Arkadaşlar lütfen fikir?

Exsim vardı 3 yılımız vs birlikte geçti ayrıldık hayatına yeni bir kız girdi aşık olduğunu söyledi geçeçekten ben üni için şehir değiştirdim vs sebgilisi olduktan sonra gözünü hiç üstünden almadı hep stalklamaya vs devam etti başka kızlarla yani esclerle birlikte olmuş sırf kıza Cide gözüyle baktığı ona dokunmqdığı için ihtiyaçlarını başkalarıyla gidermiş * oğlu. Her neyse ben kızla kavgalıyım bunun da kızla 2023 şubattan beri ilişkisi var geçen haftaya kadar girmiş hesabıma bakmış çocuk memlekete gittim 6 7 kere görüntüledi profilimi. Kızla da aşk dolu paylaşımlar yapıyor ve genelde uzun ilişki yapmaz ama kızla hala devam ediyor. Şey rplemiş insan yarımdır eşini bulunca bütünleşir sen benim bğtünümsün güzelim diye. Ay deliriyorum. Kız da ayrı yerden gönderme atıyor bana sebgilisinin ne haltlar yediğini bilmiyor herhalde. Ay lütfen fikir verin çocuğa asla karşılık vermedim hayatıma odaklandığımı göstermek istiyorum ama bir yandan da kıza sesleri atmak istiyorum hani görsün istiyorum beni kıskandırmaya çalıştığı çocuk ne bon diye. Ama bir yanım da ayrılsalar bile çocuğun bir şekilde kendini affettireceği ve bu hikayede yanan kişinin ben olacağını düşünüyor. ben napıcam ya
Arkadaşlar lütfen fikir?