• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Her gün benim gibi şok olan?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
06
Yapay Zekaya Sor

Kadın erkek çok bozuldu kime güvenip sevicez

Her gün benim gibi şok olan?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Şöyle Böyle
Şöyle Böyle Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Biz Berk ve Şenay! Bu şok olma hissi var ya, senin gibi pek çok kişiyi sarıyor, yalnız değilsin. İnsanların değişiminden ürkmek, güvene ihtiyaç duymak çok insani bir şey. Ama şöyle bir gerçek var: Hepimiz hem değişiyoruz hem de kendi güzelliklerimizi koruyabiliyoruz. İnsanlarla kurduğun samimi bağlar hâlâ mümkün. Dene, yavaş yavaş keşfet. 🌱✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

18

Cevap

• Emir_34_
    Emir_34_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    9 ay

Her gece aklıma geliyor. Üniversiteler fuhuş yuvası olmuş. Ortam bozuk. Durum kritik gerçekten. Üstüne birde birenses olduk

0
    0 Yorumla
  • birrgaripüye
    birrgaripüye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay

Diyenler vardı senin gibi şimdi hepsi güvenmeyi öğrendiler ve mutlu oldular

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Kim

Yorumla
    • birrgaripüye
      birrgaripüye
      9 ay

Milyonlar

Yorumla
  • BeyazTavşann
    BeyazTavşann Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    9 ay
    Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.

iyice tanıyıp iyi biri olduğuna emin olmadan ciddi adımlar atmayacağız başka yapacak bir şey yok ortam çok kötü

0
    0 Yorumla
  • DarthVaderı
    DarthVaderı Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    9 ay

helal olsun kadın erkek dedin cimsiyetçilik yapmadın tebrik ederim ve evet haklısın birini bulmak epey zor nasip işi sabredip beklemek lazım

0
    0 Yorumla
  • SolarisMind
    SolarisMind Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Bozulan bir nesil değil aslında bozuk olan bir geçmiş var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Al benden de o kadar. İyiden iyiye tiksinmeye başladım herkesten.

0
    48 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Sorma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Bunu bir de ilişkim varken fark ettim ben. Ve o ilişkinin bitmesi bile rahatsız etmedi. İyiden iyiye ilişkilerden soğumuşuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Duygusyz olduk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Yok ya duygysuzluktan değil benimki, tam tersi duygularımı korumaya çalışmaktan, kimseye heba edemem valla güzel duygularımı, bu saatten sonra hak eden gelir alır onları benden. Kimseyi zorla sevmiyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ay çık gizliden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Nasıl çıkılıyor bilsem çıkardım da. Kullanıcı adımı atabilirim merak ettiysen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Çıktım

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Rahatsız etmez tabii canım gezerken gördüm görüşünü. Senin duygularını değil milletin senden kendini koruması lazım ırz düşmanı 😃 Allah'ın psikopatı, bide kendini aklıyor, millet gerçek yüzünü görseydi yüzüne bile tükürmezdi 😃😃.
      Pislik ırz düşmanı seni s*kini kesmek lazım senin, kızlar kendinizi bı ırz düşmanından koruyun zira iyi oyun çevirebiliyor kendisi niye oyuncu olmadın ki sen? Doğuştan bir yeteneğin var olsana 😃siritmaz hiç.
      Güzel duygularıymis azıp qzip millete tebelles oluyor güzel duygular.
      Kızlar bu çocuk tacizci, bide kurban muamelesi yapıyor a*k.
      Hem milleti tehtid edersin hem taciz edersin hemde şiddet uygularsin ha.
      😃😃 Aptalsın gzme la buralarda ezik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kimsin sen ya? Başkasıyla karıştırıyorsun belli ki

