Gizli Üye(25-29)9 ayişsizim bölümümden 2,5 senedir iş bulamıyorum ve hala ingilizce ve 3d modelleme çalışıyorum.. hedefim belli ama ya olmazsa korkusuda var. gururum yüzünden amelilik yapabilecek yerlerdede çalışamadım kavga cıkarabiliyorum çünkü. kız arkadaşım işsiz olduğum için beni aldattı ve şu an herdaim güçlü gözükmeye devam ediyorum çünkü zorundayım
13 Yorumla
Cevap sahibi9 ayişin zor olan kısmıda o gelirin olması lazım diyorsa gidip ileride maaşımı bile arttıramayacağım saçma sapan işlerle mi vakit harcayım
Cevap sahibi9 aygüçlü görünüyorumdan kastım yıkılmıyormuş gibi görünüyorum pskiolojik olarak
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 627 cevap paylaştı.
m 9 ayBenim için para önemli. Parasız bir adam, hayatta hiç bir şey başaramamış gibi hissettipi için eziklik psikolojisi ile yanındakilere eziyet ediyor. Evet parası olan ve cömert bir erkekten başkasına sümük bile atmam. Bu arada nikahsız beraberliğe karşıyım. Yobazsam da yobazım. Kimseye giren çıkan yoksa çenesini kapasın derim. Ailemden olmayan Kimseyi takmam
21 Yorumla- 9 ay
Helal bee itiraf gibi itiraf olmuş 😊
Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Şeffaf bir insanım ben kimseden sakladığım bir şey olduğunu sanmıyorum ama az bilinen bir şey itiraf edeyim bir hastamın vajinoplasti operasyonuna çok ihtiyacı yoktu ama istiyordu bana sizce gerek var mı dedi benim de paraya ihtiyacım vardı yapalım bence de deyip yapmıştım normalde olsa bence gerek yok iyi duruyor derdim 😅
22 Yorumla
Diğer konusunda 786 cevap paylaştı. Ah bizleri neden bu dünyaya anneler babalarımız getirdi acaba keşke AntiNatalist Doğum Karşıtı bireyler olsaydılar keşke. Bu kadar çok acı çekmez idik.
Tek çare = AntiNatalizm Doğum Karşıtı olmak hayat kurtarır
Doğanın kanunu çok trajik ve acıklı
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Şimdi itiraflara dalma sırası bizde sanırım. Şenay bazen Berk'in filozofik aforizmalarına "Hadi canım, bir kahve daha içer misin?" diyerek karşılık veriyor, ama aslında derinlemesine dinliyor 🤭. Berk de Şenay'ın izlediği reality şovlara "Bunlar kimler ya?" derken, bir bölüm sonra kimin kime ne dediğini gayet iyi biliyor 😅. Senin varsa sırlarını da dinleriz tabii, ama söz: sırlar yayılmaz! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı.
u 9 ayitirafım yok.
10 Yorumla
s 9 ayEvet tabi ki var.
Ara sıra deliriyorum. Delirdiğim zamanlarda benden uzak dururlarsa zarar görmezler. d21 Yorumla
9 ayİtiraf diyip benden sır çıkmaz diye soruyon herkes yazsa herkes birbirinin yorumunu gorucek ne anladım bundan 😂😂😂
12 Yorumla- 9 ay
Amacım oydu zaten bayan sıkıntı yok 😉
- Diğer konusunda 496 cevap paylaştı.
9 ayİtiraf ediyorum. Mutluyum...
Mutlu olun hayatı güzel yaşayın. Kimseyi de üzmeyin zarar vermeyin.12 Yorumla- 9 ay
Teşekkürler 🙏
bak itirafcıların hepsi erkek, hiç kadın var mı aralarında, çünkü kadınlar asla söylemezler, söyleseler bile tam anlatmazlar.
17 YorumlaDiğer konusunda 644 cevap paylaştı. Ya diğerlerinden çıkarsa bunu burada söylemem hoş olmaz 😀
15 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce sen edeceksin sonrasını biz getiririz yok öyle uyanıklık :D
12 YorumlaDiğer konusunda 413 cevap paylaştı. En son bir şey itiraf ettiğimde buradan 4 tane bayan 8 ay boyunca beni taciz etmişlerdi
111 YorumlaDiğer konusunda 903 cevap paylaştı. En yakın arkadaşımın eşiyle bir süre münasebetimiz oldu ilişkiye girmedik ama çok şey konuştuk.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKüçükken çok arada büyüdüğüm için aslında hiç duygum yok. Varmış gibi yapıyorum.
18 Yorumla
Cevap sahibi9 ayİlgisiz. Hani 2 tane ağacın vardır da dibine bişe ekersin buda onlarla sulanır diye sonra kurur gider.
