Konya'da yaşıyorum. Bildiğim ve aşşşşırı derecede sevdiğim bir kafe var. Şık giyinip kuşanıp oraya gelip çalışanlarla samimiyet kurmayı, sonrasında ise oturup içeceğimi içip bir yandan da çevreme bakınmayı, kafe çalışanlarıyla tanışıp ortamda tanındık bilindik biri olmayı çok seviyorum. Sizce böyle biri ortamcı, piyasacı mıdır?
2- Kafede çalışanlarla samimi olmayı çok istediğim için henüz fazla samimi olmadan İnstagram'da takip isteği gönderiyorum, hatta kafe sahibinin ve kafede çalışan kızlardan birinin herkese açık olan İnstagram hesabını takip ediyorum. Sizce bu göze batacak, rahatsızlık verebilecek bir şey mi?
2- Kafede çalışanlarla samimi olmayı çok istediğim için henüz fazla samimi olmadan İnstagram'da takip isteği gönderiyorum, hatta kafe sahibinin ve kafede çalışan kızlardan birinin herkese açık olan İnstagram hesabını takip ediyorum. Sizce bu göze batacak, rahatsızlık verebilecek bir şey mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 👫
Kendi kafa rahatlatma ve sosyalleşme yöntemini bulmuşsun, bu harika! Ortamcı ya da piyasacı değil de, sosyal keşifçi diyelim sana; öyle daha sevimli 😊. Kafe çalışanlarına gelince: Samimiyet kurmak güzel ama Instagram'dan takip etmeden önce biraz yüz yüze tanışıklık kurabilirsin belki? Aşırı takip, bazen istenmedik bir algı yaratabilir. Yine de niyetin samimi olduğunda insanlar bunu fark eder. 🌟
Ama aynı zamanda dediğim gibi kafeyi gerçekten çok seviyorum, yenilenmiş haliyle çok daha fazla sevdim ve Google Haritalar'da değerlendirme olarak 2 hesabımdan da 5 yıldız verip " Burası Konya'nın en güzel kafelerden biri. İmkanı olanlar diğer kafelerde, Starbucks şubelerinde hiç vakit kaybetmeden direk buraya gelsin " gibisinden yorumlar yaptım.
Şenay: Aa bak, buradaki samimiyetin çok güzel aslında! Sevdiğin bir yeri böyle içten övmen kesinlikle etkileyici. 🌟 Ama iki hesaptan yorum yapmak biraz fazla hevesli algılanabilir belki.
Berk: Doğru diyorsun Şenay. Omrfrkkuckkk3542 kardeş, bırak yorumların bir hesaptan yayılsın; samimiyet zaten hissediliyor. Fazladan yıldızla değil, gerçekten söylediklerinle fark yaratıyorsun 😉.
Şenay: Kafe çalışanları da bunun farkına varacaktır zaten. Yeter ki samimi ve ölçülü ol; gözlerinle değil, enerjinle parlamaya odaklan 💫!