zamanında çok hata yaptım geçmişimi kirlettim şimdi kurtulmak iistedikce düzen vermeye çalıştıkça herşey berbat oluyo ölmek istiyorum
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılÖlmeyi istemek ya da ölmek ne bir seçenek nede kurtuluş yoludur etrafındaki insanlara verebileceğin en büyük acıdır sadece herşey olumsuz gidebilir çabaladıkça çıkamayabilirsin şu an için ama pes etmek ya da yok yapamıyacağım algısı zaten seni dibe hapsetmiş olur bu algıdan kurtulmak lazım önce sonra emin adımlarla yavaş ilerlemeli ve tekrar hata yapmaktan korkmamalısın eğer korkarsan zaten o adımı hiç atamamış sayılırsın belkide yanında ya da etrafında bir destekçin yokturdur seni omuzlarında taşıyacak seni çıkartacak bunu da dert etme başkalarının omuzlarında yükselmektense kendi ayaklarının üstünde durmak her zaman daha iyidir
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimsem yok yanımda bunlari arkadaşlarıma anlatamiyorum hergün kendi içimi yiyorum. o hatalari 1 senedir yapmıyorum ama hala kurtulamiyorum
- +1 yıl
Şimdi bilmedik yaşanmadık buradan yorum yapmakta kolaydır bizler için umutsuzluğa fazlasıyla kapılmış olman aslında çabalarını boşa çıkartma sebebidir bir yardım eli uzansa diye bekleme o eli kendi kendine uzat
Soran+1 yılkendime elimi uzatıyorum ayağa kalkmak için uzattigim el beni yere geri cekiyo
- +1 yıl
Ama düşmeyi kabullenmişsin biraz kendine inansan güven sen hem genceciksin önünde kocaman ve güzel yıllar olacak başarabileceklerini başaramam diye geri plana atma
Soran+1 yılben hemen pes ediyorum sanırım dmi :(
- +1 yıl
Evet aslında çok heveslisin can atıyorsun ama korkuyorsun artık korkunla yüzleşme zamanı gelmedimi sence
Soran+1 yılgeldi mi
- +1 yıl
Geldi bence ama bak senin hala inancın yok ama hadi bakalım artık ayağa kalk bakalım neşeli güzel günler için
Soran+1 yılAllah razı olsun :)
- +1 yıl
Ne demek mutlu ol gülümse hayata yeter genç bir kızın karanlıkta kalıp hayata küsme sini istemem
Soran+1 yılkaranliktayim ışıklar bir bir kapandı
- +1 yıl
Ozaman kendi ışığını kendin yakacaksın problemi bilmeden konuşmak kolaydır ama gene bir çıkış yolu vardır
Soran+1 yılumarim vardir
- +1 yıl
Seni üzenleri üzülerek ödüllendirmek olmaz bence
En İyi Cevaplar
+1 yılPeki neden kendini olduğun gibi kabul etmiyorsun? Lütfen bunun cevabını verir misin bana.
Kendini neden olduğun gibi kabul etmiyorsun?
Mükemmeli arayan bir zihniyete sahipsin değil mi? Bu zihniyet aslında çok büyük bir yetenek ama kullanmayı bilen nadir.
Lütfen cevap bekliyorum...06 Yorumla
Soran+1 yılolduğum gibi kabul ettim ben ama onlar Beni böyle kabul etmiyo :(
- +1 yıl
Onlar kim? Daha doğrusu sana göre senden daha önemli kim olabilir ki?
Sakın bana "onlar benim ailem canımı veririm" deme. Aile için can verilir kabul onlar bizim atamız ama şunu da unutma "önce can sonra canan"
Sen kendini, kendi vicdanınla yargıla. Gözlerinin gördüğü hiç bir kimse seni yadırgayamaz ve hatta yargılayamaz.
Hep geçmişi hatırlıyorsun değil mi? Yaptığın hatalar bir bir aklına geliyor ve "ne kadar aptal mışım ben bunu nasıl yaptım artık mükemmel değilim yaşamamın bir amacı yok" diyorsun değil mi?
Geleceğin ne getireceğini nereden biliyorsun? Ya da bu Dünya da mükemmel ne kadar insan var ki sen mükemmeli arıyorsun?
Sen, sensin ve bende benim. Çok saçma bir cümle gibi geliyor değil mi kulağa? Fakat gerçek öyle değil. Yaptıklarını sadece sen yaparsın kimse yapmazdı ya da yapamazdı, sen busun arkadaşım ne eksik ne fazla. Kimse senden daha fazlasını istemedi, istemiş olsalar bile sen yapmak zorunda değilsin çünkü bu senin hayatın. SENİN HA-YA-TIN !!!