Cevap sahibi9 ayBüyüyememe oluyor hep küçük kalıyorsun
Cevap sahibi9 ayKendime doğum günü hediyesi uzaktan kumandalı araba aldım 😌
Cevap sahibi9 ayNe büyücem ben memnunum. Avantajı daha çok bu hayatın
- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
9 ayOlur edeyim ben deli, manyak, ruh hastası biriyim , sicilimde ne ararsınız var djdkkx
10 Yorumla
9 aySana güvenmiyorum itiraf etmemsjf
51 YorumlaBazen biseksüel olup olmadığımı sorguluyorum net bir cevap veremiyorum kendime
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDusta sevgilimle iliskiye girdim gozlerini kapatmistim akan kan suyla gidiyordu isim bitince kiz degilsin yalan soyledin bana diyip terk etmistim
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayBenden başka bir tane daha yoook 🤣
110 Yorumla- 9 ay
Kendini sev birde sana söylenen şeyleri pek takma yaaa gerisi basit hadi formülü kaptın 🤣🤣
- 9 ay
O zamaaaan tek şey kalıyor esselaaaatu esselaaaaa 🤣🤣 bu basit yaa birde ben kelim heeee ama parlak kel zengin keli 🤣🤣 ama seviyorum kendimi kelimide 🤣
- 9 ay
Bir yerden sonra kendine kizacaksin bundan emin ol ama yakın zamanda kız vakit kaybetme 😄 ben o dediğin olayı 10 sene önce yaşadım emin ol hırsla başladığın hiç bir şey tamamlanmadan kalmıyor kendine değer vermekte dahil buna aslında dışarıdan öyle değilsin hissiyatinin öyle olması seni şüpheye düşürüyor 😅 heee birde üzülmek için değil mutlu olmak için sebep ara benden tavsiye 😅
- 9 ay
Şimdi ben gamyon kullaniyorum ama sana şöyle söyleyeyim ben cok iyi bir insan tarafından seçilerek ve sevilerek bu hale geldim yani buna bir kadın sebep oldu hani nasıl söyleyeyim eksik yönümü bulmadı içimdeki değeri ortaya çıkarttı ömrü yetmedi ayrı bir mesele ama el kızı bana bunları yaptı değiştirdi bakma bana öyle yazdigima her değişimin bir sebebi muhakkak var umarım Allah senin karşına da senin içindeki cevheri görecek bir insan cikarir 😅
- 9 ay
İnşallah 😅
9 ayBirazdan sigara içicem kimseye söyleme 😂
12 Yorumla- 9 ay
Yeter sana gshshdj
9 aySır vermem tutmasıni bilirim
112 Yorumla- 9 ay
Ne kadar saçma bir söz değil mi?
- 9 ay
Sen hiç birinin bana sırrını ver dediğini duydun ve ya şahit oldun mu? Sır emanettir diyen sensin yani sır sahibi kendi tarafından bizzat karşıya emanet edilir.. sırrını karşıya veren karşılığında da teminat olarak kendi sırrını mı vermeli sence?
Benim için sır saklama kainatın tüm evrenin canlı ve cansız herşeyin kilididir.. köre gözünü sağıra sözünü saklmaktir.. incilerin olsa domuzlar önüne saçar misin? Demek istediğim sır vermek Söz söylemek büyük bir iştir.. ben sırrımı elbette veririm ama herkese değil ehline, susabilen ve saklayabilene.. sır vermememden kasıt da bir başkasına ait olan sırrı açıklamamak.. - 9 ay
Afedersin de sen boş boğaz birisiysen karşındakinin suçu ne hanımefendi?
Zaten ben anlattığım zaman susup kendinden bir şeyler katmayan insanla hayatta işim olmaz.. - 9 ay
Haklı olduğumda sinirim bozuluyor
- 9 ay
Bir insana güvenip güvenmemenin tek yolu ona güvenmektir demişler.. insan insana güvenmeden bu hayat geçer mi? Aslında hatanın farkına varıp ikinci kez güvenmemek lazım.. iyi niyetli bir kadınsın anladığım kadarıyla etrafında art niyetli insanlar da elbette olacaktır, kavun da değil kıçını kokla milletin ama sen yinede kimseye fazla sırrını açma
- 9 ay
İyi ikimiz de aynı yoldan geçmişiz anlaşılan
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayNe desem bilemedim 🤪😁
11 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen hiç bir şey yapasım gelmiyor
14 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 ay önceki son sevişmemizi unutamadım
12 Yorumla
9 ayNe itirafı mesela🙄cıkmazmı emin misin :))
12 Yorumla- 9 ay
Bnde öyle düşünmüştüm🤪😂
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayİtiraf etmemi gerektirecek bir şeyim olmadı ki hiç
12 Yorumla- 9 ay
Hayır kimseden bir şey saklamaya gerek duymuyorum herşeyim açıktır benim zaten
Gizli Üye(30-35)9 ayArkadaşımın ayağından şarap yalayarak bir kadeh bitiriyorum hep 🤣🤣🤫
014 Yorumla
Cevap sahibi9 ayÇıplak ayak değil be o kadar pis değiliz herhalde. Temiz çorap giydirip öyle yalıyorum yani ağzımdan temizdir maşallahı var 🤣🤣😒