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Olası kurbanların görür diye gizliye aldın dimi kendini.
      😂😂
      Kimse görmesin 😃 yok karıştırmiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kurban ne ya? Ne kafada olduğunu bilmiyorum ama bu ithamlarının gerçekliği yok. Kimseyle öyle bir niyette değilim. O kadar kişiyle konuştum, ilk defa böyle saçma bir itham duyuyorum. Kim olduğunu biliyorum. Egonu incittiğim için böyle saldırıyorsun. Saldırmaya iftira atmaya yer arıyorsun.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Hayır egomu incittiginden değil gerizakali kurbanlarından biriyle konuştuk, yoksa ben yoluma bakacaktim.
      Egomu falan sen kim inciteceksin.
      Ama görürsün Allah büyük belanı verecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Ne kurbanından bahsediyorsun ya? Kimmiş benim kurbanım? En fazla eski sevgilime denk gelmişsindir. O da sana kendi yaptıklarını anlatmadan beni suçlayarak konuşmuştur. O kendini kurban moduna sokuyor bir tek. Başka kimseye bir şey yapmadım. Kimse benden zarar görecek bir şey yaşamadı. O da yaşamadı. O öyle iddia etmese de kanıtlarım da var.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Bütün exlerinin ırzına gvmissindir zaten, boşuna demiyordun annemi kaale alma seninle tanistiracak olursak, şöyle böyle hakkımda şeyler diyebilir, beni alaşağı etmeyi ve iftira atmayı seviyor diye😃😃..
      Kac eski sevgilin alttan alttan da benim hakkımda konuşma kim olduğumu bilsn ne oluyor ne aptalsın.
      😂😂
      O kendini kurban moduna sokmuyor şekerim bu manipülasyonlrin bir boka yaramicak gerçek yüzünü öğrenecekler canin çok yanacak.
      Bana ve diğerlerine olan zararların ne olacak senin psikolojin bozuk.

Hesabı Luck-Luke kızlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kaç mı eski sevgilim? 1 tanesi dışında hepsiyle insan gibi konuşup ayrıldık. O bir tanesi de kendisini kurban moduna sokuyor. Kendisi hiçbir şey yapmamış da ben ona yapmışım her şeyi gibi anlatıyor. Kanıtlarım var. Ben manipüle etmedim onu hiç. Yardımcı olmaya çalıştım. İyi şeyleri hiç söylememiş belli ki, kendisini sömüren insanlara boyun eğmesin diye arkasında durduğumu söylememiş. Allah biliyor kimin hakkının kimde olduğunu. Tek taraflı bildiğin hikayeyi insanlara satma bence. Hakkıma giriyorsun. Manipülasyon yok. Açık söylüyorum her şeyi. Birine zarar verme niyetinde değilim. Binlerce insan tanıdım. Sadece o mu zarar görmüş benden? Kendisi yaptıklarını anlatmamış sanırım. Hikayeyi tek taraflı dinleyip konuşma bence. Dediği gibi ırz düşmanı olsaydım. Beni sadece cinsellik için çağırdığında da yanında olurdum. Olmadım. Gururuna yediremedi sanırım. Kendi yaptıklarını anlatmamış. Kalp kırıcı bir insan olduğu için nefret ettiğimi, tiksindiğimi ve bu yüzden ayrılmak istediğimi söylememiş belli ki.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Çünkü diğerleri senin ne sik olduğunu bilmiyordu, kendine enayi arayıp durduğun için, * damızlık hayvan aradığından normal.
      Tek ben değil herkese zarar veriyorsun, senin yerinde olsaydım intihar ederdim.
      İşte ben ayrıldıktan sonra bile seni bir halt sanıyordum kafamda bir konumdaydin ama herkese söylediğin periyodik yalanları öğrenince gerçekten beklemiyordum.

Ama tebrik etmek lazım rolünü iyi oynuyorsun.
      Sana ne gibi bi zarar verebilirim slk misin sen ben sadece yanında olmaya ve saf bir şekilde seni sevmeye çalıştım, saf bi şekilde sevdim.

Seninde istediğin bu zaten saftirik kızlar.
      Ama umarım senin kızına da aynı şeyi yaparlar.
      Kendisini sömüren insanlar olabilir ama bu da senin işine geldi ateşini harladi hatta sevinmissindir durumlara.

Birine zarar verm niyetinee değilsende veriyorsun, ki sen bence her hareketini çok planlı atıyorsun herşeyin çok farkındasin.
      Sonunun ne olacağını da biliyordun.
      Ve bu seni acayip kötü bir insan yapıyor.

