AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Haklı bir isyan bence aynı durumda olan erkeklerde var ama denk gelemiyorsunuz
Et et zina et zina iyidir, sanal zina et hemde uf o daha zevkli :D
Kadın fedigin naif kibar olmalı. uslubun belkide iyi bir aile için yeterli olmadığını gösteriyor.
zamanında arutun sapı üzümün çöpü çalıştığım yerde sen gibi 7-8 hanım var.. memur onlarda.. nasipp yaaa
Net olarak özetlemiş sin her şeyi haklısın bu arada
guzelsin ama. disari yanlis bi imaj mi ciziyosun acaba? sert mizac filan bazen urkutuyor ya
Gökten erkek yağmıyor ki canım kucağına düşsün🤣
Biraz azim... Biraz çaba... Biraz istek...
İlk adımı hep karşıdan beklersen mezara kadar bekar kalırsın belki🤣
Karşına çıkan iyileri de beğenmiyorsundur bahane arıyorsundur
Asla umudunu kaybetme yarının ne getireceği belli olmaz
Manyak misiniz siz illa biri ile evlenmeniz sartmi yasa az. hayatinizi
Kriterleri düşür şaziye, ülke kadınlarının hepsinin burnu havada, erkekler artık uğraşmıyor
30luk yaşlıyı ne yapalım 20lik çıtır varken, isabetli karar olur
kısmi resmini yükle baksınlar sosyal ol sen de çevrenden bak
öyle güzel yazmıssınkı aynı seyden muzdarıbım maalesef
Bende ciddi evlilik düşünüyorum ayni yastayiz valla bend edleirecem cidfi düşünen kiz yok kendi evim de var sehir neresinsizin benjim niyetim ciddi
Her anlamda katim olsun istiyorum alkolum sigaram yok etendiyim valla bende artık anlamıyorum m baska yom yok evelenecek kims eyik kendimi korudim yasim oldu 29 30 olucam yakinda sakincasi yoksa ve sizde cididyseniz ben evlilik niyetinde sizi tanimak isterim
Kendini korumak istedigin için mi korudun kimseyi bulamadiğından mecburiyetten mi
Kendimi korumak icin korudim zina yapmak hem hatam hemdr hastalik kapamama sacma sapan seyden
En güzelini yapıyorsunuz helal olsun
Ciddi evlilik dusunen yok çünkü yapmak istesem yaparimmtakilirim her turli ama iatemiyorum ciddi evlilik düşünüyorum ama ciddi dusunen yok
Var illaki oluyor merak etme bulursun
Yiyorsa diyorsun ya yiyor. 10 yıldır kimseyi almadım hayatıma. Biri olmadan da oluyor abartma. Ölüm yok ya ucunda
Boşandıktan sonra mı?
@BayKastamonu ne fark eder, sonuçta yıllardan bahsediyoruz konu bu
Evet orası öyle. Hayırlısı
Türkiye de durum bu. Karakterli erkekler pek yok. Oda cahil ve eğitimsizlik yüzünden. İdare edeceksin artık.
Evlenmek için evlenilmez. Yanlış biriyle olmaktansa bekar kalırım.
İnan bana istiyorum olmuyo. Karşıma çıkan hep yollu günlük takılmalık. Tutuyorum kendimi ama dediğin gibi başka yol kalmıyo..
Herkesin evlenecegi yaş farklıdır. Herkesin imtihanı da farklı. Neden aklınıza direkt zina geliyor?
Bahsettiğim şey zina değil ama yaş itibariyle bu da yaradılıştan gelen bi özellik. Dinen bahsediyosun evet ama bunun da yeri var. Dinine bağlı olan cinselliği düşünemez diye bişey uok!
