Ablam derken üvey ablam ile 2 yıldır çıkıyoruz ama hiç kimsenin haberi yok evlenmeği düşünüyoruz hatta 3 hafta önce evlenme teklifi ettim sizce bu yaptığımız doğrumu beyler?
Zaten ailelerimiz Ankara'da kız ile ben üniversite için İstanbuldayız bizi kardeş gibi yolladılar ama biz hiç bir zaman kardeş gibi olmadık ne o bana bir abi gözüyle baktı nede ben kıza abla gözüyle baktım ama kıza yüzük taktığımdan beri kimseye haber vermedik sen olsan neyapardın?
Doğruda insan sevince vazgeçemiyor işte. Bu arada benim babam 5 yıl önce vefat etti babalardan bir sorun yok. hem o konuda bir sorun yok bizim aile tarafı pek karışmıyor zaten duysalar bile aaa haberimiz olmadı hayırlı olsun derler geçerler zaten net olucak olan şey bu zaten bukadar.
Onun için nikah kıyıcaz zaten ama ailelerimizi çok iyi tanıdığımız için pek abartmıycaklar biliyoruz zaten en fazla 2 hafta konuşmucaklardır snr zaten telefonla kendileri aramaya başlarlar orası net garantili sonra kendileri bize gelip gitmeye başlarlar net ve garantili olucak olanları bu kadar biliyorum.
Ablam derken üvey ablam ile 2 yıldır çıkıyoruz ama hiç kimsenin haberi yok evlenmeği düşünüyoruz hatta 3 hafta önce evlenme teklifi ettim sizce bu yaptığımız doğrumu beyler?
Artık nikah kıyıcaz bu kadar gerisini hallederiz biz orası sorun değil pek abartıcaklarını sanmıyorum çünkü onları çok iyi tanıyorum hayırlısı olsun diyelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne açıdan çok iyisiniz onu anlamadim
Çıkıyoruz bu
O ne demek
Üvey ablamla çıkıyoruz hatta evlenme teklifi ettim bu yaptığımız doğrumu? Dedim?
Doğru değil uveyde olsa kardeş durumundasınız
Çok iyiyiz derken ne yani
Yanlışş olabilir
Ama birbirimizi çok seviyoruz düşün nokta evlenmeye kadar geldi
Karar sizin yiyen
Sence ailelerimiz öğrense neder?
Sakıncalı abimm
Zaten ailelerimiz Ankara'da kız ile ben üniversite için İstanbuldayız bizi kardeş gibi yolladılar ama biz hiç bir zaman kardeş gibi olmadık ne o bana bir abi gözüyle baktı nede ben kıza abla gözüyle baktım ama kıza yüzük taktığımdan beri kimseye haber vermedik sen olsan neyapardın?
Yanınlaşma falan oldumu cinsellik bana yazz bi
Oldu onun içinde biraz nikah kıymak istiyoruz
Bencede
Ama çok yanlış yoldasınız ne kadar da anneler ayrı olsada baba bir bir babanın
Doğruda insan sevince vazgeçemiyor işte. Bu arada benim babam 5 yıl önce vefat etti babalardan bir sorun yok. hem o konuda bir sorun yok bizim aile tarafı pek karışmıyor zaten duysalar bile aaa haberimiz olmadı hayırlı olsun derler geçerler zaten net olucak olan şey bu zaten bukadar.
Cinsellik yaşadınsa iş degişir
Onun için nikah kıyıcaz zaten ama ailelerimizi çok iyi tanıdığımız için pek abartmıycaklar biliyoruz zaten en fazla 2 hafta konuşmucaklardır snr zaten telefonla kendileri aramaya başlarlar orası net garantili sonra kendileri bize gelip gitmeye başlarlar net ve garantili olucak olanları bu kadar biliyorum.
nasıl
Üvey ablamla çıkıyoruz ve 3 hafta önce evlenme teklifi ettim kıza bu doğrumu yani bu yaptığımız doğmu diyorum?
Neler nelee yapiyorsunuz acaba
Ablam dediysem lafın gelişi üvey ablam oluyor kendisi
Ne yönden ne yapıyorsunuz ki
Ya boş boş konuşma, yaşın olmuş kaç hala neler konuşup danisiyon. Çok fazla konulu izliyorsun, böyle saçma sapan sorular sorup durma.
Boş konuşmuyorum sadece akıl alıyorum kadar ben kendimde halledebilirim işimi sadece fikir aldım kadar sana fikir ver demiyorum sorun yok dostum
Ne yonden
Değil tani seks hayatın nasıl
Bir kaç kere birşeyler yaşandı işte
Yani ilişki mi oldu
Aynen
Ok
Ama ailelerimizin haberi yok kız zaten evlenelim diyor
Öylede aileler öğrenecek
Direk nikah kıyalım diyor ama habersiz
Nasıl oalcak acaba yapın istek varaa
Artık nikah kıyıcaz bu kadar gerisini hallederiz biz orası sorun değil pek abartıcaklarını sanmıyorum çünkü onları çok iyi tanıyorum hayırlısı olsun diyelim.
Evet ya hayırlısı olsun tabi iaizn iatek varsa kıyın konusalim
2mizde çok istiyoruz zaten nikahı kıyıcaz inş sağol sende dilediğin için eyw.
Rica ederim her zaman yazabilirsiniz
Olur sağol.
Rica ederim
Doğrudur galiba