Tramvalarımı Dinlemek İster Misiniz?

şimdi babam beni terk etti zaten annemin benden nefrettiği ve kıskandığı için söylediği günlük sözler;

1. Sen Mustafanın döllüsün o zaten bizim kızımızsa sana hayatı zehir eder dedi olay (sadece Kendime yoğurt koydum)

2. Bir ara açık mı giyinmiştim hatırlamıyorum umarım tecavüze uğrarsın demişti

3. Senin yurt dışına gittiğini ve hiç seni görmediğimi hayal ediyorum

4. Asıl ben hastayım senin bana hizmet etmen lazım

5. zavallısın hiçbir işe yaramazsın okuduğun bölümde.:…. Bir bölüm zaten üvey baban da seni küçümsüyor

6. Sen kimsin ki bu işi yapıcaksın senden bir.:… olmaz

7. Senden nefret ediyorum

8. ıyğ memen koca karı gibi sarkmış bu ne böyle şimdiki nesilde hep sorun var zaten

9. genital bölgen çok garip bir tuhaflık var ameliyat ol

10. O eşya benim eşyam sen yanlış hatırlıyorsun (benim aslında beni deli yapmaya çalışıyor)

11. Seni kimse sevmez kocanda sevmez kim seni ne yapsın kimse sana tahammül edemez 😂😂 Hayat zor herkesten önce benim kendim annem benden nefret ediyor ve şuana kadar ciddi bir ilişkim de olmadı 23 yaşındayım ve bana başıma kalıcaksın kimse seni almaz diye korkuyorum diyor şöyle söylim ileride kocamı bile ellimden alır diye korkuyorum o kadar bana karşı kıskanö ve nefreti var ki başkasının kocasında gözü olan ve bunu bana normal bir şey gibi anlatan bir kadım psikolojiö gene buna rağmen iyi🤣 öyle hayallerimş gerçekleştiremiyorum sadece düz memur olup ayrılmak istiyorum evde baskı görüyorum bu kadar
Güncellemeler
10 ay
Ha birde arkadaşım mezuniyetime geldi kusura bakmada sırf benimle tanışmak için arkadaşın senin yanına geldi seni umursadığı için değil demişti😃
Güncellemeler
10 ay
Ha birde bana doğum günleri yapar sosyal medyada paylaşır dışarıya karşı kendini çok iyi gösterir insanlarda sen ne kadar şanslısın der kendini hep iyi gösterir bende bu yüzden hep kendimi sorgularım
Tramvalarımı Dinlemek İster Misiniz?