Aşk İlişkileri Bu kız neden görüldü attı şimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kız neden görüldü attı şimdi?abi daha ne yazmam lazım bu kızı tavlamak için Bu kız neden görüldü attı şimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Kanka Manchester united konusunu açmayı ununtmuşsun ondan 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hepsi aynı bunların. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl valla reis ya Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Letgo konuşması gibi olmuş ne lan bu telefondaki talipsin kıza mi gel kızım havalar sıcak birer dondurma yiyelim çubukta bedava çıkanlardan olsun dersin 🤣 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen sussan sadece kedi fotografi gondersen ve miyavlama sesi atsan sohbet daha uzun surebilirdi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl tutar mı bu taktik Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Ben kedi sevmiyorum ama kız seviyor gibi tutar sen sus kedi konussun Yorumla Soran +1 yıl hadi bakalım belki bu sefer düşürürüm Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kızın beynini yakmışsın böyle mi flört edilir. Dalga geçtiğini düşünmüştür. 🌸 0 3 Yorumla Soran +1 yıl abi daha ne yapayım ama Yorumla Bizamaninmeleki +1 yıl Önce daha klasik soru ve cümlelerle başlasaydın olurdu zaten yakışıklı bir çocuksun fazla çaba harcamana gerek yoktu 😂 Yorumla Soran +1 yıl elimiz ayağımıza dolaştı reis Yorumla
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hashhadhahsa sen daha çok bu kız beni nasıl engeller temalı çalışmışsın ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çalışmam başarılı olmadı :/ Yorumla
Blaackk35 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Hayvanları seviyor Senin kadar karaktersiz bir insan görmedim Kediler yalnız mı kalsınlar Senden daha akıllıdıır emin ol 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Tavlamak ne ya? Seviyorsan git konuş yani. Tavlayınca ne oluyo? 0 0 Yorumla
zilzuravi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl of nasil hep degerinizi bilmeyen kizlari buluyorsunuz of 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Bu ne ergence bir mesajlasma konudan konuya atlamssn fikri firar seni 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Seni deli sanmıştır 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kıza deli olduğumu göstermem lazımdı bizde gerekeni yaptık xd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne bir iltifat var ne sevdiğini belirtmek erkek arkadaşın ile konuşur gibi olmuş bu 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Trolden başka. bir şey degilsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl başka ne olmalıyım mesela Yorumla miyan_çakır +1 yıl Patates kızartması Yorumla Soran +1 yıl ketçap mayonez olsun mu Yorumla miyan_çakır +1 yıl Hayır sevmiyorum Yorumla
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yanlış alarm demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl galiba öyle valla Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Ciddi misin reis nsks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok be xd Yorumla
Doraa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Başka kız bul bilememiş kıymetini bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl salıcam bunu ya kadir kıymet bilmedi bu çakal Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olm haykırdım lan haha. d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl askjdhgasdjasd olm çıldırdım ya Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl iğrenç bir insan olduğun için olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bne seytanm Yorumla priashairp +1 yıl bir de gerçekten komik olsan tadından yenmezmiş. Yorumla Soran +1 yıl öyle olmayı deneyeyim de yemesinler Yorumla
melobaskan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bu nası bir saçmalama şeklidir ya😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bizde böyle reis Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl abazaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kırıldım şu an Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Komik:D 1 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bilemem 0 0 Yorumla
Gamzekrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 😃 Hahha haykırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Taktik yanlış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kanatlardan mı saldırsam reis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kanka Manchester united konusunu açmayı ununtmuşsun ondan
Hepsi aynı bunların.
valla reis ya
Letgo konuşması gibi olmuş ne lan bu telefondaki talipsin kıza mi gel kızım havalar sıcak birer dondurma yiyelim çubukta bedava çıkanlardan olsun dersin 🤣
Sen sussan sadece kedi fotografi gondersen ve miyavlama sesi atsan sohbet daha uzun surebilirdi
tutar mı bu taktik
Ben kedi sevmiyorum ama kız seviyor gibi tutar sen sus kedi konussun
hadi bakalım belki bu sefer düşürürüm
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kızın beynini yakmışsın böyle mi flört edilir. Dalga geçtiğini düşünmüştür. 🌸
abi daha ne yapayım ama
Önce daha klasik soru ve cümlelerle başlasaydın olurdu zaten yakışıklı bir çocuksun fazla çaba harcamana gerek yoktu 😂
elimiz ayağımıza dolaştı reis
Hashhadhahsa sen daha çok bu kız beni nasıl engeller temalı çalışmışsın ama
çalışmam başarılı olmadı :/
Hayvanları seviyor Senin kadar karaktersiz bir insan görmedim Kediler yalnız mı kalsınlar Senden daha akıllıdıır emin ol
Tavlamak ne ya? Seviyorsan git konuş yani. Tavlayınca ne oluyo?
of nasil hep degerinizi bilmeyen kizlari buluyorsunuz of
Bu ne ergence bir mesajlasma konudan konuya atlamssn fikri firar seni
Seni deli sanmıştır 🤣
kıza deli olduğumu göstermem lazımdı bizde gerekeni yaptık xd
Ne bir iltifat var ne sevdiğini belirtmek erkek arkadaşın ile konuşur gibi olmuş bu
Trolden başka. bir şey degilsin
başka ne olmalıyım mesela
Patates kızartması
ketçap mayonez olsun mu
Hayır sevmiyorum
Yanlış alarm demek ki
galiba öyle valla
Ciddi misin reis nsks
yok be xd
Başka kız bul bilememiş kıymetini bu
salıcam bunu ya kadir kıymet bilmedi bu çakal
Olm haykırdım lan haha. d
askjdhgasdjasd olm çıldırdım ya
iğrenç bir insan olduğun için olabilir
bne seytanm
bir de gerçekten komik olsan tadından yenmezmiş.
öyle olmayı deneyeyim de yemesinler
Bu nası bir saçmalama şeklidir ya😂
bizde böyle reis
Ciao
Çıldırmıştır.
abazaa
kırıldım şu an
Komik:D
Bilemem
😃 Hahha haykırdım
Ciddiye alınacak gibi değil
Trol müsün