Tramva mı geçiriyorum?

Baştan belirtmek istiyorum ki ahlak bekçileri yazmasın gerçekten anlayabilecek insanlar yazsın rica ediyorum. Uzun bir ilişkiden yeni çıktım yıllar sürdü sevdim çokta değer verdim evleneceğimize çok emindim ve normalde yapmayacağım şeyi yaptım çünkü ona güvendim ben. İleri boyutta bir şey yaşamadık ama bazı şeyler geçti aramızda ve bunun görüntüsü fotoğrafları var yüzüm gözükmüyor videolarda. Ayrılma sebebi artık saygının bitmesi ve onun ailesi oldu anlayışsız geçimsiz insanlardı. Oda hep onları destekledi ben yapayalnız kaldım. Artık barışmak birleşmek zaten istemiyorum. İçimi kemiren mevzu yaşananlar bu fotoğraf videolar ya bir şey olursa yaparsa. Ben bundan sonra kimseye layık değilim biriyle olsam o kişiye yazık ya o kişide öğrenirse ya herkes öğrenirse kendimi öldürürüm gibi düşünceler geçiyor aklımdan. Bir şey yapacak kadar karaktersiz olmadığını söylemişti ama ben bunu aşamıyorun arkadaşlar. Belki gereksiz bir evham yapıyorum ama olmuyor kendimi yiyip bitiriyorum çok üzülüyorum gerçekten hak etmedim ben böyle olmasını onun beni inandırıp da aptal gibi ortada bırakmasını. Ne aradı ne sordu o hiç mi düşünmez ya ben nasıl bir insanım diye. Çok Çıkmaz da hissediyorum kimseye anlatamıyorum deliricem galiba.
Tramva mı geçiriyorum?