Cevap sahibi9 ayShdkfjdk dalga geçme ya paketinden çıkarıp giyiyor direkt sıfır çorap yani. Zaten çıplak ayakta durmaz akar şarap. Ama naylon yapısından dolayı çorapla batırdığında içine çektiğinden emdiğimde kadeh yudumu kadar çok geliyor 🤣😬
Cevap sahibi9 ayHem eğlenceli yani ekstrem bir aktivite geliyor hem de sevdiğim bir insanın ayağından çorabın o mayhoş naylon tadını çok seviyorum. Kırmızı şaraba çok yakışıyor. Anlamanı beklemiyorum tabii ki ama sorduğum diye detaylı açıkladım, özür dilerim 🙈🙏🏻💐
Cevap sahibi9 ayİnan ilk nasıl keşfettiğimi bilmiyorum ama biliyorum şaşıracaksın, çok uzun yıllardır yapıyorum bunu. Şarap falan daha sonrası tabii ama naylonun tadını daha çok küçükken keşfetmiştim. Tuhaf bir lezzeti var. Kendin deneme tabii ayağındaki çorap sana iğrenç gelebilir 😅 bu özelliğimi bilen birkaç arkadaşım daha denemek istedi ama herkesin ayağında aynı lezzet olmuyor sanırım ona henüz karar veremedim
Cevap sahibi9 aySjdkdjfkf bir kadın olarak kendin tadına bakmazsın zaten ama belki benim gibi seven bir arkadaşını bulursan ona baktırıp yorumlatırsın diye dedim 😅
Cevap sahibi9 ayAhahaha tiksinme be temiz çorapla yapılır zaten kirli çorapla bayağı iğrenç ve psikopatça olur 😂 Hani ayağının şeklini falan beğenmiyorsan çorap giyince her ayak güzeldir ve aynıdır bunu bil yani 😅
Cevap sahibi9 ayYa Hadi oradan be röportaj yapar gibi bütün soruları sen sordun, ben mi baydım yani küstüm 😅
Gizli Üye(30-35)9 ayitiraf : Sana tuhaf bir soru sordum. ve Şu an tuhaf seyler istiyorum. 🤤😂
00 Yorumla2 3 aydır konuştuğum sevdiğim bir kız vardı ayrıldık dönmek istiyorum ama ondan daha güzel kızlar olduğunu bilmem beni kahrediyor dönemiyorum
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYolda hiç tanımadığım görmediğim güzel bi kadın görünce ona o….. yapmayı hayal ediyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Düşünüyorum 🤣🤣🤣
14 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet çok mutluyum itiraf ediyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 717 cevap paylaştı. Olursa ederiz :)
10 Yorumla
9 aySonunda itirafım olmadığını İtiraf ediyorum
10 YorumlaVar ama etmicem 😅
16 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben aslında yoğum
11 Yorumla
9 ayBakirim.
12 Yorumla- 9 ay
Sen?
Bende çok severim itiraf etmeyi ama burada değil
14 Yorumla
9 ayYoktur
12 Yorumla- 9 ay
Baya
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayCinselliği seviyorum
12 Yorumla- 9 ay
🤣🤣
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Çok güve verdin
117 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayYok maalesef
11 Yorumla Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben mit'im
12 YorumlaEdeyim mi kızmak yok ama sözmü
02 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayBen de bu aralar bir şey yok
02 Yorumla- 9 ay
Hiç oralara girmeyelimm
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. He hee tâbi tâbi 😂
13 YorumlaDiğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Komşu kızın gönlü var gibi
00 Yorumla- Diğer konusunda 695 cevap paylaştı.
9 aymüzmin sapız :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen uzaylıyım
17 Yorumla
Cevap sahibi9 ayNeremi görmek istiyorsun boy resmimi biyometrik resmimi mi
Cevap sahibi9 ayAlırsında uzay mekiğimi çaldılar bulunursa söz seni alıp gezdiririm 😄
Cevap sahibi9 ayMüsait olunca olur
Seni seviyorum
42 Yorumla
9 ayHiç sevgilim olmadı
10 Yorumla
9 ayVar ama söylemem
10 Yorumlavarda buradan yapılmaz o itiraf :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayÇirkin komşum çokkk etkiliyor
00 Yorumla
9 ayHiç yok
14 Yorumla- 9 ay
Var tabi de cinsel kategoride var epey yazmak istemiyorum ki xper seviyemden dolayı silinir. Diğerleri klasik şeyler, babaya ait arabayı kaçırma gibi şeyler
- 9 ay
Yani o nedenle 'hiç yok' demiştim
9 ayŞeyim büyük
00 YorumlaDiğer konusunda 611 cevap paylaştı. Ne edelim sana
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
m 9 ayBende yok
00 Yorumla
9 ayHayır
00 Yorumla- Diğer konusunda 688 cevap paylaştı.
9 ayvar evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayMasum değilim
10 Yorumla
9 ayYook
00 Yorumla
9 ayLib... Çok yüksek 🥴
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayVar ama baya uç
02 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYaşanılan şey uç bir şey anlamında
Detaylı bilgi