Erkek arkadasim benle sevgiliyken baska bir arkadaşının yattığı kızla ilgili konuşması?

Erkek arkadaşım bizim ilişkimiz daha yeni başladığı dönemlerde çocukluk arkadaşının yattığı kız hakkında yaptığı iğrenç konuşmaları gördüm. Yaklaşık dört aydır sevgiliyiz gayet romantik ve seviyeli bir ilişkimiz vardı. Bana hiçbir şekilde sapıkça bir şey söylemedi gözü yanlış yerlere gitmedi veya bi yerlerime dokunmadı. Ondan böyle bir hareket hiç beklemiyordum. Her gece yan yanayız herhangi bir kıza göz ucuyla bile baktığını görmedim. Telefonda hiçbir kız ekli değil bazı arkadaşları vardı normal mesafeli konuştukları onlardan ben rahatsız olduğum için çıkardı hepsini. Yani öyle karı kız düşkünü biri değil. Beni eve bıraktıktan sonra arkadaşı aramıs ve Rus bir kızla nasıl yattığını anlatmış. Daha sonra wpden kızın fotoğrafını atmış sevgilime ve o da kız hakkında iğrenç yorumlar yapmış işte sen buna nasıl çakarsın tarzı laflar etmiş. Kızın fotoğrafını silmiş. Kaç ay önceki konuşmaları silmemiş. Benim her gün telefonuna girdiğimi bildiği halde. Ben mesajları görünce çıldırdım. Sapık iğrenç herif vs. Kelimeler kullandım. Kendisi de sinirlenip ağlamaya başladı. Sonra bana ben de iğreniyorum bu durumdan ama onlar öyle muhabbetler ediyorlar sürekli ben yapmayınca dalga geçiyorlar benimle tarzı seyler söyledi. Abileri arkadaşları ben onun hayatındayken sürekli başka kadınlar ayarlamaya çalışmış onun için o da hep reddetti. Bunu da gördüm. Ama böyle iğrenç şeyler konuşmaları... Kafam baya karıştı sizlere de sormak istedim

Erkek arkadasim benle sevgiliyken baska bir arkadaşının yattığı kızla ilgili konuşması?