Ablam bizi sevmiyor mu?

Babam ben küçükken öldüğü için belli bir mal düştü bu mallardan belli bir gelirimiz var, bir de babamın emekli aylığı var ama sadece annem alıyor, diğer her şey ortak gözüküyor yani gelen gelir 3ümüze de ait, ablam çalışıyor 40 bin maaş alıyor ve annem asla onun maaşını istemiyor bütün maaşı cebinde, onda hiçbir şey istemiyoruz, belli bir hakkı var ama onun o hakkı zaten yeme içme evin ihtiyaçları onun çeyizi derken baya bir gidiyor, ben de hasta olduğum için mesleğimi yapamıyorum, evdeyim ve BİM ne sigaram var ne alkolüm var ne sevgilim var ne de arkadaşım var, annem ayda 4 bin kendi sigarasını veriyor, bana da ayda 2k,3k veriyor, kıyafet falan da pek bulamıyorum, çünkü kiloluyum her kıyafet olmuyor o yüzden kıyafete nerdeyse hiç para vermiyorum, ablam o kadar ona harcandığı halde millete hep bir şeyler ısmarlıyor, milletle geziyor, düğünlerine 3,4 k takıyor, bize gelince hiç kardeşim bir şey ister misin bir ihtiyacın var mı hiç demiyor 6 aydır regliyim kendisi tatil yapacak diye köye gittik onun yüzünden hastaneye gidemedim, şimdi randevu düşmüyor ona bile demiyor, gel seni hastaneye götürelim, kendisinin özel sağlık sigortası var bak sen hastasın size de yaptıralım benimkinden faydalanın bile demiyor, sevgilisinin borçlarını ödemesine yardım ediyor ama, bugün alışveriş yaptı 5 k puanı vardı, bana 1 kere bile bak puanım var ihtiyacın olan bir şey varsa istersen şu kadarını kullanalım, vermek zorunda değil ama millete yedirirken bize böyle yapması çok üzücü, annemin ocakta hem doğum günü hem, yılbaşı aynı gün diyorum puanın var şunu anneme al hediye almam bahane diyo. Biz onun evde odasını temizliyoruz yemeğini yapıyoruz, dolarını yıkıyoruz, o bize 1 şey bile almak istemiyor, bu ay ona 10 k harcadık çeyizi dahil.

Ablam bizi sevmiyor mu?