Güncellemeler
8 ay
bu sapik erkek cinsiyeti yuzunden mesaj kutumu kapatiyorum hemen abaza gibi istek atiyolar orasinin burasinin igrenc resimlerini atiyolar burada bile sapik sapik sorular soruyolar burayida kirlettiler
pelinnnnnq-- sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Çoğu anlattığınız gibi herkesin gözü başka bakıyor ne yazık ki anla veremiyorum nasıl böyle bir toplum olduk karıştık herkes kendine sahip çıksın ne olacağı hiç belli değil artık gündeme neler neler düşüyor Allah korusun psikopat çok
kadin katilleri cinayetler tecavuzculer sapik erkek dolu bunlari sikinden sallandirmak lazim erkekler mesaj atinca direk engelliyorum erkekmi uzak dursunlar benden surekli cinsellik bel alti sapik resimler surekli küfür kiyamet igrencler ya daha fazla bu gereksiz cinsiyet hakkinda konusmak istemiyorum allah erkek sevgilisi olanlara sabir versin kimisi öldürülüyor kimisi baskı altinda kimisi tehdit altinda kimisi dayak yiyor sikayet ediyor öldürülüyor bosanamiyor ayrilamiyor hele cocuk yapan kadinda akil makil yok zaten bir kiz erkeklerden hoslaniyosa beyin yok sonunda ya ölecek ya satilacak ya pavyona düşecek ya da iste basina binbir turlu bela gelebilir dusunemiyorum esrar alkol her turlu bok cukuru erkeklerle ne arkadas ne sevgili olunur bide canım gibi esra erolda orada burada kocaya kacan kendi kocasindan dayak yiyor baskasina guveniyor en sonunda ölüyor kafa yok ben erkekleri bacim olarak gormeye basladim yanliz yaşa hesap soran yok karisan yok oh mis erkeksiz hayat cok guzel kafanda dert yok kendi ailesine baksin kizlar annelerine baksinlar evlilik dunyanin en korkunc seyi babalari bile bok gibi baska erkek nasil iyi olabilir diye dusunuyor baba evinden gidiyor elin oglu köle yapiyor kendi ailesine şimdiki kizlar cok akilli asla evlenmiyolar cocuk yapmiyolar
eskinin kadinlari erkek kahri cekiyormus simdiki kizlar erkek falan dinlemez kahir falan cekmez en ufak meselede ayriliyor olmasi gerekende bu zaten erkekler ne işe yarar cinsellige kadinin cinsellik icin erkege ihtiyaci yok yastiga sürtünsek kadin kadina birbirimize surtunsek takma kullansak yine zevk aliriz cinsellikte erkeklere hic bi konuda ihtiyacimiz yok kendimi parmaklasam yine zevk alirim bir kadin bile beni parmaklasa zevkten ucarim icime ne sokarsam sokuyum salatalik bile soksam zevk alan bi cinsiyetim erkek kahri niye cekuyim hem cinsellik igrenc bisey 2 dakikalik titreme meselesi sonra hersey ayni erkeklere falan asla ihtiyac yok defolsunlar
Yani tabi cinsellik kişiden kişiye değişen bir durum ben yaşıyorum sevgilim ile ama meraklısı değilim olmasa da olur dediğiniz gibi 2 parmak yetiyor
aynen cinsellik hickimse icin onemli bisey degil kisacik bir zevk kadin kadina bile zevk aliyoruz sevişirken erkekde kimmiş cok sapiklar ölsem bir erkegi tercih etmem sevgili olarak yatagima almam seks o kadar saçma biseyki gereksiz bisey bu yuzden erkeklere katlanmak cok sacma cunku erkeksizde cinsellik yasayabilir kadinlar neyse ya adini bilmiyorum senin ama gorusuruz kendine iyi bak