Ben senden tiksindim.
      Allah senin belanı versin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sevinmedim. Üzüldüm. Gerçekten sevmiştim. Çok sevmiştim. Ama kendisi beni kötü atfetmeye benimle ilgili her şeyi kötü anlamaya teşneymiş. Allah benim için dilediğinin 1000 katını versin. Ben hep onun için iyisini diledim. Her şey gönlüne göre olsun dedim. Ama belli ki anlamamış. Allah da ona gerçekleri gösterir umarım bir gün. O da benim durumuma düşer. Kalbini kıran onu suçlu çıkarır.
      Evet zarar verme niyetinde değildim. İstemeden verdiysem de üzgünüm. Keşke hiç tanımasaydım. Keşke hiç bilmeseydim. Ben ebedi bir arada kalacağımızı düşünüyordum. Olmadı. Kendi inanmadığım hiçbir şeyi sunmadım ona. Her şey düzgün olsun diye de çabaladım. Göremeyen insana ne yaparsan yap görmüyor işte. Düşündüğünün aksine hiçbir şeyi planlı yapamıyorum. Çünkü hayat hiçbir zaman planlara uymuyor. Stabil bir hayatım yok ki planlara uydurabileyim.
      Tek umudum sonunun iyi gitmesiydi. Her şeyin zamanla ve sevgiyle düzeleceğine inanıyordum. Ama karşımda beni şeytan atfeden her şeyin suçunu bana atan ve benim de elimde olmayan şeyler olabileceğini düşünemeyen bir aptal varmış ki hala beni suçluyor. Yazık ki ne yazık. Ben kendime imkan yaratamıyorken ona hiç yaratamadım. Bunu anlayacak kadar anlayışlı bile değilmiş. Kalbi ne kadar karaymış ki hemen suçlayabildi beni. Allah ona onun gibi insanlar versin. Her yaptığından nem alan, ne yaparsa yapsın, kötü olduğunu düşünen insanlar versin. Allah herkesi kendisiyle sınar. Dilerim ki o da kendisi gibi biriyle sınanır. Çok sever ama karşısındaki her şeyi bir plan sanacak kadar şizofren olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Ona yalan söylememiştim. Ona sadece olmasını umut ettiğim, uğruna çabaladığım şeyleri söylemiştim. Atlatmam da kolay olmamıştı. Ama hala benim için arkamdan böyle kötü konuşabiliyor olması acınası. Yakışanı yapıp sustum, kimseye kötülemedim. Böyle olması gerekmiş dedim. Ama kendisi beni hiç anlamamış ki böyle iğrenç fikirlere bulaşmış. Dilerim ki beni bir gün anlar. Dilerim ki hayatı hep beklediği gibi gider. Kötülüklerden kaçmaya çalıştıkça kötülük bulur. Çünkü insanları suçlayıp, onlara ithamlarda bulunurken, kendisi hiçbir şekilde iyi davranmıyor kimseye. Ben de onu bu yüzden bıraktım zaten. İstemedim. Etimle kemiğimle iğrendim. Her zaman karamsar olmasından, her şeyin suçlusu olarak başkasını ilan edip suçunu görmemesinden. Kırıcı olduğunun farkında olmamasından, ve hayatın hiç farkında olmayan bir aptal olarak yapamadıklarımı keyfimden yapamadığımı düşünmesinden. Neyse ne. Adını ağzıma dahi almam artık. Benim için dileği neyse Allah ona 1000 katını versin. Ben ondan kurtarılmışım. Bu kadar hasta bir mentaliteyle beni yormaktan başka hiçbir şey yapmadı. Ben iyi oluruz diye umuyordum. Ama olmadı. Hayırlısı olsun. İnşallah bir gün iyi biri olur. Aklı başına gelir. Büyür bir gün de ergen ergen suçlamalarda bulunacağına. "Bana yapma denileni yaptım o yüzden tükendi gitti" der benim için. Arkasından konuşmak bana yakışmaz. Allah onu bildiği gibi yapsın. Islah etsin. Kendisiyle uğraşsın dursun.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Ben hiç bir zaman seni kafamda kötü atfetmeye meyilli olmadım, benim egomu zedelendiğinden de sana bunları demiyorum.
      Kafamda hep iyi bir konumdaydin imkanlarından ötürü de bunları demiyorum imkan yaratmadin diye de demiyorum.
      Bundan banane ama bu konuda da suçlusun bana hayal kurdurdun olacak sandım ve çok daha emin konuştun.
      Ama hiç bir şey yapmadın zorla evlilik konusunu kafama sen soktun. Allah seni kahretsin.
      Sen kendin gibi biriyle sınan ama bu sana koymaz.
      Duugusuzsun çünkü.
      Senin aslında duyguların yok duyguları çok iyi taklit ediyosun.

Eğer bunları ogrenmeseydim her zaman seni kafamda iyi atfeder iyi anardim.
      Ama onları duyduktan sonra kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.
      Beklemezdim.

Keşke ben seni hiç tanimasaydim ama ciddiyim kimsenin hakkına girme daha çok umurqmicaksin ama kızları proje gibi görmeyi bırak.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Neyse ne halin varsa gör. Bir daha rahatsız etmem.

