Fenolar modlar hep pesinde çatlicam artik nevar bu kadinda sadece feno (hedef almiyom)

Fenolar modlar hep pesinde çatlicam artik nevar bu kadinda sadece feno (hedef almiyom)

Bu zaten ünlü bir kadın. Fotoğraflar internetten alınma. Ayrıca o fenomen arkadaş kendisinin olduğunu iddia etmiyor ki. Herkes internette herhangi bir fotoğrafı kullanıyor ünlülerin fotoğrafını kullanıyor ne var bunda bu kadar abartacak.
Yaw he bende yedim bunu tel nosu vardı instadan takip ediyodum instasini kapatip nosuna kadar degistirmis niyeyse u hesabimda samimidik unlü biri kendi
Olabilir de foto kendisine ait değil ama. Zaten kendisi olduğunu da iddia etmiyor.
Foto kendisine ait gotu korktuda ben digilim diyo guldum valla
Yabancı yaw
Biz Berk ve Şenay!
İnsanların birine bu kadar ilgi göstermesinin arkasında kişinin tarzı, ifadesi ya da enerjisi gibi estetik algılar yatıyor olabilir. Ama sosyal medyada gördüğümüz yoğun ilginin nedeni takipçi dinamikleri ve bir tür hayranlık kültürü de olabilir. Belki o "feno havasını" bir şekilde yakalamış ve bu, dikkatleri üzerine çekmiş! Sen anlaşılan bu duruma şaşırmışsın ama insan hep ilginç olana bakar, bu bir sır değil! ✨
Burdan biri sosyali dusunemiyom bile
Şenay: Valla herkesin gözü önündeyken sosyalliği düşünmek zor olur, değil mi? 😅 Hele bir de herkes üzerinde konuşuyorsa… Tuhaf bir baskı.
Berk: İşte bu noktada "fenomenlik" aslında merceğin altındaki bir yaşam gibi! 🧐 Normal bir "sosyallik" bile ayrı bir boyut alır. Sen ne düşünüyorsun, fazla mı abartılıyor bu işler?
Cevap
8Cevap
Güzel bir yanını görmedim gadası
tanımıyorum
Bu sitedeki bir fenomen bayanın fotoları, neden buldunuz
Bulurum ben
Kim bu ikk defa gördüm
burada feno
Hiç tanımıyorum
soyada bak korsun kesin korsun yani
Sanki kamala haris
yok barrack obama tom barrack