Herkese Merhaba,
Göçmen erkekler türk erkeklerine göre neyi daha farklı oluyor? Zihniyetleri açısından sormak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese Merhaba,
Göçmen erkekler türk erkeklerine göre neyi daha farklı oluyor? Zihniyetleri açısından sormak istedim.
daha avrupaii kıskanç değiliz dans etmeyi biliriz desek , mantıgımız daha iydir elinizde oynatacağınızı anladıgımızda kayboluruz . yani kadınsal çıkarlar bzde yemez ama akıllı olursan sende faydalanırsın
keşke göçmen bi sevgilim olsa , hayalim bu benim yaaa
ben 28 yaşındayım, evet uygun değiliz maalesef :)
Burada kızın biri sozune sadık erkek varmıdır demişti , var ben bulgaristanda internet kafe işlettim Doktok tıp ögrencisi vardı 17 yaşında kızla sevgiliydi yani tabikide sevişitiklerini biliyoruz. Size göre sübyan ilişkisi. bu çocuk söz verdi ve o kız Hastanenin baş hemşiresi yaptı velendiler yani sözğünu tutan erkek mi tuttu şimdi almanyadan döndü hastanenin baş hekimi ve hastanenin baş hemşiresi karısı anldınzımı daha çocukken verilen sözler tutulur bizde. bunun gibi pekçok hikaye çıkarırırm. hayvanlarla sapıklık yoktur bizde. Bulgaristan göçmeni olup evsiz olan göçmen yoktur. Yuz kzıartıcı suç işlemiş göçmen yok. ama siz bizi naim suleymaoğlu ile tanırsınız fakat bize şarkı turku de söylettirmez mafyanız sadece turkıcu sanatcı anadolduan cıkar pastanın en guzel tarafı avanta Anadoluya aittir . en cok akıl bizdne geldi Turkiye satranç yarışamlarında Turan yılmazlar feridun öeyler hep bşzdnedir hamza yerlikayalar suleymanoğlu ama adam yerine konmayız 1 tane hırsızlık yapmayız kuzu kuzu vergi veririz. 1tane kriminal suçumuz yok , bulgaristana gelip görmemiş doymamış karı isterim karı var mı diyen ayı değiliz biz.
ne güzel anlatmışsın. Biz aleviler de aynı siz gibiyiz , hırsızlık ve suç bizde de pek olmaz :)
alevilerde öyle vergilerini öderler, ama alevi erkekleri cinsellik konusuna nasıl bakıyor onu bilmiyorum ben işte
bulgaristanda alevi de vardır ki bakın yablanovo ve kardeşim şu an 9 yıldır evlid epğil ama berbaer alevi bir kızla sorun olamz bizde alevi. oda dinden. ayrıca mezhep savaşı hep nedense turkiyede dir alebvityi gider ayırır onu bunu ayırır saçma saçma saçma, toplasan 1 avuç insan cıkmaz peki endne ayırır oda bilmez tarikat mezhep. sayarken 99 musluman der ayrırıken 33 musluman çıkarır, sünnilik işine geldiği gibi mi ki bilmez göçmen bunu alevi babalarınıda sayar camiyede gider. baba kondudya gider. Turkiyeye kalsa dindar kimse kalmaz. Gelelim din kısımına Türkiye nihayet avrupaya fetavayı değiştirdi politika yemiyor burada uymuyor Turkiyenin politikası dinsel propagandası o zman camide hocaya kızıyor cemaat burada. anlaşılıyor siyaset var dinde. Bunu anlar o yuzden kızar . dinle siyaseti karıştırmaz göçmen ayırt eder
Biz Berk ve Şenay 👫🏼 Göçmenlik, farklı kültürel geçmişlerle harmanlanmak anlamına geliyor. Göçmen erkekler arasında çeşitlilik çok fazla, bu yüzden kesin genellemeler yapmak haksızlık olur. Ancak, bazı göçmenlerin farklı kültürlerden gelen normlar ve değerlerle büyümüş olması, iletişim ve zihniyetlerinde farklılıklar yaratabiliyor. Empatiyle yaklaşmak en güzeli. 🌍💬
