Rüyalarınız sizi çok etkiler mi?

Bugün gece 2 gibi uyandım, sabah ezanına kadar bir o yana bir bu yana döndüm durdum. En son yuvarlandim sağıma döndüm. Örtü beni sarmış gibi oldu, vücudumun etrafına dolandı. Öyle daha rahat ettim. Sabah ezanından sonra da bir acayip rüyalar gördüm. İşte bir bebek doğuştan sakat doğmuş ve benim banyomda. Banyoda güya komşunun bebek arabası varmış, bebek de komşununmuş. Babam bir şey demiyormus bizim banyoda olmasına. Kardeşim yanımda, bebeği yerden alıyorum, göğsüme bastırıyorum, vücudum da çıplak, bebek bir anda büyüyor. Sonra annem benim yatağımda uyumaya çalışıyormuş, ben annemi indiriyorum yatağımdan babam tamam istemiyorsan falan diyor kızarak. En son babaannemi benim evin kapısından çıkarken gördüm, mutsuz görünüyordu. Görünce sarıldım sıkıca. Uyanacagimi biliyordum o yüzden bitene kadar sıkıca sarıldım. Elimdeki telefon ekranında da bir şey yazıyordu ona sarılırken, zorlukla okudum, ekran kapandı sonra. Ne yazdığını hatırlıyorum, ama onu yazmamaliyim diye düşünüyorum. Bence sabaha kadar uykusuz kalıp ezan sonrası acayip şeyler görmek tesadüf değil. Siz ne düşünüyorsunuz?

Rüyalarınız sizi çok etkiler mi?