Kayınvalideme yaptığı gücüme gitti?

Selam arkadaşlar eşimle beş aydır evliyiz ve ikimiz farklı ülkelerde yaşıyoruz Türkiye’de evlendik ama benim okul yüzünden yurtdışına dönmem gerekti tabii ki tekrar Türkiye’ye gideceğim ama okul bittikten sonra. Eşim annesiyle kalıyor ve bizim odamız var benim eşyalarım her şey orada bugün kaynanam bütün çantalarımı her şeyimi başka yere tıkamış ve çok sinir oldum nedense her şeyi elliyor ben koyduysam onları yerini değiştiriyor. Ben daha 24 saat geçmeden benim bornozumu yataktaki yastığıma kadar değiştirmiş ne yapmaya çalışıyor anlamadım sanki benim ellediğim her şeyi değiştirmeye çalışıyor gibi eşime de söyledim o biraz yaşlı her şeyi yanlış anlıyor alttan almaya çalış diyor zaten bir şey söylemem ama sadece gücüme gittiğine ve rahatsız olduğumu söyledim ama eşime söyledim o kadar annesine tabii ki de söylemem siz ne düşünüyorsunuz. Dedim ki ben geldiğimde dedim bizim odamıza girmesin dedim o bizim özelimiz görmemesi gereken şeyler görür belki ve ben rahatsız olurum sen de olursun dedim. Girerse söylerim diyor. Ne düşünüyorsun?

Kayınvalideme yaptığı gücüme gitti?