Hadi bakalım kimseye söyleyemediğin, seni içten içe rahatsız eden, sırtında bir yük olarak hissettiğin ne varsa büyür dök içini. Komik, üzücü, şeytanca... ne varsa sal gelsin
İtiraf ediyorum. Geçen yazdan beri Kimseyi sevemediğimi hatta hoşlanmadığım keşfettim. Artık kalbim bozuk. Arıza verdi. Sevemiyorum. Muhtemelen ömrümün sonuna kadar da yanlız kalıcam ve bundan pişman olmicam
Umarım pişman olmazsın. Ama yine de aşktan ümidi kesmemek lazım. Nereden ve ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmuyor. Yaşın 38 benden daha tecrübelisin belki ama ben aşk konusunda hiç bir zaman ümitsiz olmadım. Hiç ummadığım anda, tükenmişken, hiç beklemediğim bir yerde birine kapıldım ve o insan benim hayatımı mükemmel hale getirmişti. Tabi daha sonra yine bok etti 🤦🏻♂️
Yaa normalde hiç öyle biri değilim daha önce de böyle diyip benden faydalanmak için yanaşan çok oldu 2-3 senelik sevgilim de dahil. Ama bu çok başkaydi yani ailemle bile tanışmıştı her şeyi planlanmıştık düğün hazırlıklarıydı kız istemeydi hepsinin tarihi belliydi. Ayrılmaz diyordum gözüm kapalı güveniyordum o kadar emindim ki. Sonra ne olduysa bi anda oldu işte
Öyle tabi de onun gerçekten farklı olduğunu düşündükten sonra aslında herkes gibi olduğunu öğrenmek biraz canımı acıttı. Kendimi evleneceğim adama saklıyorum derken şu an iki yabancı olduğumuz adamla aynı yatağı paylaştım. Bu da beni üzüyor ister istemez
Bu bilinçli yaptığın bi şey o zaman. O evlenicem dediğin hataydı ama bu yabancı olduğun adam bilinçli yapılan bir şey. Bile isteye yaptığın şeyden pişmanlık ve üzüntü duyma. Benden tavsiye. Yoksa mutlu olamazsın ve hayatın hep pişmanlıklarla geçer
Yok aynı kişiden bahsediyordum da. Yani haklısın o da bilincliydi sonuçta ama işte. Bundan sonra da pek yapacak bir şeyim yok zaten. Pişman olsam da kime ne faydası var