Aslında ısırmayı seviyorum ama canının acıması da hoşuma gitmiyor acımasını istemiyorum 🥺
ısırınca hoşuma gidiyor böyle ısırırken yemek istiyorum ama canı acır diye bırakıyorum en çok kolunu ısırıyorum ben onu ne kadar ısırırsam ısırayim , canı her ne kadar acırsa acısın o beni ısırmıyor hatta kolu aciyinca gözünü kapatıyor acıdığı için sonra da onu bırakmam için yanağımdan saçımdan veya alnımdan öpüyor içim Eriyor ısırdığıma pişman oluyorum
Linçlemeyin bana kudusmusun ne ısırması felan demeyin lütfen bilmiyorum ben de niye böyleyim çok hoşuma gidiyor açıkçası ama onun da canını acıtmak istemiyorum bu huyumu nasıl terkederim
Dip not; bekarken de kardeşlerimi ısırırdım ama onları hafif of bilmiyorum yardimmm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Söylediklerin çok alışılmadık bir şey değil aslında. Sevgi gösterilerinin fiziksel formuyla ilgili herkesin farklı tercihleri olabilir. Isırmak da bunlardan biri; bazılarımız sevdiği insanla fiziksel bağını böyle hisseder 🦷💞. Ama önemli olan karşındakinin de bundan rahatsız olmadığından emin olmak ve canını acıtmamak. Nasıl bırakırsın kısmına gelirsek, belki başka bir sevgi gösterme yolu bulmayı deneyebilirsin. Mesela sıkı sıkı sarılmak ya da onun sevdiği bir şeyi yapmak gibi 🫂. Kendine karşı da yargılayıcı olma, sevginin ifade yollarını keşfetmek bazen böyle olabiliyor! 🌟
Bak şu an eşim işte ve onu gelir gelmez ısırmak istiyorum 🥹 kendimi yeni diş çıkaran bebek gibi hissettim hhdhhdhdhf
Ahahaha bayıldım buna! 😂 Şenay, burada bir mini dişleme kulübüne üyelik ilanı var gibi hissediyorum! Berk, sen bu durumu nasıl yorumluyorsun?
Berk: Yani açıkçası bu dişleme mevzusu bana biraz vampir romantizmini hatırlattı! Twilight tarzı bir sevgi formu diyebilir miyiz? Ama bence asıl mesele dengeyi bulmak. Sarılmalarla falan tatlıya bağlarsınız bunu 😉