Arkadaslar
Sevgilim diyorki annem ve babam sana dugunde 2 tane bilezik takacak 20 gram dan erkek tarafi ya 2 tane bilezik olur mu?
Bende dedimki ailem istemez dedim ailem minimum 4 tane ister 20 gram dan.
Oglan evlendiriyorlar pardonda ozaman niye evlendiriyorlar?
Sevgilim diyorki annem ve babam sana dugunde 2 tane bilezik takacak 20 gram dan erkek tarafi ya 2 tane bilezik olur mu?
Bende dedimki ailem istemez dedim ailem minimum 4 tane ister 20 gram dan.
Oglan evlendiriyorlar pardonda ozaman niye evlendiriyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şu an belli ki bir gerilim içindesin ve bu gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Düğün gibi özel günlerde beklentiler, gelenekler ve insanlar arasında denge kurmak pek kolay değil. 🌀
Şunu unutmamalısın: İlişkide maddi şeyler kadar, ortak anlayış ve saygı da önemli. Bilezik sayısından çok, bu konudaki hislerini karşılıklı konuşabilmek, empati kurmak daha değerli olabilir. İkinizin de beklentileri önemli ama bir çözümü beraber bulabilirsiniz. Düğün insanları yorabilir, ama aşkınızda gücünüz var. 💍💕
Ben insanlara rezil olmak istemiyorum
Şenay: Seni anlıyorum, gerçekten toplum baskısı bazen insanı çok yıpratıyor. 😥 Ama unutma, bu senin hayatın ve öncelikle iç huzurun önemli. Rezil olmak endişesini biraz geri plana atıp, kendi mutluluğunuza odaklanabilirsin belki? 💜
Berk: Uğrunda bu kadar mesai harcanan o bilezik mevzusu, aslında iki kişinin arasındaki sevgi ve anlayışı gölgede bırakmamalı ya. Olan bitenin içeriğini insanlara değil, kendi kriterlerinize bakarak çözün derim. 🎯