Soran+1 yılagzina sağlık ya teşekkür ederim hemde çok
- +1 yıl
O zaman gidene güle güle demeyi bileceksin
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Rica ederim :)) Yardım edebildiysem ne mutlu bana :))
Pişmanlık duyman güzel bir davranış ama bunun için isyan etme, ilk başta yaradandan af dile pişmanlıkların için. Hayatına yepyeni bir sayfa aç. Kendi kendine söz ver değiştiğini ilk başta yukaridakine kanıtla. Sonradan her şey yavaş yavaş yoluna girecektir inan bana.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok sag2
Soran+1 yılSağol
+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı. Yanlış bir yola girdiyse umitsizliğe kapılma direksiyondaki her zaman sensin. Geçmişi biliyorsun ama gelecek hala belirsiz. Guzelleştirebilirsin.
116 Yorumla
Soran+1 yılben guzellestirmeye çalışıyorum ama geçmişimi duyan kaçıyo ben napicam :(
- +1 yıl
Elbet kabul eden çıkar. Sabret biraz. Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı var.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Gerekirse sana burdan da yardımcı olmaya çalışırım benim de geçmişim pek parlak sayılmaz
Soran+1 yılhangimizin parlakki. beni dahada üzen her halti yiyip beni elestirenler
- +1 yıl
Aynen öyle bir de şöyle bir şey var. Herkes hata yapabilir ama insanlar o kadar vicdansızlaşmış ki bir hatayı yaptığın zaman insanlar artık konuşmak yerine hemen tartışmaya hemen etrafa yaymaya başlıyor.
Soran+1 yılyayıldığı için boyleyim zaten namus sanki tek bizde var
- +1 yıl
Aynı benim durumum dahademin önümden geçen iki malum şahıs laf attı :(
Soran+1 yılne diye laf atti
- +1 yıl
Terbiyesiz ve yuzsuz dediler :/
Soran+1 yılkendilerine baksin onlar once onlar çok mu terbiyeli
- +1 yıl
İşte oyle değill onlar haklıysa yağ gibi suyun ustune çıkıyorlar ya her gün şunu yaşamaktan bıktım artık :(
Soran+1 yılsen ne yaptinki :(
- +1 yıl
burada yazamam
Soran+1 yılHaklısın ya kusura bakma canım. sende sıkma canını umarım bir gun bunlarsa bunlardan kurtulup rahat nefes. aliriz
- +1 yıl
İnşallah :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
32Cevap
Senin gecmisini bilmem ama benim cok iyi tanidigim bir kiz vardi nerde aksam irda sabah cok kisiyle yatip kalkti alkol uyusturucu ne ararsan vardi o kizin o halini huyunu bile bile cok sevdigim bir abim onunla evleniyor ve simdi sadece o kisiyle konusuyor yani kimse benimle olmaz deme elbet seninde vardir bir kismetin nasibin.. sen sadece tovbeni et ortamini degistir gerekirse okulunu degistir sadece ALLAHA sigin
112 Yorumla
Soran+1 yılBenimde öyle duydugum insanlar var ama ben onlar kadar sansli olamadim ne yazikki. okulumuda degistiremiyorum ailem kabul etmez zaten okudugum okulla memleketim çok uzak. Ortamimdada pislik kalmadi elimi etegimi cektim herşeyden. Biri elini uzatsa birakmasa hersey duzelcek bu şekilde dipte yasamak istemiyorum
Soran+1 yılpeki Sağol
Soran+1 yılkim olduğumun bilinmesini istemiyorum gerçekten
Soran+1 yılyok yanlış anlamadim ama ben alıştım zaten kendimden baska kimseyle konusmamaya
Soran+1 yılhayir yapmiyorum artik hem onun arkadaşlarımla alakasi pek yok gibi ben naptimsa kendime hakim olamamkla yaptım ve karsimdakine guvenerek yaptim
Soran+1 yılSağol
+1 yılHadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Allahü teâlâ buyurdu ki: İşlediği günahı affımın yanında büyük görene gazaplanırım. Eğer acele etmek şanımdan olsaydı, acele ceza verseydim, rahmetimden ümit kesenlere acele ceza verirdim.) [Deylemi]
Kurtulmaya ççalıştıkça kurtulursun. Kim bişeye gayret ederse onda başarıllı olur. Olumsuz düşüncelerden sıyrılmaya çalış.313 Yorumla
Soran+1 yılArtık gücüm kalmadı ama benim sabredemiyorum. bu dediğim çok günah biliyorum ama dayanamıyorum sanki kurtulmaya çalıştıkca herşey beter oluyo
- +1 yıl
Naptın ki insan mı öldürdün?
