Ben mi çok paronoyağım?

En yakın arkadaşımla cafeye girdik beraber 2 senedir çalışıp gecimimizi sağlıyoruz müşteriler de cafeye geliyo hani bi müşteri vardı hep cafeye gelirdi çok ilgiliydi bana karşı çıkma teklifi etti numaramı istedi ama kabul etmedim bunu yakın arkadaşıma anlattım falan ondan sonra baktım yakın arkadaşım o çocuk her geldiğinde gülümseyerek gidip masasına bakıp sipariş alıyor o günü gene geldi kavga etmişti sanırım parmak bogumlari kan içinde ben peçete yarabandı getirdim çocuğa arkadaşım elimden aldı çocuğun eline pansuman yapti aradan 1 sene geçti o hâlâ cafede calisiyo ben çıktım şu an başka yerde çalisiyorum bana çocuğu anlwtiyo diyoki hoslaniyomus gibi yapıyorum çocuk bana bahşiş bıraksın diye dedi bende dedimki ben olsam karakterimden ödün vermezdim dedim ben sen değilim dedi ayrıca hoslanmiyodum bunun imasini vuruyosan dedi bende dedim madem öyle çocuğa o günü niye pansuman yaptın bana diyoki vicdanım sızladı düşmanım dahi olsa yaparım dedi dedimki kendisi de yapabilirdi eli o kadar kötü değildi peçete yarabandı falan da getirmistim yani dedim dediki ne alaka vicdan meselesi düşmanıma bile yardm ederim dedi çok sinir oldum bunun neresi vicdan meselesi ya
Ben mi çok paronoyağım?