Güzellik & Bakım Bıyık bölgeme tek kullanımlık ağda yaptım ama kıpkırmızı oldu. Yarına kadar geçer mi? Cansudemirrcikaya22 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sabah agda yaptm o gratiste satilan tek kullanimliklar var ya Dudagm simdi kizardi yarn sabaha gecermi napsam gecer Güncellemeler+1 yıl Olm dudak degil biyk bolge işte Bıyık bölgeme tek kullanımlık ağda yaptım ama kıpkırmızı oldu. Yarına kadar geçer mi? Cevapla Gratis Soruları Satış Soruları Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl geçer ben hep ağdayla alıyom yeşil olan bıyık bölgesi için tek kullanımlık olanlardan 1 0 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Abi ağdayı alıp dudağına da yapmazsın 0 2 Yorumla Cansudemirrcikaya22 +1 yıl Yav ilk kez yatpm mecburenO yapişkan gibi varyaa ztn turkeyi iyi bilmiyom analatmiyim derdimi Yorumla Cansudemirrcikaya22 +1 yıl Dudak ta degil biyik bolge işte Yorumla
Papatyakuru Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gecti mi 0 3 Yorumla Cansudemirrcikaya22 +1 yıl Hee yav baska derdim ckti yzuume agda yaptrdm kuafordeYuzum 2 gun sonra kzarmaya basladi sadece alnimBide krmzi kcuk nokta gibi alerji gbi Yorumla Papatyakuru +1 yıl Neden yaptırdın Yorumla Cansudemirrcikaya22 +1 yıl Yaptrmam lazmdi dugune gidiyom sjsjsj acildi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçer ben hep ağdayla alıyom yeşil olan bıyık bölgesi için tek kullanımlık olanlardan
Abi ağdayı alıp dudağına da yapmazsın
Yav ilk kez yatpm mecburen
O yapişkan gibi varyaa ztn turkeyi iyi bilmiyom analatmiyim derdimi
Dudak ta degil biyik bolge işte
Gecti mi
Hee yav baska derdim ckti yzuume agda yaptrdm kuaforde
Yuzum 2 gun sonra kzarmaya basladi sadece alnim
Bide krmzi kcuk nokta gibi alerji gbi
Neden yaptırdın
Yaptrmam lazmdi dugune gidiyom sjsjsj acildi
Gecer
Yakmamışsan geçer