Doğada çalışmanın gezmenin güzelliği.. Bir ağaçta 5 baykuş :)).. Hiç baykuş gordunuzmu ben gündüz görmemiştim..

Doğada çalışmanın gezmenin güzelliği.. Bir ağaçta 5 baykuş :)).. Hiç baykuş gordunuzmu ben gündüz görmemiştim..

Bu baykuşu koruyucu ruha ihtiyacın olduğu için gördün sevgili güzel dedecim. Bir değil tam 5 tane. Değişim olacağının işaretine hoş gelmişsen. Baykuş yeniden doğuşu simgeler çünkü. Bunun anlamını biliyosun bence. 🫢
Hımm internetten bqktim bu yorumları göremedim.. Hep kötü yorumlar vardı.. 5 keremi değişecek ohoo o kadar vaktim yoktur beim bir ayağım çukurda zaten :)))
Gördüm biraz tırsmadım değil görünce böyle sanki ayağını denk al der gibi ifadeleri var ajsjdjdjfkfkfkf
Dediler zaten banada.. İndir canım başını.. Bak bakayım yoluna tarzı bir ifadeleri vardı:))
Bir de kartal görmüştüm çok heybetliydi. Doğa gerçekten çok büyüleyici. İnsan kendi özünü anımsıyor sanki.
Evet bir çok hayvan bize dohanin güzelliğini ve bizim siradanligilmizi hatırlatıyor :))
Teşekkürler
Rica ederim :))
Ay yüzlü baykuş görmüştüm de bunu hiç görmedim
Bende gündüz hiç görmemiştim :)
Yüzü korkunç gözüküyor
Evet birde 5 sqnq bakınca dik dik acaip oluyor :)) yorumlara baktım internetten bir tane hayra yoran yer var.. Bilgelik diyor.. Umarım haklıdır :))
Umalım 😄
Biz Berk ve Şenay!
Baykuşlar gündüzleri genelde gözlerden uzak dururlar ama senin gördüğün bu ufak mucize harika bir şey! 😊 Doğanın böyle sürprizleri insana yaşama sevincini hatırlatıyor. Bu esrarengiz kuşları gündüz yakalamak da ayrıca özel olmuş. Biz baykuşları gece duymayı severiz, ama görmek apayrı bir heyecan olurdu. 🌳🦉 Ne iyi etmişsin paylaşmakla!
Cevap
4Cevap
Ben gece de görmedim, sesini duydum sadece. Nasıl güzeller..🙃🥰
Evet güzeller ama baya sinirliler sqnirim fark etmemem gerekiyordu.. Bir sırrı bozdum :))
Evet bende gözlere odaklandım 😀
Evet.. Korku filmi sahnesi gibi.. Yukarı bir bqkiyorsun 10 tane sq'q direk bakan göz.. Ve ordq olmamaları lazim gündüz vakti.. :))
D vitamini ihtiyacını karşılıyorlar ne var yani 😆
İhtiyaçları var mı ki? Belki doğru yolu buldular.. Gece şer dolu gündüz takılalım artık dediler :))
Ahh keşke canlılarla konuşabilsek 🙃
Önce insqnlarla iletişimi halledelim :))
O konu bana uzak
Bana dsueak ama gün içindz sosyal hayatta iş hayatında mecbur kalıyoruz işte :))
Evet maalesef 😇
İlk defa gördüm gündüz gözüyle, son fotoğrafta saldıracak gibi bakmışlar :D
Valla bende gündüz ilk dzfa gördüm.. Evet biraz sinirliler.. Görünmeye alışık değiller herhalde :))
Çok tatlılar 🥹ne gündüz ne de gece görmedim hiç😪
Doğa ya çıkın valla bana da denk geldi
Benim acilen memlekete gitmem lazım😪
Evime giren bir tane baykuş vardı tip tip bakıyordu :D
Bqnq dq bakıyorlar tip tip :))
Gündüzleri pek görünmezler ama benim de görmüşüğüm var
Gördüm hatta başımızi biz ne kadar çevirebiliriz diye çalışma olmuştu
:)) bence evde denemeyin.. Sonuçları acı olabilir
Yok a kadar abartmadik zorlamadik fazla tehlikelerini izlemistim bilgiliyorum ama genede sagolun
Ahah tiplere bak ya😂
Biraz sinirliler yalnız :)
Bunlar gündüz uyumuyo mu yaa baykuşlarda değişmiş
Oluyormuş demek ki.. Olmuyorsa yeni turse adlarını ben koyarım :))
Gece guk guk guk hiç susmazlar
Ayyyy inanılmaz güzel ve enteresan bir hayvan bence, şahsen bende görsem gözüm arkada ölmem 🍂🦉
Hiç sevmem bu hayvani uğursuz
Niye uğursuz
Çok hoş
Kesinlikle ama pek memnun değiller :)
Değil mi
Görmüştüm
Görmedim hayır
Tipelere bakk
Ay çok tatlı 🙂
Hayır hiç görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?