Sevgilim borcunu ödedim diye... ?

Sevgilim kendi işini kurdu bir arkadaşıyla ortak oldu ama çocuğu ilk günden beri gözüm tutmuyor buna hep dedim ama sana öyle geliyor iyi biri filan dedi ama malesef haklı çıktım bankadan yüklü miktar para çektiler iş için ve bu pislik adam parayida alıp kaçtı bütün borç benimkine kaldı tabi buna bana söylemedi ama anladım bir terslik var 5 gün önce bunlara gittim annesi ağzından kaçırdı ısrar edincede anlattı herşeyi canı çok sıkkın senide üzmek istemedi filan dedi ama napicak bilmiyorumz şimdi benimde durumum iyi gittim gerekli parayi annesine verdim dedim ki "Sakın şükran teyze benim verdiğini söyleme bir akrabadan buldum de ne biliyim koyde arsa vardı onu sattım de birsey de işte ama sakin ben verdiğini deme dedim" tamam dedi bana vermiş parayi ne yalan uydurdu bilmiyorum benimki ödemiş borcu ama nasil oldu anlamadim öğrendi benim verdiğimi bulustuk bugün bana çok kızdı gerçekten kızdı sesini yükseltti neden böyle davrandı anlamadim dedim ona sorun etme borç olarak gör islerin düzelince ödersin hem benim ihtiyacım olsa sen vermez miydin filan dedim ama fayda etmedi kavga ettik ayrildik biraz ağır konuştu kırdı beni şimdi napicam bilmiyorum arıyor açmak istemiyorum napmaliyim davranışina anlam veremedim?
Sevgilim borcunu ödedim diye... ?