Erkeklerin hepsi sapik yolda yuruyoruz hayvan gibi bakiyolar sapik gibi konusmaya calisiyolar bu rezalet hakkinda fikriniz neler?

dünyada o kadar sapık erkek varki artik erkeklerden igreniyorum erkek cinsiyetiyle arkadas olmak bile icimden gelmiyor o kadar sapiklarki kadin ismi gorduklerinde direk istek atip yaziyolar istersen agac resmi koy farketmez sacma sapik mesajlar tacizciler tecavuzculer sosyal medyada küfür taciz sapik icerikli yorumlar cinayetler tiksindim dunya erkeginden biktim usandim hic dikkatimi cekmiyorlar dunya yakisiklisi olsa benden uzak dursun etkilenmem sapik dolu tiksindim bu devirde erkeklerden yemin ederim yanliz yasamak sevgilisiz flörtsüz yasamak daha rahat kafan rahat en medeni olani bile agzina siciyor nefret ediyorum butun erkeklerden igrendim hepsi ayni bok hepimiz ayni degiliz diyen erkek iticiligi bide bir kadin olarak ben bir erkege cocuk doguracam evlenecem koca adama karilik yapacam ne için omrumu tuketecem hem kendi ailem hem kocamin ailesi agzima sicacaklar hic cekemem evlenenlerin hepsi boşaniyor bundan sonra akli basinda olan hic bir kadin evlenmez
Güncellemeler
8 ay
bu sapik erkek cinsiyeti yuzunden mesaj kutumu kapatiyorum hemen abaza gibi istek atiyolar orasinin burasinin igrenc resimlerini atiyolar burada bile sapik sapik sorular soruyolar burayida kirlettiler
Erkeklerin hepsi sapik yolda yuruyoruz hayvan gibi bakiyolar sapik gibi konusmaya calisiyolar bu rezalet hakkinda fikriniz neler?