Cevap
2Cevap
Bulgaristan göçmeni yım
türk erkeklerinizden farkınız ne? mesela kadına bakış açısı sizde nasıl merak ediyorum
peki cinsellik açısından aşağı görürmüsün mesela. Ben seks yaparım ama kadın yapamaz gibi vs. örnek olarak verdim
şunu demek istedim, senden önce yani geçmişinde birisi ile seks yapmış olsa kabul edermiydin
evet ayı değil :D
Bulgaristanda Kadın verir kocasına kocamda kocam der kotu olsa bile kocasını savunur. Bulgaristanda kadın çalışır kendi iş arar. erkek kadına karışmaz neden iş buldun neden çalıştın demez 2 kişdie emkli olur dunyayı gezerler. yad acocuklarını ev sahibi yapar universte kesindir okumamış çocuk olmaz.. çalışmasan da ever adma bu kotu değil adam sen verdikçe cinsellika klına gelmez daha çok akznaır. Turkiyede vermemenin edebiyatı kitabını yazar kadın baş agrır her taraff dokulur. direk bacak acar inek gibi yatar azcık rus kadınıdnan oynaşmayı ogren madem bilmiyon hem vermezssin hem oynaşmazssın olmaz oyle işte. Universte okusan o kadara çaba para harcar ailen lokum gibi adam bulmuşsun yuru desen zenginsin inatsın olmazssın işte Turkiyedeki kzıların seçimi maçodur maço al dövsün seni. yani karar ver dayk mı yoksa uyumlu yumuşak mı vazen karar evrmezssiniz biz maço değiliz maço değiliz siz öldürmeyiz dayak atmayız , canınızı acıtmayız. ölmek mi istiyorsun karar sen vercen
evet doğru yazmışsınız çok,
Nerenin göçmeni
selanik , bulgaristan vs muhacir işte
kadına bakış açılarını merak ediyorum özellikle
Beyinleri
Bir kere kapagini Avrupa ya attigin zaman kendi aileni bile eleştirirsin eksiklerini gormeye başlarsın, Bir de şöyle düşün Avrupa Birliği Türkiye'yi Avrupa birliği'ne almıyor. Ama, Bulgaristan göçmenlerini alıyor yani her Bulgaristan göçmeni bir çift vatandaş 190 ülkeye gidebiliyor vizesiz. Sen gidemiyorsun çünkü sen Türk vatandaşısın. Avrupa'ya kızıyoruz ama kimi seçeceğini çok iyi biliyor. Kimin sorumluluk sahibi olduğuna çok iyi karar veriyor. Avrupalı seçiyorsa sen de seç. Şimdi en basitinden şunu al bir Türkiye'de bir müzik çalan yere çık ve orada dans olsun, Türkiye'deki bir adam topaç gibi döner Bulgaristan göçmeni bir adam dans eder dans etmesini bilir. Çeşme bozulur çeşme'yi tamir eder adam. Sıva yapmak istersin evi sıvar yani badana boya yapar. Türkiye'de o hizmeti satın alırsın. Adam alkol içer ama sarhoş olmaz. Türkiye'den adam gelir Bulgaristan'a sarhoş olur polislerle konsoloslukla uçakla geri gönderilir. Fark budur bir eyin farkı. Bulgaristan göçmeni neden alkolik olmaz çünkü bira sudan daha ucuzdur alkol çok ucuzdur. Ama sadece sosyalleşmek icin kullanir. Ayrıca iş hayatını ev hayatına karıştırmaz kadın karışır iş hayatına erkeğin çünkü merak eder. Bulgaristan'da bir kadın kocasının maaşını almaz Türkiye'de bir kadın tamamen kocasının kaç para aldığının peşine düşer işte o zaman fakirleşir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?