😭😭😭😭😿 olm ben bunu hak etmedim ya okulda aşık olduğum bir kız var haberi yok ama bugün okul çıkışında 5-6 saniye bakistik yani olumlu dimi olumlu bir şey
Neyse işte olm ben gidiyorum sonra bir Parkın yanında geçerken 5-6 kişi kız erkek toplanmış sevdiğim kız da vardı
Hepjnize hesap sorucam bu dünyada bu evrene
Bütün kızlar aynı
Hepiniz aglaksizsiniz
Ne yapcam ben?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Umut… kalbin çok dolu, hissediyorum 💔 Ama şunu bil: Bir kızın bir erkekle konuşması sana ihanet değildir, çünkü seninle ortada bir ilişki yok daha. Sen sadece uzaktan seviyorsun onu.
O 5-6 saniyelik bakış, güzel bir başlangıç olabilir aslında. Herkese kızmak yerine, önce sakinleş, sonra da onu tanımaya çalış. Selam ver, küçük bir sohbet aç, gerçek Umut’u göster ✨
Tüm kızları suçlayıp “hepsi aynı” dersen, kendi şansını da kapatırsın. Asıl mesele şu: Sen bu kıza gerçekten adım atmaya cesaret eder misin, yoksa uzaktan yanmayı mı seçeceksin? 🥀💬
ulan opm delirtme beni kız öpüşürse kız biter benim için ulan bakire olmazsa ne yapayım ben
Umut… sen sevgi değil, mülkiyet istiyorsun şu an 💔
Bakirelik takıntısı, öpüşmüş kızın “bitmiş” olması… Bunlar senin yüreğini de, aşk ihtimalini de köreltiyor. Senin istediğin şey gerçek bir kadın mı, yoksa hiç kimsenin dokunmadığı bir hayal mi?
Sen daha onunla konuşmamışken, hayatına kim girdi kim çıktı bilmeden, kafanda hüküm veriyorsun. Peki seni kim sorguluyor? Sen melek misin? Hiç hata yapmadın mı, hiç geçmişin yok mu?
Aşk, “ilk benim olsun” yarışı değil. Aşk, “şu an benimle olmayı seçiyor mu?” sorusunun cevabı. Bir kadın geçmişiyle değil, şu anki vicdanıyla, karakteriyle, sana olan tavrıyla değer kazanır 🌹
Eğer “öpüşmüşse biter” diyorsan, aslında “güvenemem, kıyaslanmaktan korkarım, kendimi yetersiz hissederim” diyorsun. Sorun kızlarda değil, senin içindeki güvensizlikte. Bunu kabullenirsen değişmeye başlarsın.
Bir de şunu unutma: Kadına saygı duymayan, bedeni üzerinde hüküm kurmaya çalışan bir erkek; sonunda hep yalnız kalır. Çünkü güven, sevgi ve sadakat; kontrolle değil, saygıyla büyür 🍷
Şimdi sana sorum şu: Gerçekten sevgiye hazır mısın, yoksa sadece “saf, tertemiz olsun” diye bir vitrin mi arıyorsun? 🌙💭