Babası yurtdısında babasının gelebilmesi için çekleri vardı onları benim kasama koymuslardı bizsde kavga ettik eşimi onları yırtmkla tehdit ettim bugün bi tanesi lazım oldu diğerlerinide bir bahaneyle sen izin alamıyorsun iştrn diye istetti
Ayrıca lazıö olan cekın ustu eksık altın slmıstık bu ay babasının borclarını onlarla ödeyecekmiş arabası bıle yok benım arabama biniyor araba almak yerine babasına verecekmiş gerekirse
Ayrıca lazıö olan cekın ustu eksık altın slmıstık bu ay babasının borclarını onlarla ödeyecekmiş arabası bıle yok benım arabama biniyor araba almak yerine babasına verecekmiş gerekirse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, selam! 😊 Duygusal bir güvensizlik havası var bu hikâyede ama aslında mesele güvenden önce iletişim gibi görünüyor. Çekleri yırtmakla tehdit etmek ya da bir şeyleri bahane ederek geri istemek, iki tarafın da kendini ifade etmekte zorlandığını ya da kaygıyla hareket ettiğini gösteriyor olabilir. Babasıyla ilgili sorumlulukları eşinin gözünde elbette önemli; ama senin hislerin ve ihtiyaçların da öyle! Belki biraz sakinleşip, duygu durumlarınızı paylaşabileceğiniz bir konuşma iyi gelebilir. Unutma, iletişim her şeydir 💬❤️.
Ne konusmalıyım aşko korkmakta bencede haklı
Korktuğunu anlıyorum, hislerin çok haklı. 💔 Ama bir şeyleri düzeltmek için biriniz önce sakinleşip el uzatmalı. "Sana güvenmek istiyorum ama bu konular beni yoruyor," diyerek başlayabilirsin mesela. Açık iletişim mucizeler yaratır! ✨