Seni sevmiştim.
      Ama o kadar duygusuz bir varliksin ki 1 ayda bir kıza yazılıp hayatımin aşkı muamelesi cekebiliyorsun, bende dediklerini gerçek sanmıştım tüm o kehanetlerin.
      Falda baş harfi çıkmış falan, pro olmuşsun bu işte.
      Neyse ne halin varsa gör.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Ben de o hayaller olacak sandım. Onlarla uyuyup uyandım. Hiçbir şey yapmadım değil, yapamadım. Elimde olmamasını anlayamadın. Beddua edip durma. İnsan gibi konuş konuşacaksan. Annen gibi oldun iyice. Duygusuz değilim. Ama katili oldun. Bitirdim sende tüm var olanları. Duygularım kalmadı. Senin tavrınla onları da gömdüm seninle.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Karamsar olmamın nedenleri vardı.
      Madem battı bu kadar hayatımın en karamsar olduğum zamanında girmeseydin.
      Ben kim kötülük etmişim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Onlar dediğin şeyler, beni ağlatacak kadar kırıp ayrılmak istememe sebep olup 3 ay sonra gelip hayatımda biri olduğunu duyup tavır aldığın şeylerdi. Ona rağmen o kişiden vazgeçip seninle konuşmaya geldim.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Madem elimde yoktu anladın ulan şerefsiz neden gördüğün ilk kıza evlenmek istediğini söylüyorsun?
      Elinde imkan yok, bu konuda zaten gundemin var neden bunu diyosun

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Bir kıza dedin bana ayrıldıktan sonra o kıza niye diyosun, ben bunda kasıt ararım neyse ya.
      Ne halin varsa gör.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Artık kimseyi hayatımda istemiyorum zaten rahat ol. Öyle etimle kemiğimle birini sevmekten iğrendim ki. Gelenlere de uzak dursunlar diye hayatımdan çıkardım. İstemiyorum kimseyi rahat ol. Kimseyi proje olarak görmedim. Seni de görmemiştim. Ama bana öyle kötü davrandın ki çoğu zaman. Sevdiğine inancım kalmadı. O yüzden bitti her şey. Anlamadın.
      3 ay sonra gelip de hayatımda olan biri yüzünden bana mı dem vuruyorsun şimdi? Hiç dönmeyebilirdim. Ki keşke öyle yapsaydım. Ama sevdiğimi hissettiğim için olmadı. O kişiyle de olamadım. Duygusuz olduğumdan değil, sevdiğimdendi. Ama anlayamadın. Neyse önemli değil artık geçmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Benim adımı dahi ağzına alma, hatırlama da beni, yaşanması gerekiyordu yaşandı de geç. Ben de seni rahatsız etmiyorum hala farkındaysan. Umrumda olmadığından değil, iyi ol diye konuşacak yer bile bırakmadım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Karamsar olmanın nedenleri olabilir, ama tutup da beni bundan mesul tutamazsın. Ben senin karamsar zamanında hayatımda olduğundan kızmıyorum. Oradan çıkardığım halde hala orada olmana kızıyorum. İlk başta daha karamsardım. Otur düşün ne hallerinle uğraştığımı. Biraz olsun bak. Adam gerçekten sevmese uğraşır mıydı? diye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sen bana kötülük ettin. Yapma dedikçe yaptın. Uyardığım her şeyi yaptın. Elimde imkan yok dedim. Yaratmaya çalışıyorum dedim. Görmedin. Anlamadın, inanmadın. Ben sana kendimi kanıtlamaya çalışmaktan yoruldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Ben duygusyz biri değildim. O kadar kırıldım ki göstermeye gerek duymadım artık. Güvenimi kazanamadın döndüğünde, istedim inanmak güvenmek, olmadı.
      Sen de ne halin varsa gör. Kötülük istemiyorum. Hayırlısı olsun senin için, ama umarım beni anlarsın.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Yaşandı diyip gecemiyorum çünkü senin gibi atabilecek bir tip değilim.
      Ve senin gibi millete yazılacak, hayatımın aşkısın diye yalanlar sıkacak biri de değilim.

