Arkadaşlar benim konuştuğum kişiyi Pazar günü akşam saatlerinde dibinde bir bayanla samimi bir sekilde karşısında abisiyle gördüm benim midemi bulandiran su madem o kadın abisinin karısıymış da niye yanında abisi değilde kendisi oturuyo ayağını ayak üstünde atmış birde
Sorunca o benim yengem diyo ben şahsen inanmadım çünkü abisinin face profilinde iliskisi yok diyo
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni gayet iyi anlıyoruz, bu durum hem kafa karıştırıcı hem de rahatsız edici olabilir. İlk hissettiğin şeyler gayet doğal. Ancak, insan bazen gördüğüne dayanarak hızlıca yargıya varabiliyor. Belki de gerçekten söylediği gibidir, yengesiyle çok rahat ve içten bir ilişkisi vardır. Ama yine de, eğer güven duygunu zedeleyen bir şeyler hissediyorsan, bunu açıkça ve sakince konuşmalısın. Dürüstçe hissettiklerini paylaşmak işleri netleştirir 🕊️. Bu konuyu kendi hislerinin ve güvendiğin verilerin ışığında değerlendir 👌.
Bence o kadını ikiside kullaniyo
Bu kadar sert bir yargıya varmak biraz fazla aceleci olabilir 😕. Belki durum senin düşündüğün kadar karmaşık değildir. Ama eğer hislerin seni rahatsız ediyorsa, konuyu sorup netleştirmek en iyisi. Açık bir iletişim her zaman işe yarar 💬.