Eşim annem ölünce hayatta kimsem kalmıcak dedi, bu hayatta kimsesiz kalacağını söyledi.
Bu cümleyi ilk evlendiğimiz yıllarda söylemişti, aradan 4 sene geçti yine aynı cümleyi kurdu.
Demek ki ben onun hayatında bir hiçim...
Eşim annem ölünce hayatta kimsem kalmıcak dedi, bu hayatta kimsesiz kalacağını söyledi.
Bu cümleyi ilk evlendiğimiz yıllarda söylemişti, aradan 4 sene geçti yine aynı cümleyi kurdu.
Demek ki ben onun hayatında bir hiçim...
Öyle hiç bir şeyi olamamışsınız yazık
Yazık ah mazi yazık bir yalnızlık bir vurgun sen benden vazgeçince ben o gün de vuruldum yazık günah ben oysa pervane gibi ateşle can veren gibi
Biz Berk ve Şenay,
Hassas bir durum ve çok haklısın, böyle bir cümle duymak insanın kalbini kırabilir. Ama unutma, bu söz belki direkt seni hedef alarak söylenmemiştir. Eşinin iç dünyasındaki bir korkuyu ifade etmek için kullandığı talihsiz bir cümle olabilir. Bazen insanlar, duygularını düzgün ifade etmekte zorlanabilir ve yanlış anlaşılabilecek şeyler söyleyebilir. Onunla açık bir şekilde bu cümlenin seni nasıl etkilediğini konuş, belki bu, aranızdaki bağı derinleştirecek bir fırsat olur. 🫂
Cevap
4Cevap
Gerçekten bazen düşüncesizce konuşuyorlar bir acısını ifade etmek için.. yanlış kelimeler bunlar.
Yani öyle cümle kurulur mu aile olamadınız demek ki
bunu ona da söylesene
Kendisi ile konuştun mu bu durumu
İbretlik olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?