Şimdi size soruyorum bana adam akıllı cevap verin saçma konuşacaklar yazmasın?

Allaha inancım var eskiden severdim de Onu ama şimdi inancimdan dolayı sadece ibadetlerimi ediyor dua etmiyorum sevmiyorum Allah'ı. Herkes yok sabret yok bilmem ne saçma sapan konuşmayın tamam mı, çeken bilir. Herkes farklıdır kimisi dayanabilir kimisi dayanamaz bu kadar basit. 15 senedir kullanmadığım psikiyatr ilacı kalmadı, terapi gördüm psikologa da gittim. Yalnızım, arkadaş çevrem yok olmasını istiyorum bir yandan istemiyorum da çünkü bana yapılan kötülüklerden bıktım, cevap vermemekten bıktım. Allah bizi sınav ediyor evet bunun bilincindeyim. Ama bu kadar olmaz her namazdan sonra ölmek için dua ediyorum. Olmuyor, hiçbir duam gerceklemedi zaten de neyse. Küçükken tecavüz taciz yasamissin, okulda dislanilmis alay edilmissin, anne baba sürekli dovmusler, kufur etmişler, senin arkan olmamislar sahip çıkmadılar milletin içinde rezil ettiler. Komşular akrabalar herkesten haksızlık görmüşsün kısacası hakkını hiç alamamissin. Sana kötülükleri dokunan kişilerle ailen gülerek konuşuyor ben hep dışlanıldım v. b. ve lanet olsun istemiyorum cennetini hiçbir şeyini. Yalnızlıktan aşırı derecede bunaldım. Öylesine yaşıyorum işte hayatta. İstemiyorum Allah'tan da hiçbir şey ama mecburum inanmak ibadet etmekte yoksa cehenneme atacak.
Şimdi size soruyorum bana adam akıllı cevap verin saçma konuşacaklar yazmasın?