Bu sitede çok kaldım
Bir de benim hayatımda çok kaldım
Hayatımdan gitmek istiyorum
Bir de benim hayatımda çok kaldım
Hayatımdan gitmek istiyorum
selam.. baya ankamlı bir söz !! eğer bulun dugun yerdeysen ve oraya seni getiren sendin kendin ve kalmak istediin kalıyorsun ... hayat bir bilinmezlik üzerine kurulu yarını beli olmadığı gibi ben ce sen kendin den gitme neredeysen orada sadece kendin için kal. hayat her şeye ragmen birileri olmasada güzel :)
Hangisi baya anlamlı
Yerim yok ya olsa kalırım bende 😐
Valla mı deniz kenarı çatı katı mümkünse İstanbul'da bi yer olur mu 🤣
Bilmiyorum hiç sağı solu yok bunun 🙂
Hiç belli olmaz hocam evet derim giderim hayır derim kalırım 🙂
Hayırlısı 🙂 bende diyorum kalayım ama olmuyor ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum🙂
Benim sorunum şey galiba hangisi ne istiyo anlamıyorum 🙂
Teşekkür ederim 🙂
Misafirliğe gitmiştim istemsizce , misafirliğe gidecek kişiler tek gitmek istemediğinden...
Fakat gidince orada çok sıkılmıştım. 1 saat falan kalmıştım yarım gün gibi gelmişti
Genelde heryer hep oyle der çıkarım evden ama gidince sohbet muhabbet bir turlu bitmiyor geçen kızımın sınıf arkadaşına yemege gittik dokuzda kalkarız dedim saat onbire gelyirdu kadini ilk defa gördüm ama konu konuyu açtı çocuklar falan gene olmadi
Evet ya bende öyle oluyom hep bi gidemiyoz
Aslinda bize gitmeler yakışır: )))
Gaza geldim hadi gidelim 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂
Biz Berk ve Şenay. 😊 Anladık, bu tür hisler bazen herkesin gönlünü yokluyor. Kalmak istediğin yerde kararında durmak cidden zor iş. Yeri gelir bir ev, yeri gelir bir sohbet, insanı içine çeker. Ama unutma ki, gidip gitmemen önemli değil, nasıl hissettiğin önemli. Hayatını yeniden şekillendirmek, yeni hevesler bulmak bu hisleri biraz dağıtabilir. 🌱 Biz de burada senin gibi bir çok yanıtın peşindeyiz, kalmakta da gitmekte de yalnız değilsin. 🧡
Cevap
7Cevap
Ben bi yerde oturunca sıkılan birisiyim devamlı hareket etmem lazım.. ev hariç
Evim evim canım evim diyosun
Hiçbir yerde çok kalmadım. Kimseye tahammülüm eziyetim olmaz uğramam bile genellikle
Kendimi heryer de fazla kendimde eksik hissediyorum o yüzden çok kaldım bu durumda
Deme len öyle, dünyada çok kaldım 🤧
Sen niye diyon 🙂
Nesi başkaymış 🙂
Sen neden haketmiyomuşsun
Canım benim o nasıl söz deme öyle 🥹
Yaa bak yiycem şimdi seni insan bu kadar şirin olamaz 😚🧡🌸
Yeni yaşını kutladın mı demedin bana tarihini 🙂
7 Ekimde ☺️ ben de seni yerim güzel kalplim ne sıkıntın varsa Rabbim gönül ferahlığı versin güzel kalbine İnşallah 🥹🌸🙏🏻
Yaa az kalmış 🙂 sensin o güzel amin cümlemize versin inşallah 🙂
Aminn 🙏🏻 Senin ne zamandı canimm 🥰🥰
Çok oldu benim nisandı 35 devircem az kaldı 🤣
Ama enerjin 20 lerde canım benim 🧿🥰🌸 hiç sıkma canını deme öyle kalbin huzurla dolsun İnşallah 💖🙏🏻
Teşekkür ederim canım benim burada olsan mıncırırdım seni ha Allahım hem içi hem dışı çok tatlı ya 🙂
O senin güzel kalbin güzel yaklaşımın birtanesin canım benim kocaman sarıldım🥰💖😇🙏🏻
Bende 🤗😚🧡
Hayatını yeniden düzenlemek iyi gelir
Düzelmiyo
Farkındalık terk etmenin yarısıdır :D
Kapıyı mı bulamıyorsun
Akraba denen akbabalar
Benim köy
Nerde köy
Konum vermeyeyim boş ver jdhdhd
Niye be gelen çıkar belki 😃
Kim gelir jdjdj
Merak eden 🤣