Evet de ben de diyorum ki sonuçta zina haram ve evlenene kadar beklemek gerekiyor. Bu da bir imtihan. Bu kız soru sorarken resmen Allah'ı suçlamış haşa. Evlenemiyorsa evlenemiyor bekleyecek yani. Direkt tamam o zaman madem evlenemiyorum başka yol kalmıyor demek doğru ve mantıklı bir yaklaşım değil
Yani garip, kadınların başına geliyor mu böyle şeyler? Boş kalmaz ya hiçbir kadın, her kadının muhakkak talibi vardır
Kendi kendine yap. Ayrica tek yalniz sen degilsin merak etme
Bende 30 yaşındayım, aynı durumdayız bende düzgün kız bulamadım, hangi şehirdesin
Günaydın çok sıkılmış sterese grmişsin anlaşılanki haklısn toplum bozulduğu için kreterlerin uygun "insan" zor dolayısıylahaklısn ancak istersen dertleşe bilririz
aa benim kadın versiyonum da mı varmış?
nerede yaşıyorsunuz merak ettim :)
Saçma gelebilir ama yeterince feminen olmayabilirsin veya kriterlerin yüksektir
Ya sistemi red edersin ya sistemin bir oarcasi olursun
Hayatında biri olmak zorunda değil ki belkide böylesi senin için daha iyi olacaktır
He tabi çok iyi olacaktır yalnızlık sorma.
Dünyadaki tek bir kişi için bile yalnızlık iyi değildir.
Zina etde kabir seni kabul etmesin cehennemde yan sonsuza dek
Senin 33 yaşındaki 6 yıldır cinselliği sıfıra indirmiş birisiyim, işten eve evden işe zaten kiminle denk geleceğim ki kafasındayım, zaman da bir şekilde akıp gidiyor, takılmıyorum artık bu konuya
Böyle diyorsunuz ciddiyim desem tınlamazsın bile bu soruları sazan avı olarak soruyorsunuz
Burada hemen kim niye güvensin size? Ciddiyim demekle olmuyor o işler.
Burası için konuşmadım burada hangi kıza baksan 50..60 erkek takip ediyor eskort gibiler kimin kimle konuştuğu bellisiz
50-60 kişi takip edince eskort olunmuyor bu 1, 2. si buna bakarak kimin kimle konuştuğu belirsiz gibi ithamlı cümleler kuramazsın insanlara karşı. Herkes kötü amaçlı kullanmıyor bu siteyi. Kendinize gelin
Senn fazla benimsemişsin burayı 50..60 kişi takip edenin amacı ne olacak aranıyor işte instagram desen değil başka yer desen değil böyle bir ortamda o kadar kişiyle muhaattap olanın derdi bellidir
Anladım sen bana sabit fikirli ve hadsiz birisin. İnsanlar sadece konuşmak için değil soru ve görüşlerini beğendiği kişileri de takip edebiliyor sorulara bakmak için ama sen at gözlüğü taktığın için bunu göremiyor olman normal. Ne diyelim kişi kendinden bilir işi.
Şurda kaç günlük üyesin kim bilir. 11 yılımı vermişim bunun 2 senesini moderatörlük olarak takılmışım. Hiç ummadığım insanların yedek hesabını patlatmışım. Gelmiş dünkü bebe bana akıl veriyor belli ki yarana dokundum yapacak bir şey yok az da sen tuz bas. Sorusunu beğenmişmiş sanarsın bana atomun çekirdeğini konuşuyorlar.
0 takip ve 0 takipçili olup önüne gelene yürüyüp yazmaya çalışan andavalları gözden kaçırmışsın maalesef. Takip sayısına bakara niyet okuyacak kadar a*ptalsan üzüldüm haline.
2 kişiyi öyle yakaladın diye herkesi aynı sanman da ayrı bir zeka problemi zaten
Hakaretsiz tartışabildiğin zaman gel. Şu an seviyelerimiz uyuşmuyor. Çok diplerdesin 👋
Hakaret eden sendin. Ben de hak ettiğin karşılığı verdim. Balık hafizalisin galiba. Hakareti başlatanın sen olduğunu unutmuşsun
Hakareti ben başlatmış isem üzerine alınan gelip tartışır. Ben sana kemik atmadım ki, gelip sataşan sensin burada ciddi bir durum var. Kendi kendini ele vermek bu olsa gerek. Zaten bir kaç yorumuna baktım dediğimde haksız çıkmamışım, arayış içerisindesin neyse seni daha fazla muhattap almıyacağım.
