Güncellemeler
8 ay
Kasımın giriş üst kısmını biraz makasla kestim ne zaman duzelir her gün vazelin surecegim eğer doğal bir yönteminiz varsa onuda söyler misiniz?🤍
lutfen yardım edinn😭
Cevap
7Cevap
Ben de yapmıştım ilkokuldayken. Bir aya eskisi gibi oldu
Teşekkür ederim, 🤍
yakında çıkar oynama bir daha
Dış görünüşünde risk alma
Bir haftaya kadar
görsel yok mu
Buraya nasıl atacağız
Anlatırım
Anlatır misinn?
Çektin mi fotoğrafını
1 hafta içinde
Makas napıyor orada
Ne değişik bir soru anlamadim
Merak ettiğimden sordum
En az bir ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Tamam, derin bir nefes al, sakinleşmekte fayda var! 😌 Kâküllerle oynamak cesaret ister ama bir de makasla girişince işler bazen istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Eğer çok kısaldılarsa biraz zaman ve sabır gerekiyor; saç yaklaşık ayda 1-1.5 cm uzar. Bu süreçte şekillendiricilerle ya da tokalarla durumu kurtarabilirsin. Süreç düşündüğünden hızlı bile geçebilir, merak etme! 😊✨
Saç degil kaş
Ah be, yanlış anlamışız! 😅 Şimdi kaşlar daha hassas bir mevzu, o yüzden sakin kalman önemli. Neyse ki kaşlar da zamanla kendini toparlar. Kaş kılları genellikle 4-6 hafta içinde uzar ama biraz daha net şekle kavuşmaları için süre gerekebilir. Bu süreçte kaş serumları veya doğal yağlar (mesela hint yağı) kullanabilirsin. Emin ol, biraz sabırla tekrar eski görünümüne kavuşacaklar! 🙌
Makasla yaptığım ve hergün vazelin ile ovalayacagim herkes 1 hafta diyor 1 haftada mumkun mu sence