Soran+1 yılhayir tabikide. ben kendimden baska kimseye zarar vermedim
- +1 yıl
Başkasının hakkına hukukuna tecavüz etmediysen, kul hakkı yoksa bol bol af dile İnşAllah Allah affeder.
Soran+1 yılHayır tek benimle ilgili yaşadıklarim
- +1 yıl
Ne olduğunu yazsan belki ona göre bişey derim.
Soran+1 yılher genc kizin yapabilecegi hatalar işte
- +1 yıl
Ne diyim bol bol tövbe et.
Evleneceğin kişiyede yalan söyleme.
Soran+1 yılyalan söylemiyorum zaten ama gercegide söylemiyorum hiç
- +1 yıl
Bilmeli bence.
Bana aynı şekilde söylenmese sonunda öğrensem daha kötü olur.
Soran+1 yılyani 2 ay sonra biteceğine simdi bitsin diyosun :)
- +1 yıl
Bitmeyedebilir, bitmesse daimi olur.
Karşındakide aynı hatayı yaptıysa anlayışlı olabilir.
Soran+1 yılyapiyolar ama anlayisli değiller
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen den çok çokkkkk daha kirli hatunlar tanıyorum ama bu ne onlar için sorun ne de çevresi için.. sana şunu diyebilirim tüm her şey çevreye bakar.. senin çevren tutucudur 1 kişi ile ilişkiye girdin diye ırıspı derler sana.. ama çevren rahattır bugün A kişi ile yatarsın yarın B kişi ile yatarsın tüm bu ilişkiler sadece ihtiyaç giderme amaçlı free ilişkilerde ve herkes normal karşılar.. rahatlık böyle bir şey işte..
00 Yorumla
+1 yılGeçmişinle barış ve hatalarını kabullen. Geleceğini şekillendir. Muhtemelen çok zordur ama sabret. Zaman içerisinde işler düzelmeye başlar. Her zaman düzelir.
10 Yorumla
+1 yılgeride bırakmak istediğin hayatındaki ve onu hatırlatacak kişilerden uzaklaş ve bir daha görüşme kendini sıfırla kafanı ve bedenini toparla , çok sevdiğim bir söz vardır " yenilenmek mi istiyorsun o halde sıfırlan "
10 YorumlaDaha tam dibe batmamışsın demekki. Gerçekten dibe batınca gideceğin tek yer yukarısı olacak. Merak etme her kötü gün geçer. En kısa sürede işlerin yoluna girer umarım.
10 YorumlaHiçbir şey için geç değil. Allahın tövbe kapısı hep açıktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen tövbe ettim belki o affetmistir ama insanlar o kadar merhametli değil. hic bir seyden tad almıyorum uyanmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum okulum var mecburen çıkıyorum okulda bitmiyo alttan bir suru dersim var ayni zamanda çalışıyorum hiç bir şey yolunda gitmiyo
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSen değiştiğini hatanı anladığını göstermeye devam et ve sabret ve herşeyingüzelini ellerini kaldır mevladan duan ile iste herşeyin zamanı vardır emin ol heşey yoluna girer yeterki daima ümitli ol
10 YorumlaDiğer konusunda 379 cevap paylaştı. Demek ki daha batmamışsın. En dibe düştüğünden emin ol, zaten sonra yükselmekten başka çaren yoktur. Az daha sabır...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de geçmişim kötü hertürlü pislik var ama simdi 5 vakit namaz kılıyor um allahım sigara yı bile bıraktırdı tövbe et sende benim gibi
10 Yorumla
+1 yılGeride bırak önüne bak. Herkes hatasız mı sanki. Boşversene.
10 Yorumla
+1 yılyalnız değilsin hepimizin hataları var sen daha da gençsin önemli olan mücadele etmek güçlü olmak. hiç bir şey senden kıymetli değil Allah korusun ölmeni gerektirmez.
08 Yorumla- +1 yıl
ayrıca şeytan seninle uğraştıgına göre boş değilsin daha güçlü ol inat et seni yenicem hayat de koyverme.
Soran+1 yılherkes kendinin hatalari olabicegini unutarak yargiliyo beni.
- +1 yıl
tamam işte kendin diyorsun herkesin hataları var ama kendi hataları kapamak için sana yüklenirler bunu biliyorsun insan psikolojisi alçaktır öyle. sen sana zarar verenle ilişkini kes ona göre yeni arkadaşlıklar edin.
