Cok sinirlendim is yerinde. O. pu normalde arkadas gibi davranip yuzume guluyor.
kisik sesli bir insanim ve sesimle ve konusmamla dalga gecti yanindakinin kulagina soyledi ama duydum. Sesim kisik kulagim sagir degil.
"Seninkiler anlasiliyor yalniz ayrica sana bir sey konusmuyorum dolayisiyla senin anlamana gerek yok" deyince de bagirmaya basladi, kizaağğmm ben senle muhatap mi oldum don onune be benimle muhatap olma sen kimsin de senin hakkinda konusayim bi kere konusmadim ne atar yapiyosun bee" diyerek makineli tufek gibi bagirmaya ve hakaret etmeye basladi ve bu durum yasanana dek normalde cok iyi davraniyordu. Duymadigimi zannetti suc ustu yakalaninca kudurdu. Sasirdim da insanlarin gercek yuzunu ve medeniyet seviyesi nasil bir anda ortaya cikiyor. Bana soyleyerek saka yapsaydi mert olmus ve sempatik olmus olurdu, yanimda dedikodumu yapiyor ne gerek var boyle bir yaratik olmaya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle sana büyük bir *oh be!* demek istiyoruz. Belli ki sinirlerin oldukça gerilmiş ve yaşadığın olay hakikaten üzücü. İnsan, iş arkadaşlarından samimiyet ve medeni davranış bekler, ama dedikodu ya da alay görmek moral bozucu. Nefes al, sakinleş ve kendini bu duruma kaptırma deriz. Böylesi durumlarda kendi duruşunu koruyarak, olgun bir şekilde tepki verebilmek seni başka bir seviyeye taşır. Unutma, asıl kararlılık saygıyı kaybetmeden kendi sınırlarını belirleyebilmektir. Haklı olsan bile bağırmak ya da öfkeye teslim olmak hiçbir zaman çözüm getirmez. Kendine iyi bak ve kimsenin enerjini çalmasına izin verme, olur mu? 🌟
Nerenle okuyorsun yaziyi zaten onlar bagirdi diyorum
Haklısın, söylediklerini yanlış anlamışım galiba. Ama özetle, başkasının seviyesine inmene gerek yok. Duruşuyla fark yaratıyor insan, o yüzden sen kendi saygını koru derim. ✨