Taciz? Sarkıntılık?

Fabrikada çalışan birisiyim. Ustabasimiz var ve bana bakışları değişikti yani hissediyordum ve hep benimle konuşmaya çalışıyordu bir şey yapmadigim da yardim ediyodu ama anlıyorum insani olarak değil ve herşeyi geçtim benim sevgilim var ve usta benden 15 yaş büyük. Bir gün ben iş yaparken dinlen dinlen dedi gülerek yok abi dedim abi ne ya abi deme sevmem ismimi söylesende olur dedi. Senin konustugun birisi var mı dedi afedersiniz ama size ne dedim ya soruyum öylesine çok güzel bir kızsın gerçi senin gibisi yok burada dedi bende hiç evlenmedim de işte dedi gülerek. Var dedim sevgilim Nisan da yapıcaz dedim. Yüzü düştü hadi ya filan dedi biraz benle de olsan sana ne mesai ne bir şey yazarım rahat gider gelirsin seni burada raht ettirir kolay işlere veririm diğer enayiler çalışsın bak yeminle yaparım en kıdemli benim burada dedi. Bu dedim artık başka bir boyuta giriyor dedim lütfen susun yoksa idareye giderim deyince şirket benim gibi bir şey kaç yıldır burdayım gitme dur dedi sana burayı zindan edicem dedi. Ben ne yapabilirim isede ihtiyacım var korkuyorum?

Taciz? Sarkıntılık?