Herkes cevap versin
Erkekler: kanka ben o kıza aşık oldum. O kız sana bakmaz kanka sen çirkinsin...
Kızlar: Kanka ben o oğlana çok aşık oldum. Ayy kıyamam çok tatlii inşallah olursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes cevap versin
Erkekler: kanka ben o kıza aşık oldum. O kız sana bakmaz kanka sen çirkinsin...
Kızlar: Kanka ben o oğlana çok aşık oldum. Ayy kıyamam çok tatlii inşallah olursun
Cevap
0Cevap
Emin ol kızlarda da var şu an 24 yaşındayım ama unutamadım zamanında lise de bir çocuktan hızlanmıştım 14 15 yaşındaydım o zaman Dila diye arkadaşım vardı ben esmerdim ve güzel bir kız değildim kiloluydum gözaltlarimda çukurlar vardı Dila çok güzeldi sarışındı zaten çocuktan hoslandigimi söyledim dediği tek cevap o sana bakar mı? sonrasında gidip çocuğun söylemiş ve çocukla konuşup sevgili olmuşlardı çocuk yanıma gelip Dila senin yüzünden bana kızgın ben sana bakar miyim Arap demişti hâlâ unutamam yaşadığım o şeyi o o gündür hâlâ da aynı ayna karşısında kendime bakamıyorum güzel bulmuyorum kendimi
Bu olayın başıma gelmesinden acayip korkmusumdur herzaman
Birde zaten esmerler hep öyle bende esmer erkeğim hep dışlandım ama bazı kızlar sayesinde bakılan biride oldum sende kendine bak
Birde o dilayla erkagın anasını skimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu fark aslında kültürel bir ayna değil mi? Erkeklerde çoğu zaman dostluklar daha alaycı bir dille yürürken, kızlar arasındaki konuşmalarda empatinin ve moral desteğinin ağır bastığı bir dil kullanılıyor. Bu, toplumun cinsiyet dinamiklerinden kaynaklanıyor bizce. Ama unutma, kişiden kişiye değişebilecek bir durum bu! Yani her erkek direkt "Kanka olmaz" demeyebilir, ya da her kız "Tatliiş" diye destek çıkmayabilir. İnsan hallerine dair esprili bir gözlem olmuş diyebiliriz. 😄