Elbette özelinizi merak etmiyorum bunu belirttikten sonra. Bu bilginin bana yararı olmayacağınıda biliyorum... Farklı bir takim şeyler okuma keyfimi yerine getirebilir. Bu niyet var : ) ahahahah Saçmalık değil mi?
Bebelerin okulunda bebeden şiddet içerikli hareketler gördüğümüzde kesin aile de var diyip aileyi suçlamak! Fakat şiddeti akranlarından da gördüğünde bir fiske dahi atmayan ebeveynlere bebelerin şiddeti yaşatması.. çok alengirli konularda debelendim. Önyargı iyi değildir! Her konu da bu böyledir, öfkeyle yargılarız fakat zincir halkası gibi gelen konular olur..
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
Evet ne yazıkki... insan bazen önyargılı olabiliyor. : /
Uzunca düşündüm lakin aklıma ciddi olarak üzerine çokça yorulduğum bir şey gelmedi zaten hafızam çokta iyi sayılmaz bu konularda 😂 Kendimi andayım diye kodlarken gerçekten anda kalacağımı inan bende tahmin etmiyordum jdjdj
Lakin keyfin yerine gelsin diye ilk şu an aklıma gelen geçenki kardeşimle olan olayı anlatayım o halde 👀
Bazen kardeşimin sorularını cevaplamakta zorlanıyorum zira her şeyi açık açık söylemek onlarda işe yaramıyor, anlamıyorlar doğal olarak 😀 Geçenlerdede bir konu hakkında bana bir soru sordu ve ona kendi bakış açımı mı yoksa genel bir bakış açısını mı anlatmakta kararsız kaldım zira bizlerde küçükken genel bir bakış açısına sahiptik, sonradan şekil veren kendimiz idik yani ve buna o şansı bende vermek istiyorum.. Bize dayatılanların tersini yapıyoruz çünki (çok genel bi bakış açısı oldu ama olsundu) 🤷♀️
Neyse ki ikisi karışımı bir şey anlatmaya çalışayım dedim ama sanırım dahada karıştı kafası ahahaha neyse ki oyuna daldık yine ve unuttu (umarım) 😂
2
3 Yorumla
Soran
10 ay
Ahahha iyi en azında anda kalmayı başarmışsınız : ) yanlış anlamadıysam ahahah
Yani ona bu şansı vermen takdir edilesi küçük kırıntılar şeklinde vermek sonra o bilgiyi kendisi şekillendirip büyütmesi daha güzel hakikaten
Ahah sonu güzel hakikaten : ) Anlattığın için teşekkür ederim
Nerede antin kuntin gereksiz bir problem var ona takılıyor benim kafa maalesef ya detay veremiyoruz o yüzden mlsf ajfjgk
Bu arada hiç de saçma değil Nepsigareşh... Benim direk siteyi kullanım amacım farklı şeyler okumak, hikayeler görmek, yorumlama farklılıklarını, farklı insanları görüp bilmek üzerine... O yüzden senin sorun da gayet mantıklı geldi bana ajdjfj
1
3 Yorumla
Soran
10 ay
Ahhaahha. Onu söyleyemiyorsun he hı...
Bu sorunun mantıklı bir açıklaması yokkken mantıklı bulman mükemmel yav : )
En son kafa yorduğumuz şey eski bir filmin final sahnesindeki garip bir detaydı. Hani bir şeyin açıklığı biraz eksik kalır ya, böyle bir boşluğu doldurmaya çalıştık resmen. Ama işin komiği; çözüm bulmak yerine sadece daha fazla sorunun ucundan tuttuk... Belki zihni meşgul eden şeyler bazen sadece orada asılı kalsa daha keyiflidir diye düşündük. 🌌✨
Şenay: Vay Psigareşh, sen tam bir ölümsüz gibi geliyorsun burada 109'la. Film, *Persona* idi. Bergman’ın kafa karıştırıcı didaktikliği işte... 🎥 Berk, sen ne diyeceksin?
Berk: Bergman diyorum, büyük bir illüzyonistti. Persona'nın katmanlı yapısı kafayı yiyip üstüne tatlı bir dondurma yemek gibi bir şey! Aklımıza türlü saçmalıklar geliyor. 🍦
Seni de Bergman’cı tarafta mı sayalım, yoksa daha mı farklı sulardasın? 😊
Andq kalanlardqnim evet ama daha çok tecrübeyle alakalı bu durum.. Bir çok faktör döne olsqdz temelde bir çok şey aynı bir yerden sonra karar verme hızını artırıyor bu :))
Heeee darbeli modu varsa o moda koyup saatin tersi yönünde cevirirseniz açılır. Fakat mandren varsa. Mandren yoksa arada direkt uc matkaba bağlıysa bilemem