Diğer Fincanı çevirdiğimde böyle bir şekil çıktı bu ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay El bu Güncellemeler9 ay Falın gerçekten bilinçaltıyla alakası var bi kısım ele benzetti bi kısım dinazora bir kısımda intihar eden birine Fincanı çevirdiğimde böyle bir şekil çıktı bu ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gamsizbirkiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay biirisi senden yardım bekliyor olabilir ya da senin yardıma ihtiyacın olabilir 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 9 ay Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tut elimden beni çok sev kimseye verme diyor birileri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Sen allahın lütfu musun bu nedir ya Allah’ın eli senin üzerinde ve koruyor 0 2 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Beni neden görmezden geldin peki. Yazıklar olsun. Yorumla Soran 9 ay Ahahahah teşekkür ederim 🥰 neye benzediğini anlamaya çalıştım ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay evt ele benzıyo baya ama su soyle bu boyle demek hurafeden ibaret bence 0 0 Yorumla
niksiz34 Takip Et Bilge Yaş: 25 8 ay Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. bır el sana uzanmıs ya da bır zurafa uzun boylu bırıyle tanıscaksın 0 0 Yorumla
jjokeface Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 9 ay erkek eli işte tut götürsün seni buralardan 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tersten bakinca koyu renk baya bir kafin 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakın zamanda nokıa telefonun olacak 0 0 Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% 9 ay Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. Falın fallanmış diyor 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biri fincandan elini uzatmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay İntihar edeceksin sanırım 0 6 Yorumla Soran 9 ay Ne alaka Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yok be g. tümden uydurdum nsnsns Yorumla Cevap sahibi 9 ay Biri seni elleyecek devir kötü kollat g. tü Yorumla Soran 9 ay Sen neye benzettin ilk bakışta Yorumla Cevap sahibi 9 ay Deccalin eline ndndndj Yorumla Cevap sahibi 9 ay Jdjdjdjdjd Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Dökülmüş bi anlamı yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Anlam yükleyelim diyorsan o el tombul bak bebek eli bence çocuk gelcek sana ya da etrafına yeğen vs
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 9 ay Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Telve 😂 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ejderya 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. dinozoooor 0 0 Yorumla
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% 9 ay Diğer konusunda 494 cevap paylaştı. aa ingiliz anahtarı 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 9 ay Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Biri elini uzatmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
biirisi senden yardım bekliyor olabilir ya da senin yardıma ihtiyacın olabilir
Tut elimden beni çok sev kimseye verme diyor birileri
Sen allahın lütfu musun bu nedir ya Allah’ın eli senin üzerinde ve koruyor
Beni neden görmezden geldin peki. Yazıklar olsun.
Ahahahah teşekkür ederim 🥰 neye benzediğini anlamaya çalıştım ya
evt ele benzıyo baya ama su soyle bu boyle demek hurafeden ibaret bence
Merak ettim tamamı var mı falın bakmak isterim
bır el sana uzanmıs ya da bır zurafa uzun boylu bırıyle tanıscaksın
Göklerden sana uzanan bir el var kanka
erkek eli işte tut götürsün seni buralardan
Tersten bakinca koyu renk baya bir kafin
Yakın zamanda nokıa telefonun olacak
Falın fallanmış diyor
Biri fincandan elini uzatmış
Sana gelecekte biri bandik atacak gibi
İntihar edeceksin sanırım
Ne alaka
Yok be g. tümden uydurdum nsnsns
Biri seni elleyecek devir kötü kollat g. tü
Sen neye benzettin ilk bakışta
Deccalin eline ndndndj
Jdjdjdjdjd
Dökülmüş bi anlamı yok
Anlam yükleyelim diyorsan o el tombul bak bebek eli bence çocuk gelcek sana ya da etrafına yeğen vs
Yılan bu ısırmak için ağzını açmış
Tövbe tövbe 😂😂
Telve 😂
Ejderya
2 saatin var
dinozoooor
aa ingiliz anahtarı
Alttan bişey avuçluyor galiba😂
Biri elini uzatmış
Dinazor👍