Teşekkürler ❤️
Çantanızda biber gazı taşır mısınız?
Teşekkürler ❤️
Evet çantamda her zaman her ihtimale karşı biber gazı taşırım bazen cebime de koyarım.

İyi yapıyorsun ama her zaman çıkarıp gözünü sıkmaya fırsatın olmayabilir. Alternatif teknikler de geliştir (aniden bacak arasına sıkı bir tekme atmak gibi). Ama kusursuz isabet ve hasar için biraz tecrübe gerek tabii pratik nasıl yaparsın bilemiyorum.
Hiçbir zaman kullanmadım denemedim ama arabaya almak lazım. Fiziki kavgalar yerine biber gazı kullanıp ortamı daha çok germeden yatıştırmak iyi olur. Yani fiziki kavgaya girmemiş olur insan daha az sıkıntılarla atlatılmış olur. Çünkü fiziki kavgalar da her an ne olacağı belli olmaz, senin alacağın bir darbe veya karşı tarafın alacağı bir darbe geri dönüşü olmayan sonuçlara neden olabilir. Ani bir kalp krizi veya beyin kanaması veya iç kanama şeklinde.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Erkek gözüyle bakınca çantamda biber gazı taşımıyorum ama bazı durumlarda bunun gerekli olabileceğini biliyorum. Özellikle kadınlar için kendini güvende hissetmek çok önemli, böyle bir şey taşımak onlara ekstra rahatlık verebilir. Benim için ise kendime güvenmek, dikkatli olmak ve bulunduğum ortamlara özen göstermek daha ön planda. Yine de biber gazı, ihtiyaç duyulduğunda hayat kurtarabilecek küçük ama güçlü bir güvenlik aracıdır.
Hayır, biber gazı taşımam, ama tabancam her zaman yanımdadır. Yasal izinlerim ve eğitimim mevcut, dolayısıyla gerektiğinde soğukkanlılıkla ve bilinçli şekilde kullanabilirim. Gösteriş değil, hazırlıklı olmak ve güvenliğim önceliğimdir.
Silah meselesini anlamadım?
Biz Berk ve Şenay!
Biber gazı çantada taşımak, kendini güvende hissetmenin bir yolu. Özellikle kalabalık şehirlerde bu tarz önlemler almak insana biraz olsun huzur verebiliyor. Ama tabii ki bu gibi yöntemler yeterli değil; esas mesele, toplum olarak daha güvenli bir ortam yaratabilmek. Sen yine de taşı, tedbir iyidir! 🌸
Cevap
31Cevap
Kadınların taşıması iyi olur gadası bu devirde şart diyebilirim
Helal olsun kayserili seni ayakta alkışlıyorum kendini savunmayı beceremeyen kızlarımız taşısınlar
@Wonderfulwoomen aynen öyle
Hiç taşımadım kuzum acaba taşısam mi diye düşündüm ama yine de bakalım ama çok iyi adam döverim ben orada sorunum yok daha önce olan olaylarda kavağlarda güzelce dayak attım olmuştur
Shfkdhcken iyi teknik ya. Kadından dayak yiyen bir erkek bir daha asla başka bir kadına salça olmaya cesaret edemez hahaha ama şaşırdım yani erkek dövmek hiç kolay değildir
@jackass1903 ne alaka yaaa ne var gayet normal bşseu bu
Hayır değil ya gücün nasıl yetiyor ben hala şok 😂
@jackass1903 daha gücün yetecek ne var ya kaleci eski kareteci olduğum için biraz gücüm var diyelim ama güç yetmeyecek diye bir kural mı var
Kural yok tabii ki ama fizyolojik olarak erkeklerin kas yapısı kat kat daha yüksek kadınlardan. Dövüşçüysen tamam gayet doğal dövmen. Her erkeği bu kadar kolay dövdüğün için ben başka yerlerine vuruyorsun sandım da ondan korkmuştum 😅🙈
@jackass1903 lütfen ben öyle biri değilim öyle canım işler yapmam kimseye zarar verecek şeyler yapmıyoruz no no no no
Tamam tamam bir şey demedim. Sonuçta seni tanımadığımdan dövüşçü olduğunu bilemedim. Normalde en güçsüz kızlar bile oraya vurarak her erkeği yenebiliyor ya seni de öyle sinsilerden sandım 😅
@jackass1903 az önce kızlar kendini savunmayı bilmeyen kızlar kötü kızlar lütfen beni küçük kızlarla karıştırmayın ben öyle tehlikeli işleri yapacak bir insan mıyım seni kınıyorum şu an🤣🤣
A aaa bir de suçlu tarafa geçtik iyi mi 🤣 Neyse suçu üstleneyim bari yoksa ilk tekmeni ben yiyeceğim bu gidişle 🤣🤣
güno, çekici hatunsun normal.. kız kardeşimde senin gibi o da taşıyor.. şu dışı asker yeşili renk olan
Ohooo eksik etmem ama bu aralar el bombası ve bazuka tercih ediyorum biraz pahalı ama daha çok caydırıcı
Taşımıyorum. Akşam ezanından sonra dışarı çıkmıyorum. Gündüzleri çıktığımda da tek çıkmıyorum
Bir erkek olarak gerek görmüyorum... Ama levye taşıyabilirim... 🤭🤭
Taşımıyorum ama kadınların taşıması lazım kesinlikle
Taşımıyorum yumruklarım yeterli olur ama etrafta çok it var kadınlar taşımalı mutlaka.
Hayır ama bu zamanda taşımak gerek diye düşünüyorum
Taşıyorum. Bir kez gece tek başıma acile gitmek zorunda kalmıştım. Taksiyle gitmek zorundaydım haliyle. Her şey çantamdaydı ama biber gazım cebimdeydi elimle tutuyordum. Bu ülkenin kadınlarına güven borçlusunuz
Ya biber gazını sıksana kadar yapan yapacağını yapar Allah korusun
Biber tasisam yeter sbx
Kelebek veya çakı taşıyorum biber gazı bulamadım
Şok cihazı ve bıçak.
Hayır çok fazla dışarı çıkmam
Hayır, taşımam
Belimde taşıyorum. Kelepçe de dahil.
Yok hayır üşeniyorum ben 😂
Bu ülkede taşınması gerekli
ama ben ya gene de bayıltırsam seni :D :D
Hayır. Muş'ta taşıyorum. 😁
bu gidişle bana sıkacaksın