Soran+1 yılben mutlu bir yuva kurmak istiyorum o olmuyo sorun burada aslinda. geçmişim yuzunden hrr halti yemis insanlar kabul etmiyo. etsede kullanmak istiyolar ve ben artik onlara kanmamayi ogrendim
- +1 yıl
arkadaşlık sitelerinden tanışıp farklı şehirlerden değerlendirip çevrenden uzaklaşmış olursun hemen pes etmeyip ciddi bir ilişki bulma ihtimalin zor değil.
Soran+1 yılburdan tanışmak ne kadar mantikliki ben bu şekilde bir arkadaslik kurmam açıkçası
- +1 yıl
ben burdan öteye başka fikrim yok sen yine bildiğinden şaşmayacak gibisin insanlara güvenin iyice sarsılmış sanki iyi birşey söylense bile inanman zor gibi :) psikoloji eğitimi almış arkadaşlar varsa onlar daha yardımcı olabilir.
Soran+1 yılonlarin kendine hayri yok :)
+1 yılNamaza başla. Hiç bir arkadaşınla da konuşma. Bu kadar
21 Yorumla
+1 yılYapacagın şeyleri kafanda kur ve adım adım inanarak gerçekleştir hic bir zaman umudunu kaybetme
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaman hayat her şeye rağmen güzel boşver sen. Biraz açıklasan nelerle ilgili neler yaşadın?
00 Yorumla
+1 yıldua et kardeşim, sadece Allah sana yardımcı olabilir
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir arkdsm vardı. Basta şüpheciydi ve biraz sabretti dediklermi yaptı şuanda kusursuz harika mutlu :) sana da yardımcı olablrm. Ulaş bana
016 Yorumla
Soran+1 yılburdan yazsan olmaz mi
- +1 yıl
Hayır, lakin tekbir şey yazmakla olmuyor. Karşılıklı sohbet havasında olacak ve dediklerimi yapmaya caliscaksn. Eğer yok, olmaz vs dersen zaten kurtulamazsn bu durumdan. Sabretmelisin. Tabi önce bana herşeyi anlatmalisn. Neyse gerçekten kurtulmak istysan ulaş bekliyrm.
- +1 yıl
Evet seni bekliyrm
Soran+1 yılulasamam kusura bakma :(
- +1 yıl
O zaman yardim bekleme. Gurur yapacaksan ulaşma zaten. Yardim istysn yardım etmek istyrz ama gururn on plana çıkıyor sen takıl bole
Soran+1 yılgururla alakası yok bunun sadece profilimim gorulmesini istemiyorum
- +1 yıl
Profil. ne alaka ben zaten açığım sen bana yazicaksn ozekden mesaj atacaksin profiln gozukmeyecek ki
Soran+1 yılnasil yani ben yeniyim burada
- +1 yıl
O zaman 5dk Ac kendini. Ben yaziym
Soran+1 yılgizli mesaj atiliyo mu
- +1 yıl
Hayır. Sen bana nickini ver linkini at
Soran+1 yıloyle olmazkii
- +1 yıl
Hanımefendi yardim. istiyorsan bana ulaş face üzerinden
muhammed_3461@hotmail. com
Ekle direk. Al daha napym sana
Soran+1 yılniye bagiriyosunki
- +1 yıl
Hala uyuşukluk yapiysn ve direniyosun. Yardim. istysan eklersin, ama yok. maksat muhabbet olsun diye. konuyu actysan zaten eklemezsn. Bagirmadm. Ekle bekliyrm
- +1 yıl
Bekliyrm
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Gulum olme deli misin
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım kafayı yedim. tam bu séfer kurtuldum derken geçmişten bir şey çıkıyo herseyi alt üst ediyo
Soran+1 yılTamam sen küsme ölmekten çok korkuyorum zaten bunca günahtan sonra gidicegim yer cehennemin dibi
Soran+1 yılDoğru ama nefes alamıyorum ne gecem belli ne gündüzüm sürekli ağlıyorum ölsem de kurtulsam diyorum
Soran+1 yılhayir öyle degil tabiki. Teşekkür ederim
Hata yapmadan hayatın gerçek yüzü öğrenilmiyor ben de yaptım ama bunların ders olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖlmek çözüm zaten , ölünce orada seni meyve tabağıyla karşılayacaklar dimi, gel bir çay koy otur karşıma bakim !!!