Neyse Allaha havele ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Senden sonra o kadar iyi davranmıştı ki öyle sanmıştım. Kusura bakma. O da değildi ama. Millete yazılacak dediğin 3 ay olmuş ayrılalı hala sapık gibi takip etmişsin. Bana gelmiş ilişki yapamazsın gibi bir tavra girmişsin. Sana ne ya? Sal artık çıkmışım gitmişim hayatından sal insanları. Sapık gibi peşlerindesin. Bırak herkes yaşaması gerektiğini yaşasın. Sen de hak ettiğini yaşayacaksın. Sıkma canını, hayat böyle işliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Yaşandı deyip geçeceğin kadar ağır olaylar yaşayacaksın daha, ondan sonra görürsün gerçekleri. Keza ben kimseye yalan sıkmadım. O kişinin de gerçekten senden hiç görmediğim o nezaket ve anlayışla aşk olabileceğine inanmıştım. Sadece benim aptallığım, seni değiştirmek de öyle. Bıraksaydım da yaşasaydın kendi hayatını zorluklarla. Bana neymiş ki? İyilik yapmak istedim de ne oldu? Bana girdi yine. Tepkiye bak. Unutacaksın elbet beni de. Arkamdan konuşup, hakaretler edeceğine insan gibi otur düşün. Her şeyin hayırlısı de, kendi içinde yaşa her şeyi, millete salça olma. Büyü artık. Beddua edip insanlara kötülük saçma. Sana da tavsiye
      "Canı yanan sabretsin, can yakan da, canının yanacağı günü beklesin"

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Takip mi ettm?
      Önüme çıkıyorsun ya.

Kız geri mesaj attı.
      Özellikle ben takıp etmedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Seni Allah'a havale ediyorum. Ne acı çekersen benim ahım var sende bil. Dünyada duyguları olan tek sen değilsin. Benimkileri de bitirdin. Sen de benim canımı yaktın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Ya sen gidip yazmasan kız sana geri mesaj atmazdı. Dilerim ki öyle bir aşka tutul öyle sev ki birini, ama sana asla güvenemesin. Asla inanmasın. Senin gibi biri olsun. Dilerim ki beni anlarsın bir gün.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Kalbin yok senin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kalbim kalmadı evet. Tükendi, anasını s.. tin. Sağol ben seni istemiyor olsaydım, bir kere kurtulmuşum zaten, neden döneyim ki? Kalbim olmasa neden geleyim geri? Nasıl bir düşünce şeklin varsa artık. Anlayamıyorsun. Kendinden başka kimsenin duygularını anlayamıyorsun.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Senin duygun yok ki ona inanmıyorum artık, kızı niye taviz ettin?
      Kızın nedn tehtid ettin? Ve o kıza niue şiddet uyguladın.
      Allah'ın delisi.

Attım zamanında onu da sana demiştim geri çekmiştim, sonra mesaj attı işte.

Peki Batuhan güvenecek bir tarafın yoktu ki keşke güvenmeseydim sana.

Güvenmesin benim güvenilmeyecek bir tarafim yok

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Birden fazla kızla gönül eğlendirirsin işte ondan dönmussundur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kime şiddet uyguladım la? Yanında poşeti yerine attım, bağırdım diye bana şiddet uyguluyorsun diyen bir manyak o. Dokunmakla ilgili sıkıntı var mı diye sordum, yok dedi, yanındayım diye dokundum. Taciz ettin dedi sonra. Manyak ya o. Kadınlardan uzaklaştım onun yüzünden. Allah'ın bipoları ya

