Arkdaşlar benim 12 yaşında bir oğlum var kendisi eşcinsel ve bizim mahaledeki okula gidiyor ve mahalleden herkes onun eşcinsel olduğunu biliyor ve okula gidmişti herkes gibi ve okuladaki insanlar onunla dalga geçmiş göten mı veriyorsun falan demişler kızlar da ona Asla kız olmasın sen erkek olarak doğdun falan diyip gülmüşler ona
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
12 yaşında cinsel hayatımı var da, cinsel tercihini belirlemiş lan
Hayır sadece erkeklerden hoşlandığını ama cinsel hayatı falan yok
Sen de anne olarak dedin ki bi gidip KS deki abazalara yazayım da bana akıl versinler öyle mi? Hikayeye bak , sizin aklınıza ben
Soru sorma sitesilerine falan sormak istedim başka bu durumu yaşiyan insanlar var olabilir yardıcı olabilirler mi diye
Yav bi git hangi anne buraya oturup da oğlunun bu kadsr özelini yazar. Kendine pedofili seçiyorsun şu an.
Hayır ben cidiyim ve bu Hikaye falan değil başka ailer de olabilir diye destek almaçlı yazmak istedim
Psikolog ile görüşün bence burada saçma sapan yorumlara bakmayın
Okulunu değiştirin yeri gelirse taşının ve biraz islamdan bahsedin
Oğlum falan biz direk aile çek müsüman değiliz
İnancınız neyse ondan bahsedin biraz içine dönsün okula ifşalamış kendisini bu yaşta
Biz ateyistiz aile çek babası hayatını kaybetti kalp kirizi geçirerek ben ve oğlum varız bide annemler ve falan
İnanmamak da bir inanç ondan bahsedin
Kendisi dinlerden çok uzak ve tüm dinleri yobaz olarak gürüyor ve bizler bilime inandigimiz için de bilimde hastalık olarak gürülmüyordu o yüzden de bir şey diyemiyorum
Bırak gtüm yedim ayağını iyi bilirim ben bu modeli
Bilmiyorum sizin bu konuda bir tecrübeniz var mı ki öneriniz ya da
Oğlun bişe demedimi onlara
Oğlum daha 8 yaşından berdir kız harketleri falan yapıyordu ve komuşlar falan oğlumun onların çocuklarına falan bakıtgını gürmüş ve beni aradılar senin çocuk bizim oğlanlara bakıyor bu topu bizim çocuklarımıza bakmasın falan demişlerdi o günen berdir tüm mahalle de falan oğlulum gay olduğunu falan herkes ögrendi
Eminmisin gay olduğuna belki akif biri
Kendisi 8 yaşından berdir kız harketleri yapıyor ve evin önünden bir erkek onun yaştından geçse bile ona bakıyor ve gözünü ayırmıyor sürekli dukadlarını falan ısırıp ayna da saçlarını falan kızlar gibi tarıyor
Tamam ordan istek atıcam
Özel okula ver
Benim maaşım yetmiyor o yüzden şu an olamaz yani
Bende 12 yaşında hem kız hem erkek yapsrdım
Sende kadınlığını kullan erkek yap
Nasıl 18 yaşındasın o zaman
Ben hesabı direk açtım 18 falan değilim ben 34 yaşındayım hesab açmak için direk yaşı saladım
psikoloğa götürün
Daha önce demiştim ama kendisi benim sorunum yok onlarda sorun var o yüzden benim ihtiyacım yok falan demişti
bu doğru değil.
Bilmiyorum öneride bulunur musunuz acaba
sen nereden öğrendin
Kendisini bana anlattı bu gün okuldayken falan bana bunları falan dediler falan dedi kendisi