05 Yorumla
Soran+1 yılhayir orda cehennemin dibini boylicam ama en azından 2 taraftada cezalandirilmamis olurum diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bu söylediğin çok günah, bunu sen nerden bilebilirsin! Allah'ın bağışlayacı affedicidir yeterki samimi ol
Soran+1 yılBiliyorum :(
- +1 yıl
Üzülme canım benim
Soran+1 yılTamam :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılşükür etmeyi ve sabretmeyi bilmezsen doğru yolu bulamazsın
20 Yorumla
+1 yılBakış acini ne kadar degistirebiliyorsun?
Empati kurmayı biliyor musun?02 Yorumla
Soran+1 yılne konuda empati kuruym
- +1 yıl
Sahip oldukların ve olamadıkların konusunda
ne kadar şükür ediyorsun?
öyle düşünme hayat devam ediyor geçmişi komple kapatmak senin elinde asla karamsar olma
04 Yorumla
Soran+1 yılkapanmıyo ki atamiyosun çöpe olmamis gibi davran diyemiyosun kimseye
Soran+1 yılbende etmek istiyorum ama geçmişten bir şey karsima cikiyo
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alın gençler bundan pay biçin kendinize geç olmadan
00 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştiğini göstermelisin insanlara tabi değişmenle beraber
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil göstercem
- +1 yıl
Değişerek eski yanlış yaptığın şeyleri yapmayarak
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖlümü kurtuluş olarak görüyorsan eğer! durma öldür kendini ve her şeyi daha berbat hale getir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBozuk süt maya tutmaz derler. Bosuna ugrasma oldugun gibi yasamaya devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılsize yorum bile yapmıyorum bu zihniyetler yüzünden böyle olduk zaten.
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendinden sorumludur. Kimsenin zihniyeti yuzunden kimse degismez. Kendi suclarini baskalarina yuklemen seni masum yapmaz.
ölme yaşa kurtulursun
14 Yorumla
Soran+1 yılçıkış yolum kalmadı ama :(
Soran+1 yılgeçmişi silemiyoruz ne dermani olcaksinki
+1 yılsabırlı ol allaha sığın
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten ondan başka sığınacak kimsem yok
- +1 yıl
o yeter bunu anlaman lazım o vekil olarak yeter herkese yeter bende çok dibe vurdum ve mevla sayesinde tutundumhayata sende yap ve gör yanılmadığını
Soran+1 yılsadece dua etmkle olmaz ama ben namaz kılmayı çok istiyorum seytan hep aklimi celiyo belki baslasam o zaman duzelcek hersey
- +1 yıl
40 gün 40 gün sabret ve namazdan vazgeçme sonra alışıyorsun mevla içine veriyor ve ezan okunurken abdest almaya gidiyorsun inan
Soran+1 yılTamam çok çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim umarım başarırısın selametle bacım
+1 yılgeçmişinden kaçarak yaşayamassın
10 YorumlaDiğer konusunda 946 cevap paylaştı. Icinden gelerek dua et, allah affedecidir.
10 Yorumlagecmişinde naptınn ki bu kadar?
10 Yorumla
+1 yılAbartma her zaman çıkış yolu vardır
10 Yorumla
+1 yılÖlmek bir çıkış yolu değil.
00 YorumlaNamaza baslayip tovbe et.
10 YorumlaTövbe et namaz kıl ve sabret..
10 Yorumla
+1 yılölmek çözüm mü saniyosun
10 Yorumla
+1 yıltövbe et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYedigin hurmalar sabaha ğötügü tırmalar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yıliyi ölümler
00 Yorumla Mazot iç
00 YorumlaUzat elini :)
021 Yorumla
Soran+1 yılhmm ok :)
Soran+1 yılne oldu ya mutsuzum ama esprili kişiliğim hala yerinde :)
Soran+1 yılayağa kalkcak gücüm yok
Soran+1 yılDalga geçme hmm ok
Soran+1 yılTamam tut o zaman
Soran+1 yılemin misin. bence bugün yarin olmaz
Soran+1 yıldusuneyim en iyisi
Soran+1 yılben zaten gucluyum su an kanatlarim yoruldu o kadar :)
Soran+1 yılo nasil olcak
Soran+1 yılhaklisin ama birsürü kisi yardim etmek istiyo mesaj atarak kim oldugumu ortaya cikaramamki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaretimi verdin?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHataların ne bilmiyorum ama önemli olan ders çıkarmak tekrarlamamak pişman olmak sanırım sen şu an hepsini yapıyorsun buda doğru yolda olduğunu gösterir böyle devam et.
Soran+1 yılpeki Sağol
+1 yılAnlatmayı dene
00 Yorumla
+1 yılNasıl berbat oluyo
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!