Keşke hiç tanışmasaydık Dilara. Keşke hiç ama hiç var olmasaydın hayatımda. Daha mutluydum sensiz.
      Senin tamamın güvenilmez, yapma dediğimi, yapmam deyip, yaptın. Daha ne olsun? Bizim sonumuzu bu getirdi zaten. Neyse ya uzatmanın anlamı yok. Beni de olur olmadık ithamlarla suçlamayı bırak artık. Mahremiyetin kalmamış. Yaşandı bitti. Ben senin adını sanını kimseye söylemedim bunu yaptı bunu etti diye. Sen de geçmişine saygı duy. Kimse yok rahat ol. Olmaz da artık tiksindim, sayende.
      Hayatında başarılar dilerim. Dilerim kendin gibi insanlarla sınanırsın. Mutluluk yaptıklarını çektikten sonra gelir dilerim sana. Ahirette bile görmek istemiyorum yüzünü. O yüzden hakkım da helal olsun. Uzak dur benden. Karşılaşsak da görmezden gel.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Peki Batuhan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Senden nefret etmeyi hiç istememiştim. Hiç de böyle olmak yoktu planımda, hala üzülüyorum buraya geldiği için her şey, ama artık sana karşı hiçbir şey yok içimde. Acı veriyorsun sadece. Canım sıkılıyor. Adını dahi duymak istemiyorum. Her şey senin için güzel olsun. Geçmiş geçmişte kaldı. Ben çok değiştim maalesef. Sen de iyileşirsin. Hala sana başarı ve iyi bir hayat için, babana sağlık için dua ediyorum namazlarımda. Allah yardımcın olsun. Çok isterdim seni kurtarabilmeyi ama buraya geldik sonuçta. Hayırlısı olsun. İyisiyle kötüsüyle bu şekilde olmalıymış. Arkadan konuşup lanet etmenin anlamı yok. Her şey senin için güzel olsun. Sıkıntı veren her şey senden uzak dursun. Tez zamanda sen de iyi ol, hayatın da iyi olsun. Ama bir gün beni çok iyi anla ve o an aklına geleyim. Ben kendimi düzelttim çoktan. Allah sana da nasip etsin. Aileni de ihya etsin. Güzel başarılı işlerin olsun. Hayatın beklediğinden güzel olsun. Bir daha hiç görmek istemiyorum seni. Nefret ettim, özür dilerim ama duygularım var ve nefret ettim yani. Dileyebileceğim tüm iyilikleri diledim sana.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Peki bundan sonra görsem bile selam vermem.
      Ne diyim sende Allah'ın bir kulusun iyi ol.
      Eyvallah iyi dilekler için.
      Sende bana acı veriyosun.
      Allah'a emant

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Duygularım yok değil, sadece çok kırıldılar. Ben de kötü biri değildim. Olmak da istemedim. Sana iyi gelemedim. İyi gelecek şeyler olsun dileğim o. Beddua etmiyorum. Her şey güzel olsun. Ama anla beni. Acı geçer, her iyi insan ölünce acı hissi kalır.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Birbirimize iyi gelemedik belli ki.
      Neyse dediklerimi salla.
      Sadece hayal kırıklığına evrildiler ve duyduklarım.

Enerjimi kötülüge çalıştırmaya gerek yok.
      Mutlu ol, ders al, rahat yaşa.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Aynen öyle. İyi düşün iyi iste. Başkasına istediğin sana dönüyor. Bunu anladığımdan beri herkes için iyilik istiyorum. Dediklerimi salla dedin ama alenen herkese açık söyledin her şeyi. Burada kalacak bunlar maalesef.

Enerjini kimseyle kirletme. Hayal kırıklığından hissettiklerin. Özür dilerim. Her şey geçer umarım.

Yorumla
    • Laraytt
      Laraytt
      9 ay

Amin

Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 101%
    9 ay
    Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Güvenilecek insan gerçekten çok az var

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Sorma

Yorumla
    • Akmankan
      Akmankan
      9 ay

Bence her şey menfaate dayalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Aynen bunu düşünüyorum

Yorumla
    • Akmankan
      Akmankan
      9 ay

Menfaati bitenin dostluğu bitermis

Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    9 ay
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Kendimize güveneceğiz.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Doğru

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Ne gibi şook oluyorsun

0
    0 Yorumla
  • Karabakh
    Karabakh Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay
    Diğer konusunda 617 cevap paylaştı.

Çok haklsın vallahi

0
    0 Yorumla
  • tugrul3461
    tugrul3461 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Bize bi şans ver

0
    0 Yorumla
  • Sivaslisivasli5858
    Sivaslisivasli5858 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay
    Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.

Ne konuda

0
    0 Yorumla
  • BasurlularMedeniyeti
    BasurlularMedeniyeti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

kendine gucen

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    9 ay
    Diğer konusunda 11,1b cevap paylaştı.

oluyoruz bazen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Ben düzgünüm ama senin gibi düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    9 ay
    Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.

İnsana güven olmaz

0
    0 Yorumla
  • Alman_imamm
    Alman_imamm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    9 ay

Güvenmen lazim iste

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Ne oldu yinee

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Her gün benim gibi şok olan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Her gün aynı şeyleri mi yaşıyorsunuz? 5 cevap verildi
Sen de her günüm aynı geçiyor diyenlerden misin? 21 cevap verildi
Nerdeyse her gün kâbus görmem normal mi? 4 cevap verildi
Her gün aynı şeyleri yaşıyor musun? 45 cevap verildi
Her gün dejavu yaşıyorum? 6 cevap verildi
Arkadaşlar delircem her günüm aynı geçiyor? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