Güncellemeler
+1 yıl
Gncel
Güncellemeler
+1 yıl
Soru
Beni asik etmeye calisiyo kaciyo falan taktiksel ilk bakismayi seviyo galiba az ciddi gibi davraninca hani açılır gibi geri vites ben zaten onu artik istemiyorumda amacinj anlamaya calisiyorum sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boş ver moruk hayatına, bak 😂😂😂
Zten bakiyom disarda daha guzellero var yolda her gun goruyom icim aciliyo😂
Moruk takma kafana yalnızlık daha iyi😂😂😂
Tbi ugrasilmaz kimseyle
Senin amacın ne
Benim yok amac
Cnku sevmiyorum onu artik
Kkkfffsshhh ne diye soruyosun merak ediyosun ya da senin amacım ne diyemiyisun biz müneccim miyiz kızın içini bilelim burada bizi kızın hakkında konuşmaya davet ediyosun milleti madem düşüncen o yönde sor direk hani sevmiyosun ya soyleyebilirsin istediği
Seviyosun demedik farkindaysan ayrıca soruya aşık etmeye çalışan deyip amacı ne demende ayrı ikonik aaafffhhhff
Kizi tanimiyorum muneccinmiyiz demissin istemiyosan atlama soruma mk yazma niye seni ne alaka ediyo msksksjd zeka olsa keske biraz ya
Soruyu genel ortaya sormuusun insanlar demeden ben diyeyim zekayla bağlantı kuranin kışının soruyla cevabı aynı yönde vermesi paradoksu içinde olman senin zekanın ileri gitmediği belirtileri açık ediyo istersen birilerine laf etmeden sorus şeklinin yer altının altinda öldüğünü fark et küfürsüz konusamayack kapasitende yer altindan anektod veriyo atlayip atlamaycagimi sana sorucak değilim istediğin cevabı veririm sana mi danisicim az ötede oyna
Tanımadığım insani nasıl sevmiyorum diyebiliryisun sen tanimiyirsun biz nerden bilelim ne amacı kafaya gel çok güzel pırıl pırıl