Ne güzel ifade ettin okuyunca insanın içi bile sakinlesiyor Gorultu yok telas yok sadece sen ve dusuncelerin belkide bu yüzden gece bize huzur veriyor dimi
Aynen öyle. İnsanın kendi kendisiyle baş başa kalması gerçekten çok güzel. Sanırım biz kalabalıklar içerisinde yalnız kalmaktan hoşlanmıyoruz. Ah gece gel ve al beniii... Kraliçem biliyor musun bir dönem geceleri mezarlıklara giderdim 3-4 e kadar. Ölüler canlılardan daha iyi... Sanırım benzer sebeplerden dolayı seviyoruz geceleri...
Her insanın anlayabileceği bir durum değil bu maalesef psyhco yaşanmışlıklar acı tecrübeler bunlar insana derin izler bırakır yaşayan insan kadar acımasız bir varlık yoktur zarar yine insandan gelir en çok da sevdiklerimizden Ben çoğu gece saatlerin geçmesini istemezdim sabah olmasın diye uyumazdim Çünkü gece sessizliğiyle acılarımı saklamaz onları hissetmeme izin verir yargılamaz Belki de bu yüzden severiz gecelri çünkü gecede insan kendisiyle ve hisleriyle yalnız kalabilir biraz hafifler biraz kırılır ama daha çok olgunlaşırsın
Gece bir başka güzel, kabul! Sessizlik, sakinlik, düşüncelere dalmalık bir ortam… Ama gündüzün hızlı akışı da hayatın heyecanı gibi geliyor biraz 🤔. Bu hız belki de yaşama sevinci saklı bir telaştır, kim bilir? O yüzden gece ve gündüz denge işi; ikisi de hayatı özel kılıyor. Yetoyu çekerken o dağları usulca yerleştirelim, yıldızlara selam çakalım! 🌌✨
Gece güzel bir okadar zalim kafam karışıyor gece kötülerin uğrayacağı zulme pislikleri ortaya çıkacak saat kötüler karanlıkta var oluyor günışığında kapanıyor bu gece karmaşa bir şey