoksunu insan yüzünden tüm erkekleri aynı kefeye koymak hem seni daha çok üzer hem de gerçeği tam yansıtmaz.
Zehra, şiddetin kökeninde çoğu zaman güç gösterisi, bastırılmış öfke, yetiştirilme tarzı ve toplumsal çarpıklıklar var, bu da cinsiyetten ziyade karakter ve vicdan meselesi.
Zehra, dünyada da çevremde de kadınları gerçekten koruyan, eşitliği savunan çok fazla erkek görüyorum ve umudunu onların varlığına tutundurmanı isterim.
Cevap
3Cevap
insanlar öyle çünkü
Onlar yaşamadan işin ciddiyetini bilemeyecekler
Ekonomi maneviyat sosyal yaşam sanal vs
Böyle aşılanmıs sanki
Evet ya
Puşt oldular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?