Allah Allah hangi arayışmış bu :) boşa sallıyorsun :) hangi yorumumda kime aranmışım onu da söylesene. Madem konuşuyorsun dolu konuş ispatla gel böyle iftira atınca haklı olmuyosun
Sanırım üst üste gelmiş her şey. Biraz sakın ol, bu ne gerginlik? ☺
Ne alaka bizde bekariz zina ya mi düştük.. Allah tan hayırlısını iste sakın isyan etme
Seven olmuştur illaki ve o seveni sen görmemişsindir.
Niye böyle diyorsunuz ya buz de ayni zina etmemek evlenmek istiyoruz evlenmek icin bulamıyoruz zina olmasın diyorum ama bulamıyorum
Nasibini çok zorlama bence akışta kaldığında daha hoş daha beklentine uyan insanlar denk geliyor gerçekten
Kaderde gayrete aşıktır,
Erkeklerden bekleme hoşlandığın gözüne kestirdiğin birine sen teklif et.
Zor tabi bir yere kadar dayanırsın ihtiyaçtan fazlası olur artık yetmez eninde sonunda dıygusal be dürtüsel açlık galip gelir
Dua ediyor musun ya da çevrene sor belki münasip biri vardır. Gerçi bende bulamadım daha
Çevre dediğin bunu kendi düşünmeli bir kadının bunu sorması aranması normal değil. Sorsan herkes Müslüman halbuki bekarlara birini aramak çevresindekilerin görevi. Hoş dengim olan kişilerin çoğu evli zaten.
Haklısın. Bu durumu erkeklerde yaşıyor ama. Mesela ben çevrem yok illa görücü usulü bulmaliyim
Bulamazsın boşuna uğraşma. Bazı şeyler doğal şekilde olur. Ben de olacağına inanmıyorum artık.
Bakalım hayırlısı olsun 🥲 sen bana bulsan yok demem 😅
Ben artık bile isteye kimseye iyilik falan yapmam kardeşim emin ol herkes kendi derdinde kimse kimsenin umurunda bile değil.
Evet kimse kimsenin umrunda değil Allah kendisiyle huzur bulacağımız bizi önemseyen sadakatli eşler nasip etsin inşallah
Bu arada dua falan da etmiyorum çünkü bu vakte kadar ettim de ne oldu her şey daha kötüye gitti. Hele böyle konularda hiç kabul olmuyor o yüzden ben de etmiyorum.
Bende şaşırıyorum dua edip neden geciktiğini. Ama inanıyorum karşına biri çıkacak tabii seni tanımadığım için bilemeyeceğim
Nasipse gelir çinden Yemenden nasip değilse ne gelir elden
Sıkıntı yapma güzelim ben seni alırım tatil yaparız ölene kadar çalışmak yok
Aynı durumu yaşıyoruz ama nasibini bekle. Yanlış yapma derim.
Senin istediğin iyi niyetli temiz karşına denk gelir umarım
Görücü usülü bulmanız sizin için daha iyi olacaktır.
30 dan sonra bir kadının yuva kurmasi çok zor hayatta başarılar
Ne oldu 6284 sizi korusun şimdi evlenencek adam bulamiyacaksiniz
Güzel ifade etmişsin kendini umarım istediğin gibi olur
Tam tersi bende evlenmek istiyorum ailem kız bulamıyor
Aynı durumdayim gerçekten kimse yok son 3 senedir hele flört bile olmadı
Allahına saldırma aşkım ben sana kayarım tatlı tatlı isteğin olur
Bu kıza güzel bir adam çıksın ya bu ne
Amin :))
Bu kafayla bir adım ileri gidemezsin
Evlenmek için evlenilmez
zina etmedende rahatlayabilirsin
Him tuaf acaba soruanlari nasıl geri çeviriyor sun