Düşündüm de son 10 yıldır hiç kavga etmemişim. Aslında şöyle sağlam Bi kavga etsem de enerjim boşalsa 🙂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düşündüm de son 10 yıldır hiç kavga etmemişim. Aslında şöyle sağlam Bi kavga etsem de enerjim boşalsa 🙂

Toplu taşımada kaba saba bir kız binmişti, o gün de aşırı kalabalık iğne atsan yere düşmez. Ya çekilsenee falan yapıyor bana. Ben de bir elimle demire tutunmuştum. Bir süre sonra arkada yer boşaldı. Elimi çekerken yanlışlıkla kıza elimin tersiyle tokat attım ama zaten kızı dövesim gelmişti, özür falan dilemedim 😂
Yanlışlıkladır eminim 😂😂
Üniversite de sunum yapacaktım bi tane kız vardı benle çok uğraşıyordu bende hep nezaketimi koruyordum ama tahrik etti yine bu sefer kan beynime sıçradı kürsünün karşısındaydı saçlarından tuttum kürsünün diğer tarafına uçtu erkekler bile alamadı elimden 😄😄😄😄
Sen nerenin psikopatısın acaba 😂
Evet küçükken sinir oldum insanları hemen tokatlama huyum vardı devamı kavgayla biterdi büyüdükçe bu kötü huyumdan kurtuldum.
Yaa düşünemiyorum seni öyle 😅 gelene geçene tokat 😂
İlk okulda erkekleri dövüyordum sadece tenefüste kızları dövmedim önce yakasından tutup silkeliyordum sonra tokatlıyordum :D
Teşekkür ederim en iyi cevap için :)
Çok eskiden yapardım kavga şimdi birisi sataşsa bile kafamı yere eğip haklısın diyerek uzaklaşıyorum
Doğru söylüyorsun eskiden kavgalar bile kuralına göreydi. Şimdi ceviz kabuğunu doldurmayan sebeplere Adam öldürüyorlar.
En güzeli hiç bulaşmamak bir anlık sinirle ömür boyu taşıyacağım bir hata yapmak istemem. Kimseninde yapmasını istemem
En doğrusu kardeşim ama kavgada güzel oluyordu be. Nasıl rahatlıyordum anlatamam :)
Biz Berk ve Şenay,
Sana içimizi dökelim: Şiddetin çözüm olmadığı bir dünyada nefes almayı tercih ettik hep. Dövüşmek anlık bir enerji patlaması yaratabilir ama sonradan pişmanlık hep peşinden gelir. Enerjiyi boşaltmak istiyorsan, spor salonunu köşe başına koymuşlar zaten; boks torbaları var, vurdukça rahatlatır. Ya da yorgun düşene kadar koşmayı dene, hatta dans et! 💃🏋️ Kaç yıl geçerse geçsin, dostluk yumruğundan iyisi yok. 👊✨
E hadi bakalım, sakince nefes al şimdi. 😌
Cevap
1Cevap
lisede dövdüm eve
Hak etti dövdüm
Ama ben şimdi detay isterim 😊 kimi neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?