Sizce inanmalı mıyım?

3 senelik ilişkimiz var. Video atmış abisiyle. Yorumlarda da bi kız ayakları da gördük çok şükür yazmıs. O zamanlar biz ayrıyız tabi. Sonra bu kızın yorumunu beğenmiş. Kıza istek atmış yazmış falan. Niye istek attın yazdın dedim. Bizim abiler dalga amaçlı yazdılar diyor kızı becermek icin diyor benim hesabımdan yazdılar diyor. Ama kız bunu manzara st eklemiş falan etiketlemiş oda paylaşmış. Sonra kıza sordum kız da flörttük sevgili de olduk sanırım diyor. Konustugumuz zmaan etiketliyordum diyor. Oda ben yazmadım ben etmedim diyor. Kıza sordum numarası var mı sende dedim evet var dedi bu değşl mi dedi numarasını attı. Hatta dedi pişmanım diye beni aradı bir hafta önce dedi. Sevgilime sordum diyor benim haberim yok task gecmek icin yazdık kıza. Yanlıslıkl aramısımdır ben aramadım. Benim ihtiyacım yok diyor başkasına diyor. Sen benim ihtiyacımı her türlü karşılıyorsun diyor. Hic biseyine inanamıyorum. 2 saattir konuşuyoruz yüz yüze anlatıyor. Ben yapsam niye söylemiyim diyor yapmadım diypr hiç bi sekilde kabul etmiyor. Ama arandığına dair ss lerde var. Hala yapmadım dşyor yapsam kabul ederim diyor. Sana yaptım konuştum deseydim diyor affedecek miydin diyor bende yalandan evet dedim ya bi yürü git dedi. Hic biseyine inanamıyorum ya napıcam ben?
Sizce inanmalı mıyım?