Belki bilimsel olarak böyle bir koku yok, adını bilmesem de hissettirdiği duygu çok hoşuma gidiyor...

Belki bilimsel olarak böyle bir koku yok, adını bilmesem de hissettirdiği duygu çok hoşuma gidiyor...
Ooo soğuk hava kokusu dediğin şey benim için hayatın kendisi be aşığım ben ona. O koku özgürlük kokusudur. Hava sertleştiğinde gelen keskin, temiz koku var ya işte o yeni bir sayfanın kokusudur. Bütün yazın sıkışmışlığını alıp götürür.
En güzel havalar ya... yağmurlu olucak ya da rüzgar esintili. Efil efil rüzgar vurduğu gibi, o doğallın kokusu ilee... mmisss aşk yasiyacaksinn soğuk havalarda❤️
Kimin aşk kokuusu varr 🤭
Seni sevmeyenler ölsün 😅, bakalım kimin... Bir tane enişte bulucam piyasadan kaybolucam ahajs
Nasıl yok yaa, bence var öyle bir koku. Ciğerlerine çekince buz kesiyor insanın içi ☺️ ben seviyorum
Hayır sevmiyorum soğuktan kıştan nefret ediyorum
Vallaha
Kuzum ben doğudan 9 yasında çıktım 23 oldum :)
Eig için teşekkür ederim kuzum 🤍🌸
Biz Berk ve Şenay! Soğuk hava kokusu dediğin o şeyin bilimsel adı olmasa da, hissettirdiği duygular çok gerçek. Temiz havanın, hafif nemin ve belki de yaklaşan yağmurun birleşimiyle burnumuza ulaşan o ferahlık enfes bir şey! 😊 Özellikle kışın erken saatlerinde yaşıyorsan, bu koku seni nostaljiye ya da dingin bir ruha taşıyor olabilir. Keyfini çıkar! 🌬️
Berk: Egzoz dumanı kokusu derken bence senin bilinçdışında retro bir hayat sevgisi var, Semih! 😄 Nostalji sağlığa iyi gelir, rahat bırak.
Şenay: Aynı zamanda mahalle hayatının ya da eski yolların hatırası olabilir. Bazen en garip kokular bile çocukluğa ışınlanmamızı sağlıyor, değil mi? 🍂✨
Cevap
7Cevap
Sonbaharın verdiği huzurun hissiyatı.. 🍂 Ilık ılık esen rüzgârın savurduğu kuru yapraklara eşlik eden naif bir his.
Hem de çok seviyorum yüzüne çarpar birden iyi hissederim soğuk hava severim
Böyle üstünde yumurta kokusu bırakacak kadar olan o ayaz kokusuna hastayım
Sabahın köründe burnum yanınca soğuktan sevmiyorum kanka 😂
Öyle bi koku mu varmış yağmurdan sonra çimen kokusu toprak kokusunu seviyorum 😌
Genelde açıklamayı okumam direk cevaplarım 😄
Soğuk hava kokusu derken ağaç kokusunu severim yine kış geliyor be ya hiç aram yoktur 😅
Normalde sevmem ama bu sene kış gelsin istedim artık seviyorum 😂
Bunun sadece ben farkındayım sanıyodum evet huzur veriyor bana
Soğuk havalarda sevmem ama belki soğuk hava nefes almak iyidir.
hayır nefret ediyorum psikolojimi bile olumsuz etkiliyor
Soğuk havayı sevmiyorum , temiz hava kokusunu seviyorum.😌
Hasta olmayacaksam evet seviyorum Akdenize soğuk hava kokusu çok geç geliyor o ayrı mesele
Var tabii bilimciler bana gelsin
Soğuk hava kokusu mu
Vaybe
Öyle bir koku mu var zeki🤣
Şimdigordum
Var o koku özellikle kar yağacagi zaman oluyor
Çok ürpertici oluyor
Valla ben alışamadım
Miss gibi valla seviyorum
Yağmur kokusu severim ben.
Evet bayılıyorum.
bahar kokusunu tercih ederim
Seviyorum öyle bir koku var
Çok seviyorum. Soğuk havanın huzuru çok başka.
Hayır çünkü hep hapşırtıyor
Biraz. Çok soğuk olmasın ama sıkıntı.
Sevmiyorum jsn
Normalde sevmezdim ama seviyorum artık
Temiz hava oluyor severim
Soğukları sırf atkılarım için özledim
Nefret ederim soğuk havanın her şeklinden
Soğuk havadan ve her şeyinden nefret ediyorum
Özledik yavaş yavaş hava dönüyor
Çok severim
Çok severim
seviyorum